- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #30.581

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dependin kulot seklinde olanini aldim ama sanki giymesi zor olacak gibi geldi. Bir de baby&me lohusa pedini alayim o zaman,daha rahat olur gibi bence de, saol canim.Mormeneksem
sherin kızlar dependinki mesane pedi diye geçiyor baby&me’ninki lohusa pedi diye geçiyor. Ama ikisi de aynı şey aslında. Ben baby&me aldım. Hem uzun hem kalın çok beğendim. Sadece onu kullanacağım. Kilot şeklinde olanla rahat edemem ben.
evet canım ben dependin mesane pedini kullanmıştım kızımda bu seferde bulamadım baby&me nin lohusa pedini aldım aynı yaniKizlar mesane pedi ile lohusa pedi ayni isi mi görüyor.
Dayanamayacagim soracagim
Canim sukur daha iyiye gidiyormus bak bebisin, sagsalim cikacak insallah birazcik sabirKizlar ben taburcu oldum ama bebek hala kuvozde. En sz bir hafta daha kalir diyorlar. Ama doğdugu gune gore cok daha iyi binlerce sukurler olsun. Nolur dua edin siz de akliniza gelirse. Adi Baríş. İnsallah hasarsiz atlatiriz bu sureci. Eli bos eve donmek cok zormus insallah hepiniz saglikla alirsinz kucaginiza
:)) ya bildirim gelmiyor bazen gelsin diye yapıyorum :)Dayanamayacagim soracagimneden arasira boyle nokta koyup mesaj yaziyorsun canm merak ettim valla
altta takvim olsa hamilelik bilgilerini okuyorsun diyecegim ama takvim de yok
![]()
Him anladim=) ben de sayfayi yeniliyorum yeni mesaj var mi diye:)) ya bildirim gelmiyor bazen gelsin diye yapıyorum :)
Geçmiş olsun canım çok şükür bak bir haftacık demişler hemen geçer merak etme. Adıda çok güzelmişKizlar ben taburcu oldum ama bebek hala kuvozde. En sz bir hafta daha kalir diyorlar. Ama doğdugu gune gore cok daha iyi binlerce sukurler olsun. Nolur dua edin siz de akliniza gelirse. Adi Baríş. İnsallah hasarsiz atlatiriz bu sureci. Eli bos eve donmek cok zormus insallah hepiniz saglikla alirsinz kucaginiza
Eline sağlık çok güzel olmuş hem de değerlendirme mantıklı.Kizlar bu da evde boyle bir tacim varmis,yine evde bulunan kurdeleyle boyle basit bir tac yapiverdim nasil sizce? Eki Görüntüle 2202948
Rabbim yardımcın olsun canım çok sevindim hem taburcu olmana hem bebeğin sağlığının daha iyi olduğuna. Sen duanı et Rabbim e bırak gerisini daha da iyi olacaktır emin olKizlar ben taburcu oldum ama bebek hala kuvozde. En sz bir hafta daha kalir diyorlar. Ama doğdugu gune gore cok daha iyi binlerce sukurler olsun. Nolur dua edin siz de akliniza gelirse. Adi Baríş. İnsallah hasarsiz atlatiriz bu sureci. Eli bos eve donmek cok zormus insallah hepiniz saglikla alirsinz kucaginiza
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim bebeğine şifa versin en kısa zamanda, adıyla yaşasın sağlıkla huzurla inşallah.Kizlar ben taburcu oldum ama bebek hala kuvozde. En sz bir hafta daha kalir diyorlar. Ama doğdugu gune gore cok daha iyi binlerce sukurler olsun. Nolur dua edin siz de akliniza gelirse. Adi Baríş. İnsallah hasarsiz atlatiriz bu sureci. Eli bos eve donmek cok zormus insallah hepiniz saglikla alirsinz kucaginiza
Bir iki hafta kalmasi cok normal, saglikla al kucagina gec olsa da onemli degil. Dualarimizda minik Barış, adıyla yaşasınKizlar ben taburcu oldum ama bebek hala kuvozde. En sz bir hafta daha kalir diyorlar. Ama doğdugu gune gore cok daha iyi binlerce sukurler olsun. Nolur dua edin siz de akliniza gelirse. Adi Baríş. İnsallah hasarsiz atlatiriz bu sureci. Eli bos eve donmek cok zormus insallah hepiniz saglikla alirsinz kucaginiza
Ay bunu bende çok merak ediyorum.bende soracaktım aslında. Sürekli nokta koyup yolluyor arkadaş:) amaç ne bende çözemedim.Dayanamayacagim soracagimneden arasira boyle nokta koyup mesaj yaziyorsun canm merak ettim valla
altta takvim olsa hamilelik bilgilerini okuyorsun diyecegim ama takvim de yok
![]()
Ben de hep fitil kullandim. Yatarken hem agizdan hem vajinal verdiler sersem gibi oldum, basim dondu. Agizdan alininca yan etkileri fazla oluyor gercekten bilgin olsun...cnm ben oncede de kullanmistim progestani tedavi gordugum zmnlar bende oyle bi etki yapmamisti.beni sarhos gibi yapiyodu cok fena ve uyuyordum.
dun daha ilk kez aldim.gece yatarken aldigim icin belki etki etmemistir.bugun sabah da almadim.misafirim gelcek uyuklamak istemedim.kafami tutamiyorum ben bu ilaci alinca cunku.yine yatmadan alicam bugun de.
bulanti yapiyosa hic sabah almasammi gece alsam zaten 1 hafta sonra tekrar randevum var
ya da sabah fitil olarak alsam doktora sormadan bisey olurmuki.
ben fitil seklinde kullandigini bilmiyordum
Dualarimiz seninle canım insallah bi an once barisimiza kavusursunKizlar ben taburcu oldum ama bebek hala kuvozde. En sz bir hafta daha kalir diyorlar. Ama doğdugu gune gore cok daha iyi binlerce sukurler olsun. Nolur dua edin siz de akliniza gelirse. Adi Baríş. İnsallah hasarsiz atlatiriz bu sureci. Eli bos eve donmek cok zormus insallah hepiniz saglikla alirsinz kucaginiza
Kizlar ben taburcu oldum ama bebek hala kuvozde. En sz bir hafta daha kalir diyorlar. Ama doğdugu gune gore cok daha iyi binlerce sukurler olsun. Nolur dua edin siz de akliniza gelirse. Adi Baríş. İnsallah hasarsiz atlatiriz bu sureci. Eli bos eve donmek cok zormus insallah hepiniz saglikla alirsinz kucaginiza
Kizlar ben taburcu oldum ama bebek hala kuvozde. En sz bir hafta daha kalir diyorlar. Ama doğdugu gune gore cok daha iyi binlerce sukurler olsun. Nolur dua edin siz de akliniza gelirse. Adi Baríş. İnsallah hasarsiz atlatiriz bu sureci. Eli bos eve donmek cok zormus insallah hepiniz saglikla alirsinz kucaginiza