2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben de ilk bebeğimde öyle düşünmüştüm hastaneden çıkarken doktoruma söyledim normal çocuk doktoruna da sordum zaten 9 ay karnında alışık iki büklüm olmaya hiç bir şey olmaz demişlerdi o yüzden ben pusete koydum çıkarırkende zaten o pusetler çocuğun duruş şekline göre yapılıyormuş öyle diyorlar
hmm buda çok mantıklı :) insan ne yapacağını şaşırıyor ya :)) çokta üzerine düşmesekmi ne :)

Koalina Koalina nasil oldun cnm
Benim karnim cok sert agrim yok hissetmiyorum ama karnim tas gibi ve cok cok asagida sanki yuruyemiyorun. Tekrar mi gitmeliyim dra bilemedim. Bir de bebisin hareketleri azaldi. Evet biliyorum igneden azalabilirmis ama bi tedirginim napsam bilemedim. Bugun de pazar acile mi gitsem offf

Bugün tiyatroya gittik yeni evli arkadaş çiftiyle. Onlar geç kaldı biz de yolda onları beklediğimiz için son anda yetiştik salona. Ben öncesinde lavaboya girerim diyordum vakit olmadı. İzlerken daha çok sıkıştım. Perde arası ha verdi ha verecek bekleyeyim şu bu derken iyice arttı ağrım. Dayanamadım kalktım çıktım artık. Ben kalkmışım ara verilmiş :) diyeceğim o ki etkinlik elbette yapın ama yavaş yavaş acele etmeden vakti iyi kullanarak yapın ve öncelik kendinizolsun hep :)

Gün içinde bolbol uzan ve ataklarının altına yastık koy yükselt. Ben gün içinde genelde dinleniyorum yoğun gün geçirdiysem gece yatmadan önce baza başlığına dikliyorum ayaklarımı sabaha şükür geçiyor. Diklemezsem az iniyor şişlik kalıyor

Sertleşme ve sivrileşme oluyor :) Doktora bölgesel toplanmalar oluyor dediğimde olur normaldir günde 4-5 sefer okur dedi.

Bölgesel sertleşmeye normal dedi benim doktor
Benimde hep böyle oluyor orayı okşuyorum 1 dk sürüyor sonra geçiyor gün içinde bayağı oluyor

Kizlar erken dogum ihtimalina karsi bir de premature set almam gerekir mi sizce? Yoksa yenidogan 50 cmler giydirilir mi gerci onlardan da 2 ya da 3 set var.
Tekrar geçmiş olsun canım umarım vaktinde gelir bebişin. Benim Nisa’n ayında yiğenim plesanta yaşlanmasından dolayı zayıflamış anne karnında 2300 doğdu hatta şişlik gidince 2 kilo kaldı. Ben gidip iki takım prematüre kıyafet aldım. Uzun süre onları giydi. Benim bebiş de minik gidiyor ben de mi alsam diye düşünüyorum. Alsan iyi olabilir.

80×80 muslin ortuler kucuk mu kizlar kundak yapmaya yada pusete ortulur mu
Mümkünse 95&95 falan olsa daha iyi olur canım. Ben 1&1 mt den diktim kenar kıvırınca o civarda kaldı çok ahım şahım büyük diil. Alıp dikersen çok ekonomik. Ben metre aldım. 1 kundak, 4 adet 25 er cm lik gaz çıkarırken omza koymak için bez. Bi tane göbeğine sarmak için bel bandı, 10-12 ağız mendili çıktı. 30 tl ye maloldı. Hem de hazır mendillerden daha güzel.

Koalina Koalina nasil oldun cnm
Benim karnim cok sert agrim yok hissetmiyorum ama karnim tas gibi ve cok cok asagida sanki yuruyemiyorun. Tekrar mi gitmeliyim dra bilemedim. Bir de bebisin hareketleri azaldi. Evet biliyorum igneden azalabilirmis ama bi tedirginim napsam bilemedim. Bugun de pazar acile mi gitsem offf
Benimki de asagida gibi canim, ama yeni degil bir suredir boyle. Kasilmam hic olmadi diyebilirim ama ilaclar biraz halsizlik yapti sanki. Hareketleri normal benimkinin. Daha rahatim bugun sen kotu hissediyorsan git bence bi nst ceker bakarlar ne olur ne olmaz.

