- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #30.841
Seninki gayet iyi gorunuyor cnm ben 34+5 de 2500 du banada az gelmistiBenim 34+1 de 2604 bence gayet normal hatta fazlamız bile var ☺

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninki gayet iyi gorunuyor cnm ben 34+5 de 2500 du banada az gelmistiBenim 34+1 de 2604 bence gayet normal hatta fazlamız bile var ☺
Canım spinal epidural kombine olarak yapılmıyor diye duydum bende ikisi beraber yapılmıyor yani sadece spinal olabilirsin ama ben kan sulandırıcı hap kullanıyorum 150 mg spinal olucam ama hem spinal epidural kombine hiç konuşmadm doktorumla
Yıkamak gerekmiyor canım öyle biliyorum ben yıkamadm ama bebegimide emziremedik hep pompayla sagdım netten araştır canım silme diyende var sil diyende eniyisi doktora sormak
Saolun kizlar bir fikrim yoktu hic. Ben de doktorumla konusayim artik.Bende kullanıyorum canım yapabilir.yakin arkadaşım yaptı burda iğne saatin ile sancı saatin çok önemli.igne saatinden 24 saat geçince epidural yapabiliyor doktorlar.sanci iğne saatine yakın çıkarsa önce saatin dolana kadar normal sancini çekiyorsun canım.umarum anlatabilmisimdir.
Canim ben ilk bebegimde almistim ve cok faydasini gördüm. Evde dururken bile her iki saatte bir sut sagdim attim buzluga. Sutun artmasina cok faydali oluyot sut sagmak. İlk bebeginiz ise kesinlikle oneririm almanizi diger bebeklerinizde de kullanırsınızKizlar hastane tipi göğüs pompalarını hastaneden kiralayabiliyor muyuz? Gogus pompasi su asamada cok gerekli gelmiyor belki hic ihtiyac olmayacak diyorum. Ucuz da degiller. Gerek olursa sutum gelmezse vs hastanede veriyorlar bunu degil mi?
35+0 da 2450 gr dı benim günü gününe uygun dedi doktor bana :) Gayet güzel görünüyor seninkisi deArkadaşlar 33+4 olmuşuz 2300gr iyimi sizce bana sanki düşük gibi geldi
Arkadaşım devlet hastanesinde yaptı doğumu istediğin zaman veriyorlar. Beş gün yoğun bakımdaydı bebişi, onlara anne oteli adında oda yapmışlar orda kaldı. Ve sürekli sağdı sütünüKizlar hastane tipi göğüs pompalarını hastaneden kiralayabiliyor muyuz? Gogus pompasi su asamada cok gerekli gelmiyor belki hic ihtiyac olmayacak diyorum. Ucuz da degiller. Gerek olursa sutum gelmezse vs hastanede veriyorlar bunu degil mi?
Seninki gayet iyi gorunuyor cnm ben 34+5 de 2500 du banada az gelmisti![]()
Canım yanlış hatırlamıyorsam sana serklaj yapılmıştı çok şükür ki bu haftalara geldin nekadar dursa okadar iyi ama senin durumunda olanlar 35 e gelince bi oh diyorlar rabbim vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama kaç haftadır sancı ile uğraşanlar hep taburcu oldu korkma belki yapılan müdahale ile seninde geçer hakkında hayırlısı olsun hayırlı haberler bekliyoruzAni gelen kasık sancısıyla dün benimde yatışım yapıldı kızlarAslında birkaç gündür kasıklarımda ağrı vardı ama rahatsızlık vermediği için önemsememiştim.Dün aniden sancı başladı ve farklı olarak bende bulantı ve titremede oldu. Soluğu acilde aldık tabi. Nst dede düzenli sancı çıktı ve yatış yapıldı. Ciğer geliştirici iğneyi yaptılar.4 doz olacakmış.
İnşallah zamanını bekler yavrum.
