- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #30.521

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da kullanisli gorunuyor canm. Ama bebek arabasinin puseti olacakya o yuzden polar tulum koyayim dedim. Sonra kozmonot tuluma geceriz belki=)Eki Görüntüle 2202880
Benim oğlumdan kalma buna benzer taşıma çantam var oğlumda çok rahat ettim 2 ay doktor kontrolünde aşılarda sağlık ocaklarında bunu kullandım üstünde hangi kıyafet varsa yetiyor sadece kalın battaniyeye sarıp içine koyuyorum yüzünün açıkta kalan kısmına örtü kapatıyoruz hastaneden falan mikrop almasın diye çok kullanışlı tavsiye ederim 2 aydan sonra normal oto koltuğu gibi olan ana kucağını kullanıyoruz iki büklüm pek sevmiyorum ama buna sığamıyor
Benimde pusetim var ama ilk başlarda kullanmıcam bu daha rahat korunaklı geliyor normal hastane kıyafetinin üstüne penye battaniye ile kundak yap sonrada kalın bir battaniyeye tekrar sar koy ve pusetin üstünü ört canım yeterli olurBu da kullanisli gorunuyor canm. Ama bebek arabasinin puseti olacakya o yuzden polae tulum koyayim dedim. Sonra kozmonot tuluma geceriz belki=)
Evet yeter aslinda canm zaten 2 dk da arabada olacagiz.Benimde pusetim var ama ilk başlarda kullanmıcam bu daha rahat korunaklı geliyor normal hastane kıyafetinin üstüne penye battaniye ile kundak yap sonrada kalın bir battaniyeye tekrar sar koy ve pusetin üstünü ört canım yeterli olur
Bizim burda taban bulamadım tabanı da ördüm artık yarı oldu nerdeyse ben yorulunca koz kardeşim o yorulunca ben ördüm. İpim esnek değil sert mi oluyor dedim hatta. Bilmeden almıştım isabet olmuş. Bitirip fotoğraf atalım.taban 20 lira canım. ipi sakın bilmediğin bi yerden alma. ipin kalitesi çok önemli. çok esnek lastik gibi olmalı ip. benim ipim çok ince ve bez gibi. çok zor örüyorum
Ben şeker hastasıyım bu değerler yüksek maalesef canım. Çok da uzatmadan düşmezse insüline başlansa bebek için daha yararlı olabilir canım. Ben baştan beri kullanıyorum. Geçmiş olsun.Yuksek kandan çıkıyor değil mi? Tekrar yükleme yapmıyorlar.
Kardeşimin eşine 75 lik yükleme yapıldı. Değerleri biraz yüksek cıktı. Doktor insulin başlayalım demiş. O da kabul etmedi şimdi 1 hafta ölçecek aclik tokluk şeklinde ona göre karar verecekler. Sence bu değerler insulin baslanmasini gerektirecek boyutta mi?
0.dakika 87
60. Dakika 234
120. Dakika 217
Cnm benim karnimin tam ortasina toplanmisti gobek deligimin etrafina ve cok sertKızlar karnında sertleşme olup sancı çıkanlara bir sorum olacak. Sertleşme karnınınızın tümünde mi oluyor belli bir kısmında mı? Bende mesela şuan sertleşme var ama sadece sol tarafta ve dokununca bebeğin poposu ve ayakları olduğunu anlayabiliyorum. 2-3 dk sonra da geçiyor bu sertleşme.
Bence kucuk cnm gerci pusetin boyutuna gore değisir ama ortunce biraz kenarlardan insin ki ruzgarda falan acilmasin hemen. Ben aldik kumas diye bi siteden aldim hem fiyati uygundu hem de kalitesi guzel 100x180 olani var 100x160 olani var 100x150 100x140 var hepsi de ayni fiyat 25 lira80×80 muslin ortuler kucuk mu kizlar kundak yapmaya yada pusete ortulur mu
insallah cnm ben daha yeni kullanmaya basladim bakalim insallah faydasini gorurum ben agizdan aliyorum bu arada.Canm ben hamileliğimin başından beri progestan fitil kullanıyorum zaten. Sancı da çıkmayınca ekstra birşey vermiyor doktor. Hayırlısı bakalım inşallah sağlıkla tamamlarız.
Benimde pusetim var ama ilk başlarda kullanmıcam bu daha rahat korunaklı geliyor normal hastane kıyafetinin üstüne penye battaniye ile kundak yap sonrada kalın bir battaniyeye tekrar sar koy ve pusetin üstünü ört canım yeterli olur
Bugün tiyatroya gittik yeni evli arkadaş çiftiyle. Onlar geç kaldı biz de yolda onları beklediğimiz için son anda yetiştik salona. Ben öncesinde lavaboya girerim diyordum vakit olmadı. İzlerken daha çok sıkıştım. Perde arası ha verdi ha verecek bekleyeyim şu bu derken iyice arttı ağrım. Dayanamadım kalktım çıktım artık. Ben kalkmışım ara verilmiş :) diyeceğim o ki etkinlik elbette yapın ama yavaş yavaş acele etmeden vakti iyi kullanarak yapın ve öncelik kendinizolsun hep :)Sinemayı bol bol yapmak lazım bir daha fırsat olmayacak
Gün içinde bolbol uzan ve ataklarının altına yastık koy yükselt. Ben gün içinde genelde dinleniyorum yoğun gün geçirdiysem gece yatmadan önce baza başlığına dikliyorum ayaklarımı sabaha şükür geçiyor. Diklemezsem az iniyor şişlik kalıyorKızlar sizde de ödem şişlik var mı? Doğumdan sonra geçer demi ya![]()
Sertleşme ve sivrileşme oluyor :) Doktora bölgesel toplanmalar oluyor dediğimde olur normaldir günde 4-5 sefer okur dedi.Kızlar karnında sertleşme olup sancı çıkanlara bir sorum olacak. Sertleşme karnınınızın tümünde mi oluyor belli bir kısmında mı? Bende mesela şuan sertleşme var ama sadece sol tarafta ve dokununca bebeğin poposu ve ayakları olduğunu anlayabiliyorum. 2-3 dk sonra da geçiyor bu sertleşme.
