- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #30.181
Bana da yatis verildi kizlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de aynisini yasadim bugün :) ne sikayetin var dedi ben de rapor icin geldim dedim verdi gonderdiben devletten aldım muayene bile etmedi :) enazından bi göbeğimi açsaydım falan dedim içimden![]()
geçmiş olsun canım neden ki? sancın mı çıktı?Bana da yatis verildi kizlar![]()
Evet yine sancilar cikti. Sanciyi durdurabilirlerse ciger gelistirici igne yapcaklarmis.geçmiş olsun canım neden ki? sancın mı çıktı?
sancı mı çıktı yine canım? sık mı oluyor kasılmalarınBana da yatis verildi kizlar![]()
anladım canım inşaAllah biraz daha bekler ve ağrıların dinerEvet yine sancilar cikti. Sanciyi durdurabilirlerse ciger gelistirici igne yapcaklarmis.
Canım daha iyi olmuştur senin için öyle düşün geciktirebildikleri kadar geciktireceklerBana da yatis verildi kizlar![]()
Canım o rahim ağzına alttan mı bakıyor kiEki Görüntüle 2202572
Sancilar boyle cikti maalesef. Doktor agri esigin cok yuksek nasil duruyorsun dedi.
Carsamba 3.5 cmdi rahim agzi. 2.5 cm olmus su an acilma yokmus
Arkadaşın doğumunda yanındaydım 60 lara çıkınca yerinde duramıyordu senin 80-100 lere kadar çıkmış, ağrı eşiğin gerçekten yüksek demek ki. Allah yardımcın olsun canım İnşaAllah düzelir sancıların. Ciğer geliştirici sanki daha önceden vermişlerdi sana tam hatırlamıyorum amaEki Görüntüle 2202572
Sancilar boyle cikti maalesef. Doktor agri esigin cok yuksek nasil duruyorsun dedi.
Sağolasın canım koyuyorum ütüyle ısıtıp geçmek bilmedi bide evde boya badana var perişan oldum bu ağrılarla imdat diye kaçasım var başka gezegene :)anladım canım geçmiş olsun sıcak tut kendini. sıcak havlu koy istersen
=) biraz stresli günler geçiriyorsun dikkat et kendine canımSağolasın canım koyuyorum ütüyle ısıtıp geçmek bilmedi bide evde boya badana var perişan oldum bu ağrılarla imdat diye kaçasım var başka gezegene :)
Çok geçmiş olsun canim inşallah sancıların geçerEki Görüntüle 2202572
Evet canim hem vajinal ultrason hem el ile baktiCanım o rahim ağzına alttan mı bakıyor ki
Bilemiyorum demek ki gercekten yuksekmis. Yok ben ilk defa carsamba nstye girdim daha once vermediler ciger gelistiriciArkadaşın doğumunda yanındaydım 60 lara çıkınca yerinde duramıyordu senin 80-100 lere kadar çıkmış, ağrı eşiğin gerçekten yüksek demek ki. Allah yardımcın olsun canım İnşaAllah düzelir sancıların. Ciğer geliştirici sanki daha önceden vermişlerdi sana tam hatırlamıyorum ama
Yani karnim tas gibi olup kasiliyor sadece baska bir sey hissetmiyorum pekKoalina Çok geçmiş olsun canım, baya yüksek hakkaten benim de böyleyken nefes alamıyordum, sen nasıl durabildin hakkaten
![]()
Korkma canım bak senin gibi olanlar hep evinde yatıyor şuan seninde geçecek inşallah sakin ol dua et stresten uzak durEki Görüntüle 2202572