2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Agrim vardi cnm bir iki gundur ama bobrek buyumesi var bende o yuzden diye düşünmüştüm. Bir de 3 gundur cok yoruldum sonuc duzenli agri ilaclar igne durduracagiz dedi dr. Yatisim yapildi yatiyorum. Evde de 2.5 yasinda oglum var kayinvalide bakiyor simdi ama cok özledim bu gece onsuz kalacagiz
cok gecmis olsun cnm insallah zamaninda gelsin bebegin ilaclarla ignelerle durdurur onlar sen korkma

hic sorma valla ben kendime nasil durmusum bu zmna kadr diyorum :-)
zaten hamileykem safra kesemde taş ciktigi icjn korkumdan hersey yiyip icemedim
bende artik haftada 1 falan icerim ya
yani dozunu kaçırma ve sadece bir fincan iç fazlası çarpıntı yapabilir ben ilk içtiğimde çarpıntı yapmıştı çünkü :KK45:

yani dozunu kaçırma ve sadece bir fincan iç fazlası çarpıntı yapabilir ben ilk içtiğimde çarpıntı yapmıştı çünkü :KK45:
hadi ya bende de olabilir valla.bunye uzak kaldi bayagi sonucta :-)
yok yok 1 tane icicem zaten cnm
tadindan cok kokusunu aseriyorum zaten :-)
hatta gecenler de gazete kokusu aserdim saka gibi :-)

Akciğer gelistirici igne yaptilar cnm. Bir de nidilat diye agri kesiciymis hap verdiler kan idrar tahlili yapildi şimdi de serum takildi yatiyorum. Agrilarin duzenli biz sezeryanda boyle bisey istemeyiz dedi agrilari durduralim dedi

Gecmis olsunn canimm doktor kontrolundesin insallah hersey yoluna girer. Rabbim yardimcin olsun.

kizlar son aylardayiz malum kasilma karinda sertlik artti bu durumda doktor sizi iliski konusunda uyardi mi hic
biz esimle bayagi arkadas gibi olduk da :-)
dogumu beklicem sanirim ben icim hic rahat etmiyo hep bi sertlik oluyo karnimda cunku
Valla biz bebişi öğrendiğimizden beri yapmadık . Bir de sorunlu geçiyor hamileliğin her seferinde iyi ki yapmıyoruz diye birbirimize bakıp gülüyoruz :confused:
Baya bi sabrettik bakalım . Hayırlısı ile kavuşmak nasip olsun öncelikle :)

kizlar son aylardayiz malum kasilma karinda sertlik artti bu durumda doktor sizi iliski konusunda uyardi mi hic
dogumu beklicem sanirim ben icim hic rahat etmiyo hep bi sertlik oluyo karnimda cunku
Bi sıkıntı yok dedi dr. Bizde ara vermedik hiç :) hatta almanyada doğum yapan bi arkadaşıma ebe doğuma kadar önermişti.

Valla biz bebişi öğrendiğimizden beri yapmadık . Bir de sorunlu geçiyor hamileliğin her seferinde iyi ki yapmıyoruz diye birbirimize bakıp gülüyoruz :confused:
Bizde aynı durumdayız kardeş kardeş uyuyoruz hep :-P
Gece gece uykum yok nelerle uğraşıyorum.

Eklentiler

• IMG_20181102_013228.webp
    IMG_20181102_013228.webp
    67 KB · Görüntüleme: 65
Canm bIz en basndan beri yaptk birsey olmadi hatta heryerde oneriyorlar doguma kadar yapilmasini acilmaya yardmci oluyormus

Ben yine hastaneye yattim kizlar bu defaki sancim agri kesiciyle bile gecmiyor. Nst de ilaclardan sonra sanci durmus görünüyor. Artik uyustum sanci cekmekten ne olur bana dua edin

Canm bIz en basndan beri yaptk birsey olmadi hatta heryerde oneriyorlar doguma kadar yapilmasini acilmaya yardmci oluyormus
cnm sezeryan istedigim icin gerek gormuyorum aslinda.zaten kasik agrisi karinda sertlik yasayinca da otomatikmen isteksiz oluyorum ben.ne bilim hic icim rahat etmiyo.
kasilma kasik agrisina ragmen yapmakta sakinca yok yani hani erken doguma neden olmazmi bu sefer

Bi sıkıntı yok dedi dr. Bizde ara vermedik hiç :) hatta almanyada doğum yapan bi arkadaşıma ebe doğuma kadar önermişti.
hadi ya bende nedense erken doguma sebep olur kasik agrimi artiriri bisey olur doye korkuyorum hic icimden gelmiyo
zaten kasik agrilarim kasilmalarim artti artik daha da olmaz heralde doguma kadar bizim :-)
ya bi de ben hala esimden tiksiniyorum ya saka gibi adama yanasamiyorum kokuyo gibi geliyo opemiyorum falan.dogumdan sonra gecer umarim :-)

bizim oldu da 30 lu haftalara girince olmadi zaten ilk 3 ay da hic olmadi tiksindigim icin
ve hala esim bana kokuyo gibi geliyo opemiyorum bile ya insallah dogumdan sonra gecer :-)
ben hatta esimden ayri yatmak zorunda kaliyorum o mecbur ise gitcek uyuyo.ben uyuyamiyorum refluden rahatszi olmasin diye ayri yatiyorum.hem de yumsak yatakta yatamiyorum reflu yuzunden koltukta yatmak zorunda kaliyorum.
biz iyice arkadas gibi olduk ya boyle de hic olmuyo ama mecbur dogumda sonra telafi eferiz umarim :-) daha lohusaligi var bunun :-)

Ben yine hastaneye yattim kizlar bu defaki sancim agri kesiciyle bile gecmiyor. Nst de ilaclardan sonra sanci durmus görünüyor. Artik uyustum sanci cekmekten ne olur bana dua edin
cnm cok cok gecmisnolsun Allah yardimcin olsun bebek zamaninda gelsin saglikla gelsin insallah
sen stres yapmamaya calis hersey olacagina varir.hem korkma olur da bebis erken gelmek isterse 33 haftaliksin hemencecik toparlar.
ama temennimiz insallah zamaninda dogmasi.
cnm sancini biraz tarif edebilir misin

cnm cok cok gecmisnolsun Allah yardimcin olsun bebek zamaninda gelsin saglikla gelsin insallah
sen stres yapmamaya calis hersey olacagina varir.hem korkma olur da bebis erken gelmek isterse 33 haftaliksin hemencecik toparlar.
ama temennimiz insallah zamaninda dogmasi.
cnm sancini biraz tarif edebilir misin
Bu seferki cok garip gobek deligimin cevresi kasiklarima dogru agriyor nefes almakta zorlaniyorum. Doktor her seyi yaptik dogum sancisi diyor. Sabah kendi doktorum gelince ne olacagi belli olur. Korkunc bir sanci anlatilcak gibi degil saatlerdir cekiyorum

Bu seferki cok garip gobek deligimin cevresi kasiklarima dogru agriyor nefes almakta zorlaniyorum. Doktor her seyi yaptik dogum sancisi diyor. Sabah kendi doktorum gelince ne olacagi belli olur. Korkunc bir sanci anlatilcak gibi degil saatlerdir cekiyorum
Rabbim yardimcin olsun cnm
acilman var mi peki ne olcak simdi hala durdurmaya mi calisiyorlar sanciyi
sabahi mi beklemek zorundasin simdi arasalar gelse doktorun olmuyo mu cnm
dualarimdasin cnm

Back
X