• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
canım benim de öyle özellikle karnımın sağ tarafını delip cikiverecek gibi..özellikle geceleri çok hareketli benim velet saati var en geç akşam 10da başlar aşırı hareketliliği sabah namazına kadar devam
Aynen dün gece sabaha karşı 4te hala balkonda turluyordum:) iyi bari sıkıntı olmasında

Ben tüp bebekle hamile kaldığım için marttan beri kullanıyorum progestanı canım. İlk zamanlar 2 sabah 2 akşam alıyordum. Hep fitil olarak kullandım akıntı yapması dışında çok kullanışlı oluyor o şekilde. Ağızdan alınca çok başım döndü ve midem bulandı. Bayılacak gibi oldum. Bence sabah ağızdan alma canım. Doktoruna da zaten bulantı yaptığını söylersen fitil olarak al diyecektir.
ben 1 hafta bekleyim sabah almayim diyorum
gece aliyim yatmadan once.onzmn etki etmez.eskiden de oyle alip yatardim.
1 hafta sonraki randevumda doktora bi danisiyim bisey olmaz heralde 1 haftadan.
magnezyumda aliyorum zaten.
hatta dun gece ikk kez progestan aldim bugun faydasini gordum cidden.kasilmam azaldi.ama magnezyum hic ise yaramiyordu

Ben de hep fitil kullandim. Yatarken hem agizdan hem vajinal verdiler sersem gibi oldum, basim dondu. Agizdan alininca yan etkileri fazla oluyor gercekten bilgin olsun...
biliyorum cnm sarhos gibi oluyorum uykumu getiriyor.tedavi gordugum zmnlar aliyordum.bu yan etkisi benim hosuma gidiyo ama :-)
cunu refluden 4 5 lere kadar uyuyamiyorum bu ilacla iyi uyurum :-)
yalniz bulanti yaparsa diye korktum sabah almicam 1 hafta sonra doktor randevum var o zmn daniscam doktora fitil olarak aliyimmi diye.em azindam gece agizdan gunduz fitil olarsk alirim
sormadan da alirim da ne olur ne olmaz.
zaten ilk dun gece aldim yatmadan faydasini gordum kasilmayi azaltti biraz.

Karnım baya aşağı indi acaba normal mi bu haftalarda .dün eşim temizlik yaptı bende haliyle döndüm dolaştım çamaşır makinesine atılacaklarla uğraştım bugün karnım küçülmüş ve aşağı inmiş gibi geldi . 36+1 deyim hayırlısıyla tamamlasak :/

Şey ya bildirim bazen gelmiyordu ondan koyuyorum :) utandım sanırım bir daha koymıcam :oops: :)
ben de sorucaktim da sormuyordum :-)
cnm sen yanlislikla bildirim gelmesini engellemis olabilirsin telden mi giriyorsun
telden giriyorsan sag altta zil sekli var ona basinca bildirim engelleniyo tekrar basinca engel kalkiyo bende oyle oluyo

• Beğen
Reactions: 114
Şey ya bildirim bazen gelmiyordu ondan koyuyorum :) utandım sanırım bir daha koymıcam :oops: :)
ben de sorucaktim da sormuyordum :-)
cnm sen yanlislikla bildirim gelmesini engellemis olabilirsin telden mi giriyorsun
telden giriyorsan sag altta zil sekli var ona basinca bildirim engelleniyo tekrar basinca engel kalkiyo bende oyle oluyo

Doktor bana zyrtec alerji hapı verdi, kaşıntılarıma iyi geldi ama feci uyku yapıyor. Gece ölü gibi yatiyorum. Alerji ilaci uyku yapar mi bu kadar?
Defne sabunuda kaşıntılarını tahatlatır canım benim ablam hamilelikte çok kaşınıyordu doktor söyledi. Dene istersen

Canım bende hamileliğin başında diş eti iltihabı ve kanamasından dolayı dişçiye gitmiştim hatta iltihap çok fazlaymış antibiyotikle geçti kanama sebebiymiş doktor bunları önermişti diğer gargara türleri hamilelikte kullanılmıyormuş sık sık yap ilk 1-2 defada düzelmez
Aksilik bugün eşim çalışıyor, daha gelmedi gelince diş hastanesinin aciline gideceğim bi yerde değil birkaç yerinde şişlik var :( yoruldum vallahi, sürekli bi şeyler çıkıyor :(