Tekrar geçmiş olsun canım umarım vaktinde gelir bebişin. Benim Nisa’n ayında yiğenim plesanta yaşlanmasından dolayı zayıflamış anne karnında 2300 doğdu hatta şişlik gidince 2 kilo kaldı. Ben gidip iki takım prematüre kıyafet aldım. Uzun süre onları giydi. Benim bebiş de minik gidiyor ben de mi alsam diye düşünüyorum. Alsan iyi olabilir.
Sagol canim, ben de bakayim alirim herhalde 1-2 takim yarin tekrar kontrole gideyim bakalim doktor ne diyecekorahim agzi kisalmasi devam ediyor mu vs... Duruma gore hazirlanirim artik.

Mümkünse 95&95 falan olsa daha iyi olur canım. Ben 1&1 mt den diktim kenar kıvırınca o civarda kaldı çok ahım şahım büyük diil. Alıp dikersen çok ekonomik. Ben metre aldım. 1 kundak, 4 adet 25 er cm lik gaz çıkarırken omza koymak için bez. Bi tane göbeğine sarmak için bel bandı, 10-12 ağız mendili çıktı. 30 tl ye maloldı. Hem de hazır mendillerden daha güzel.
Cok iyiymis cnm gule gule kullan bende 120cm aliyim en iyisi

Kızlar diş etim şişti dün normalde hafif oluyordu ama bu kez iki yerde baya şişkinlik var. Kendi geçer mi acaba yoksa doktora gitsem mi :(

Kızlar diş etim şişti dün normalde hafif oluyordu ama bu kez iki yerde baya şişkinlik var. Kendi geçer mi acaba yoksa doktora gitsem mi :KK43:
sirkeli su ile gargara yap canım arada karbonatlı suylada yap eğer bugün geçmezse sabah git bugün pazar zaten gargarayı her yemekten sonra tekrarla ve bugün ceviz yeme

Koalina Koalina uygar eymen uygar eymen çok geçmiş olsun kızlar. Mümkün olduğunca dinlenin inşallah yavrularımız zamanında sağlıkla gelirler kucağımıza .
kafasikarisikogretmen kafasikarisikogretmen canım bebeğin gelmiş. sağlıkla büyüsün inşallah hayırlısı buymuş moralini bozma en yakın zamanda kendini toparlar evinize gidersiniz inşallah

hmm buda çok mantıklı :) insan ne yapacağını şaşırıyor ya :)) çokta üzerine düşmesekmi ne :)
Aynen zaten ilk çocuğun mu bilmiyorum ama gerçekten çocuk her şeyi belirliyor okuduğun duyduğun hiç bir şey senin çocuğuna uymayabiliyor o yüzden rahatına bırak sağlıklı olsunlarda her şey yaşanarak deneyimleniyor zaten ki 2. Çocuğum olcak ama yine de çok tecrübeliyim diyemem 3 yıl geçmiş insan unutuyor

Aynen zaten ilk çocuğun mu bilmiyorum ama gerçekten çocuk her şeyi belirliyor okuduğun duyduğun hiç bir şey senin çocuğuna uymayabiliyor o yüzden rahatına bırak sağlıklı olsunlarda her şey yaşanarak deneyimleniyor zaten ki 2. Çocuğum olcak ama yine de çok tecrübeliyim diyemem 3 yıl geçmiş insan unutuyor
Evet ilk çocuğum olacak nasipse. Fazla araştırma okuma falan iyice bulanıyor insanın kafası :)

Kizlar bu da evde boyle bir tacim varmis,yine evde bulunan kurdeleyle boyle basit bir tac yapiverdim nasil sizce? 20181104_150341-1.webp

Back
X