Bölgesel sertleşmeye normal dedi benim doktorValla psikolojim bozuldu kızlar sürekli kendimi dinliyorum sancım var mı diye:) ben her kontrolde nstye giriyorum sancı çıkmıyor ama bu sertleşme olayı sürekli oluyor. Belli bir bölgesinde oluyor karnımın. Ve düzenli aralıkla olmuyor. Sizin tarifinize göre sancı değil sanırım. Allah sonumuzu hayır etsin hepimizin:)
Battaniye sereceğim.Pusetin içine extra bir şey kullanacak mısınız peki?
Benim de böyle oluyor işte:) normal demek kiBugün tiyatroya gittik yeni evli arkadaş çiftiyle. Onlar geç kaldı biz de yolda onları beklediğimiz için son anda yetiştik salona. Ben öncesinde lavaboya girerim diyordum vakit olmadı. İzlerken daha çok sıkıştım. Perde arası ha verdi ha verecek bekleyeyim şu bu derken iyice arttı ağrım. Dayanamadım kalktım çıktım artık. Ben kalkmışım ara verilmiş :) diyeceğim o ki etkinlik elbette yapın ama yavaş yavaş acele etmeden vakti iyi kullanarak yapın ve öncelik kendinizolsun hep :)
Gün içinde bolbol uzan ve ataklarının altına yastık koy yükselt. Ben gün içinde genelde dinleniyorum yoğun gün geçirdiysem gece yatmadan önce baza başlığına dikliyorum ayaklarımı sabaha şükür geçiyor. Diklemezsem az iniyor şişlik kalıyor
Sertleşme ve sivrileşme oluyor :) Doktora bölgesel toplanmalar oluyor dediğimde olur normaldir günde 4-5 sefer okur dedi.
Bölgesel sertleşmeye normal dedi benim doktor
Ağızdan mideni bulandırmıyor mu canım? Ben 1 kere ağızdan aldım mide bulantısı baş dönmesi yaptı fena halde. Senin bulantıların da vardı zor olmuyor mu? Bir de fitil olarak almak daha etkiliymiş.insallah cnm ben daha yeni kullanmaya basladim bakalim insallah faydasini gorurum ben agizdan aliyorum bu arada.
zamaninda gelsin saglikla tum miniklerimiz insallah
Canim o farki anlarsin muhtemelen. Ben belki 1 ay kadar once okul cikisi yasadim bu kasilmayi, eve gitmek yerine direk en yakin hastaneye gittim bir sorun var diyip. 2 farkli doktora gittim ikisi de ne vajinal bakti ne o sertlesme aninda muayene etti. Bebek buyudugu icin bu tarz kasilmalar normal diyerek gonderdiler. Progestan ve magnezyum verdi doktorum. Ben de bunca zaman normal diyerek gezdim durdum. Hatta teneffuslerde arkadaslarim elliyordu hep karnin niye boyle tas gibi diye.Valla psikolojim bozuldu kızlar sürekli kendimi dinliyorum sancım var mı diye:) ben her kontrolde nstye giriyorum sancı çıkmıyor ama bu sertleşme olayı sürekli oluyor. Belli bir bölgesinde oluyor karnımın. Ve düzenli aralıkla olmuyor. Sizin tarifinize göre sancı değil sanırım. Allah sonumuzu hayır etsin hepimizin:)
Puset çok rahatsız gibi geliyor bana ya bu ana kucağı denilen bebek arabalarının üstüne takılandan bahsediyorsak yani. Kuzenimden düz bir anakucağı gibi bişey buldum onu aldım. Sanki düz yatsa bebek daha rahat olucak.
Bana da öyle geliyor inanın o yüzden acaba içine bir şey koymak gerekecek mi diye sormak istedim.Daha karar veremedim
![]()
Ben de ilk bebeğimde öyle düşünmüştüm hastaneden çıkarken doktoruma söyledim normal çocuk doktoruna da sordum zaten 9 ay karnında alışık iki büklüm olmaya hiç bir şey olmaz demişlerdi o yüzden ben pusete koydum çıkarırkende zaten o pusetler çocuğun duruş şekline göre yapılıyormuş öyle diyorlarPuset çok rahatsız gibi geliyor bana ya bu ana kucağı denilen bebek arabalarının üstüne takılandan bahsediyorsak yani. Kuzenimden düz bir anakucağı gibi bişey buldum onu aldım. Sanki düz yatsa bebek daha rahat olucak.