Ya arkadaşlar bişey danışıcam evde boya badana temizlik var ben pek bişey yapmıyorum gerçi kocamla annem hallediyorlar ama yine dinlene dinlene onlara yardım ediyorum şu iki gündür benim bebiş hiç durmuyor gece gündüz sanki ekstra bi hareketli ben hareketliyim yoruluyorum diyemi acaba gecede uyutmuyor karnımı sertleştiriyor tekmeleri yumrukları karnım alıp başını gidecek neredeyse o hareketlenince beni kıpırdatmıyor yerimden normalmi acaba
Benimki de öyle çok hareketli bu aralar öğlen ve gece özellikle bende diyorum bi tuhaflik mi var

Ya arkadaşlar bişey danışıcam evde boya badana temizlik var ben pek bişey yapmıyorum gerçi kocamla annem hallediyorlar ama yine dinlene dinlene onlara yardım ediyorum şu iki gündür benim bebiş hiç durmuyor gece gündüz sanki ekstra bi hareketli ben hareketliyim yoruluyorum diyemi acaba gecede uyutmuyor karnımı sertleştiriyor tekmeleri yumrukları karnım alıp başını gidecek neredeyse o hareketlenince beni kıpırdatmıyor yerimden normalmi acaba
Bence hareketli olması aksinden çok çok daha iyi canım. Benimkide normalde çok hareketli dün mesela çok az hareket etti resmen kafayı yicektim bişey mi oldu niye böyle yavaşladı diye. Artık canımda yansa seviniyorum yeterki kıpır kıpır olsunlar

Arkadaşlar bebişin hareket ettikçe aşağı baskı yapıyor bayağı hemde ve ağrı hissettiriyor. Böyle bir şey yaşayan varmı acaba niyeti dışarı çıkmak olabilir mi

Bence hareketli olması aksinden çok çok daha iyi canım. Benimkide normalde çok hareketli dün mesela çok az hareket etti resmen kafayı yicektim bişey mi oldu niye böyle yavaşladı diye. Artık canımda yansa seviniyorum yeterki kıpır kıpır olsunlar
Oh iyi bari sağolasın canım

Aksilik bugün eşim çalışıyor, daha gelmedi gelince diş hastanesinin aciline gideceğim bi yerde değil birkaç yerinde şişlik var :KK43: yoruldum vallahi, sürekli bi şeyler çıkıyor :KK43:
Allah beterinden korusun zor gerçekten bende yoruldum bunaldım artık ama herşeye rağmen hamdolsun sonu mutlu bitecek bu rahatsızlıkların

Kizlar ben taburcu oldum ama bebek hala kuvozde. En sz bir hafta daha kalir diyorlar. Ama doğdugu gune gore cok daha iyi binlerce sukurler olsun. Nolur dua edin siz de akliniza gelirse. Adi Baríş. İnsallah hasarsiz atlatiriz bu sureci. Eli bos eve donmek cok zormus insallah hepiniz saglikla alirsinz kucaginiza

Allah analı babalı büyütsün inşallah.Sağ Salim kucağına alıp eve götürmeni nasip etsin.

Benim de aynen oyle. Bebegim asagi dogru iyice baski yapiyormus.dr um 10 gun yat dinlen baska bisey yapma dedi. 10 gun sonra yaparsin islerini dedi erken gelmesin en az 20 kasima kadar tutalim diyor. Daha benim cantam hazir degil kiyafetleri yikamadim. Dr ozel daha dogum yapacagim hastaneye karar veremedim. Annem yarin gelecek kiyafetleri vs yikamaya basliyacagiz yavas yavas
Arkadaşlar bebişin hareket ettikçe aşağı baskı yapıyor bayağı hemde ve ağrı hissettiriyor. Böyle bir şey yaşayan varmı acaba niyeti dışarı çıkmak olabilir mi

Ben sanki ayakları her an çıkıverecek gibi tepiniyor velet

Kızlar dün akşamdan beri belim çok ağrıyor. Ayakta dururken yada sırt üstü yatarken. Dik şekilde otururken yada yan yatarken bişey yok ama özellikle ayakta durmak canımı acıtıyor :( olmazsa doktorumuda arayacağım. Var mı bu şekilde başına geleniniz

Back
X