2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Düşüyor galiba ama hemen aynı gün olmuyor sanırım. Baktım gözükmüyor hala.
Canım şimdi buldum o kısmı e-devlette. Ben salı günü almıştım çalışabilir raporunu ama düşmemiş. Demek ki sadece iş göremezlik raporları düşüyor.

Eklentiler

• 3B8747FB-7AB2-4BF2-B767-8B2696B4C377.webp
    3B8747FB-7AB2-4BF2-B767-8B2696B4C377.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 33
Cok gecmis olsun, sanci disinda bir sey yoktur umarim
Akciğer gelistirici igne yaptilar cnm. Bir de nidilat diye agri kesiciymis hap verdiler kan idrar tahlili yapildi şimdi de serum takildi yatiyorum. Agrilarin duzenli biz sezeryanda boyle bisey istemeyiz dedi agrilari durduralim dedi

Gecmis olsun cnm noldu birdenbire sancilandinda mi gittin
Agrim vardi cnm bir iki gundur ama bobrek buyumesi var bende o yuzden diye düşünmüştüm. Bir de 3 gundur cok yoruldum sonuc duzenli agri ilaclar igne durduracagiz dedi dr. Yatisim yapildi yatiyorum. Evde de 2.5 yasinda oglum var kayinvalide bakiyor simdi ama cok özledim bu gece onsuz kalacagiz

Agrim vardi cnm bir iki gundur ama bobrek buyumesi var bende o yuzden diye düşünmüştüm. Bir de 3 gundur cok yoruldum sonuc duzenli agri ilaclar igne durduracagiz dedi dr. Yatisim yapildi yatiyorum. Evde de 2.5 yasinda oglum var kayinvalide bakiyor simdi ama cok özledim bu gece onsuz kalacagiz
Canm gecmis olsun ins bekler bebegin biraz dahada olmaz erken dogumun

Akciğer gelistirici igne yaptilar cnm. Bir de nidilat diye agri kesiciymis hap verdiler kan idrar tahlili yapildi şimdi de serum takildi yatiyorum. Agrilarin duzenli biz sezeryanda boyle bisey istemeyiz dedi agrilari durduralim dedi

Insallah durur sancıların, benim de bu aralar sancilarim oluyor tırsıyorum bende.

Cnm ben gebelikten önce tiryakiydim bırakmıştım kusma yüzünden ama son bir aydır içiyorum tabi abartmadan günde bir bardak zaten dr biliyor ben Türk kahvesi pek sevmem onu hiç içmesem de olur da nescafe çok severim
ben de nescafe ve Türk kahvesi cok severim nescafeyi her gun icmesem de muhakakk her gun Türk kahvesi icerdim.
bana da doktor gunde bi fincan Türk kahvesi icebilirsin demisti.ben de sütlü iciyordum her gun
ama nescafeyi de cok ozledim ya.
esime dedim de israrla neyseki tmm alicam dedi.

ben filtre kahve içiyorum canım bir kupa =) haftada bir veya iki haftada bir =)
haftada 1 bayagi iyitmis
beni kesmiyo haftada 1
zaten nescafe bagimlilik yapiyo diye hamileligimde hic icmedim bilerek.yoksa bi bardak icersem devami geliyo bende.illa 2 3 gunde bir iciyorum o zmn

Canın çektiyse iç kuzum bir bardak ne olcak ki :)
esım yuzunden cnm almiyo adam
o oyle almayinca ben de de sucluluk dduygusu oluyo zatem saglikli beslenemiyorum nescafeyi de icmeyim diyorum.
ama yok artik icicem arada az kaldi nasilsa doguma :-)
en azindan eskisi gibi olmasa da haftada 1 icicem asiri canım cekiyodu kendimi cok frenledim ama yetti gayrı :-)

kizlar son aylardayiz malum kasilma karinda sertlik artti bu durumda doktor sizi iliski konusunda uyardi mi hic
biz esimle bayagi arkadas gibi olduk da :-)
dogumu beklicem sanirim ben icim hic rahat etmiyo hep bi sertlik oluyo karnimda cunku

Kizlar hastanedeyim sancim cikti. Dr duzenli agrilarin var dedi agrilari durduralim dedi simdi yatis yapildi ilaclar falan yazdi ama ne yazdi bilmiyorum. Dua edin benim icin lutfen
Korkma canım bak senin gibi olup kaç haftadır yatarak geçiren arkadaşlarımız var bişey olmadı şükür dualarımız seninle bol dua et haftan iyi zaten doğarsa Allah ın izni ile kucağına alırsın tabiki nekadar durursa okadar iyi ama şuan yaptığın üzüntü ve stres daha kötü yapar herşeyi Allah'a bırak sen iyi haberler bekliyoruz

Back
X