Rabbim hepimize hayırlı , sağlıklı doğumlar versin inşallah
Dudak kremi olabilir, sezeryanda yeme içme yasak olunca fena oluyor o dudaklar.Kizlar su hastane listelerimizi bi daha mi paylassak neler koymaliyim hep bi bksik var gibi geliyor
1 tane 10lu hastane cikisi
3 tane 5 hastane cikisi
2 tulum
Bebek bezi
Biberon
Beyaz tulbent sarilik olmasin diye yüzüne ortulecekmis
Corap
Alt acma ortusu
Pisik kremi
3 tane battaniye
Puset
Baska aklima gelmiyor
Benim icin 3 pijama
İc camasiri
Jolly kulot bez
Corap
Terlik
Tacc ayna firca makyaj malzemesi vb
Sut sagma makinesi
Lansinoh krem
Eksikler neler kizlar bi bi yardim edin lutfen
Seviyorum sizi
Maşallah bana da artık az geliyor kilosu, aslında normal değerlerde ama ileride gidince hep öyle gitmesini bekliyoruz sanırım :)Arkadaşlar 33+4 olmuşuz 2300gr iyimi sizce bana sanki düşük gibi geldi
Ben de özelde dogum yapicam veriyolar mi bilmiyorum. Bir konuşayım en iyisi dediğin gibi@Katrina_ cnm ben ozelde yapicam sordum bizimkilerinde yokmus galiba pompa emin konuşamadılar genc hemsireydi. Aslinda benim pompam varda goturmeyim diye sormustum simdi goturcem. Sen kendi hastanenle bi konus devlette kesin vardir bence. Ama pompa cok lazim olan bisey alsan daha iyi.
Özelde veriyorlar mi bir konuşayım hastaneyle o zamanArkadaşım devlet hastanesinde yaptı doğumu istediğin zaman veriyorlar. Beş gün yoğun bakımdaydı bebişi, onlara anne oteli adında oda yapmışlar orda kaldı. Ve sürekli sağdı sütünü
Sen ne kullandın peki cnm?Canim ben ilk bebegimde almistim ve cok faydasini gördüm. Evde dururken bile her iki saatte bir sut sagdim attim buzluga. Sutun artmasina cok faydali oluyot sut sagmak. İlk bebeginiz ise kesinlikle oneririm almanizi diger bebeklerinizde de kullanırsınız
Bir de benim ilk oğlum uyumaktan ilk bikac gun emmedi göğüslerim tas gibi oldu agrimaya basladi makineyi o zaman aldik cok isime yaradi
Hastanelerde buyuk elektrikliler var onlarla yardımcı oluyorlar diye biliyorum. Aen yine de bi hastanene sor
Maşallah canım gayet iyi benim aynı zamanda 2000 gramdı , hiç öyle düşük diye düşünme :)Arkadaşlar 33+4 olmuşuz 2300gr iyimi sizce bana sanki düşük gibi geldi
Lansonoh cift hazneli olan gayet iyi cnm guzel cekimi var cok memnun kaldimsherin seninkinin markasi ne cnm memnun muydun?
hahaha =) doğum şu tarihte olacak ve o güne hazırlığımızı yapıp hastaneye gidecek değiliz. doğum ani bir durum ve her ihtimale karşı onu da koydum canım. benim kız süpriz oldu geldiğinde ve kişisel bakımımı tamamlayamamıştım canım tedvir amaçlı zaten ağır birşey değil =)Canım anne için tırnak makası niye merak ettim:)
B3nce gayet iyi cnm normal bozma morliniArkadaşlar 33+4 olmuşuz 2300gr iyimi sizce bana sanki düşük gibi geldi
Hee anladım. Tırnak zaten uzayınca kesilir ya Bi anda uzayan bişey olmayınca merak ettim bende sebebini:)))hahaha =) doğum şu tarihte olacak ve o güne hazırlığımızı yapıp hastaneye gidecek değiliz. doğum ani bir durum ve her ihtimale karşı onu da koydum canım. benim kız süpriz oldu geldiğinde ve kişisel bakımımı tamamlayamamıştım canım tedvir amaçlı zaten ağır birşey değil =)
Çikolata yeyip sola yatsan bu canımKızlar bugun esim yataktayken bebege carpti karnima sabahtan beri kizimi hiseetmyrm korkmalmymsizce