Ben varım canım:/ abartmıyorum biyerim ağrımıyo desem yeridir.bel kalça bacak ayak ne ararsan var hemde öyle böyle değil ciddi boyutta kasılmalar baya arttı ilk defa bu hafta şişmeye başladım, bu hafta bebişin kıyafetlerini yikamaya başladım, tek başıma hem ev işi hem extra bi çocuk hemde hazırlıklara başlama derken tetikledi galiba iyice ağrılar tavan yaptı. Geceleri 4-5 kez kalkıyorum aman oglanin üstü açılmışmı yok tuvalete sıkıştım derken yat kalk feleğim şaşıyo, o değil canımın acısından adımları bile zor atıyorum ilk ayağa kalkınca bacak aram çatırdıyo duvarlardan tutuna tutuna topallaya topallaya gidiyorum. eşim bazen uyandırıyo noldu çok inliyosun die ama yapacak bişey yok gülü seven dikenine katlanır yeterki hayırla sağ salim kucağımıza alalım. Son 2-3gündür bende kasılmalara takmış durumdayım sanki bebek hareketleri bi tık azaldıda yerini sık sık (bazen araları 2-5 dk olduğu oluo) kasılmalara bıraktı ve aşağı baskı çoğaldı bukadar sık olması benı tedirgin etti ama eminimki doktorum normal diyecek.ayrıca tansiyonum çok düştüğü için baygınlık hissi gelio haftasonu yine fenalastim 8-5 ti, vücudum ağırlasıyo sanki kasılıyo nefes alamıyorum. Bazen eşim yeter ne çürük çıktın diyecek die korkuyorum ama bende isterimki rahat hamilelik geçireyim, oysaki hiç nazli değilimdr canımın kıymetini bilmem heryerim tutulana kadar iş yapar kendimi paralarım ama öyle yapmamın şimdi büyük acısı çıkıyo keşkede nazlanıp yapmasaymışım oyüzden adamda alıştı yardım falan etmio, tek başına bi çocukla bu halde bütün işlere koşturmak gerçekten zormuş ama eminki doğumdan sonra asıl koşturma ozaman başlayacak.bayadır yazmıyodum oyüzden çok oldu kusura bakma cnm, Rabbim herkesi sorunsuz bişekilde hayırlı güzel sona ulaştırsın inş.