2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Terlikler beyaz olunca ona uysun dedim. Gecelik mavili beyazli pijama beyaz. Tabi su sarilari olmasa iyiydi ama artik telasa dusunce oldugu kadar :KK70:
Rahat durduğun yok yine canım yatıp dinlensene sen :) çalışan insan olunca hiç boş durmak istemiyor canın değil mi :) sıkılıyorsun boş boş yatmaktan

Koalina Koalina nasil oldun cnm
Benim karnim cok sert agrim yok hissetmiyorum ama karnim tas gibi ve cok cok asagida sanki yuruyemiyorun. Tekrar mi gitmeliyim dra bilemedim. Bir de bebisin hareketleri azaldi. Evet biliyorum igneden azalabilirmis ama bi tedirginim napsam bilemedim. Bugun de pazar acile mi gitsem offf

Telefondan ulaa canim doktoruna cok bunalirsan.

Kızlar pusetin içinde eğer yeni doğan için ekstra bi ped varsa başka birseye gerek yok. Bebek zaten anne karninde ki durus pozisyonuna alışık hatta düz yatmaktan daha rahat ediyor diyorlar.

Sorma, hic yatamiyorum illa ufak tefek de olsa bir seyler yapiyorum yattığım yerden de olsa :KK70:
Ben de okuldan ayrıldığım hafta kursa yazıldım :halay: haftada bir gün iğne oyası kursu :KK48: şimdi aldığım müslin kumaşların kenarlarını uzandığım yerden kendim yapıyorum. Evde yapacak kolay iş çıkmış oldu bana da :KK48:

Kızlar diş etim şişti dün normalde hafif oluyordu ama bu kez iki yerde baya şişkinlik var. Kendi geçer mi acaba yoksa doktora gitsem mi :KK43:
Yutmadan çeyrek yemek kaşığı karbonatın üzerine birkaç damla limon suyu damlat gargara yap tükür yada bol tuzlu suyla gargara yap iyi geliyor bana iyi gelmişti benimde çok şişer

Yutmadan çeyrek yemek kaşığı karbonatın üzerine birkaç damla limon suyu damlat gargara yap tükür yada bol tuzlu suyla gargara yap iyi geliyor bana iyi gelmişti benimde çok şişer
Gece yatmadan tuzlu limonlu yapmıştım, kahvaltıdan sonra da karbonatlı yaptım, hala bi rahatlama yok kuzum :(

Ağızdan mideni bulandırmıyor mu canım? Ben 1 kere ağızdan aldım mide bulantısı baş dönmesi yaptı fena halde. Senin bulantıların da vardı zor olmuyor mu? Bir de fitil olarak almak daha etkiliymiş.
cnm ben oncede de kullanmistim progestani tedavi gordugum zmnlar bende oyle bi etki yapmamisti.beni sarhos gibi yapiyodu cok fena ve uyuyordum.
dun daha ilk kez aldim.gece yatarken aldigim icin belki etki etmemistir.bugun sabah da almadim.misafirim gelcek uyuklamak istemedim.kafami tutamiyorum ben bu ilaci alinca cunku.yine yatmadan alicam bugun de.
bulanti yapiyosa hic sabah almasammi gece alsam zaten 1 hafta sonra tekrar randevum var
ya da sabah fitil olarak alsam doktora sormadan bisey olurmuki.
ben fitil seklinde kullandigini bilmiyordum

Tekrar geçmiş olsun canım umarım vaktinde gelir bebişin. Benim Nisa’n ayında yiğenim plesanta yaşlanmasından dolayı zayıflamış anne karnında 2300 doğdu hatta şişlik gidince 2 kilo kaldı. Ben gidip iki takım prematüre kıyafet aldım. Uzun süre onları giydi. Benim bebiş de minik gidiyor ben de mi alsam diye düşünüyorum. Alsan iyi olabilir.
cnm senin bebis kac kilo oldu en son
ben biraz sutu arttirip muz yedim de cok sukur 500 grma yakin aldi 2 haftada.ah kabizlik olmasa daha cok muz yicem de.yiyemedim 2 3 gun.dun tekrar basladim gunde 1 tane yemeye.bakim 1 hafta sonra ne kadar almis.

Doktor bana zyrtec alerji hapı verdi, kaşıntılarıma iyi geldi ama feci uyku yapıyor. Gece ölü gibi yatiyorum. Alerji ilaci uyku yapar mi bu kadar?

cnm ben oncede de kullanmistim progestani tedavi gordugum zmnlar bende oyle bi etki yapmamisti.beni sarhos gibi yapiyodu cok fena ve uyuyordum.
dun daha ilk kez aldim.gece yatarken aldigim icin belki etki etmemistir.bugun sabah da almadim.misafirim gelcek uyuklamak istemedim.kafami tutamiyorum ben bu ilaci alinca cunku.yine yatmadan alicam bugun de.
bulanti yapiyosa hic sabah almasammi gece alsam zaten 1 hafta sonra tekrar randevum var
ya da sabah fitil olarak alsam doktora sormadan bisey olurmuki.
ben fitil seklinde kullandigini bilmiyordum
Ben tüp bebekle hamile kaldığım için marttan beri kullanıyorum progestanı canım. İlk zamanlar 2 sabah 2 akşam alıyordum. Hep fitil olarak kullandım akıntı yapması dışında çok kullanışlı oluyor o şekilde. Ağızdan alınca çok başım döndü ve midem bulandı. Bayılacak gibi oldum. Bence sabah ağızdan alma canım. Doktoruna da zaten bulantı yaptığını söylersen fitil olarak al diyecektir.

Back
X