• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canm daha yeni derimi gerdi o da tepkidr deme ne dusjncgmi bil3medm
Bazen bizim de oluyor hareket etmediği zamanlar ben çok çarpıntım karnımı oraya buraya ama kasılma geçince hareket etti bir de anne stres olunca oda korkup kasılıyor rahat olmak gerekiyor neyse oynadı gözün aydın üzülme artık

Sezerbusra21 Sezerbusra21 çok şiddetli değilse bir şey olmaz hiç merak etme. Onlar böyle çarpmalara, sarsılmalara karşı da korunaklılar aslında stres yapma biraz bekle hareketleri normale dönecektir

Sezerbusra21 Sezerbusra21 çok şiddetli değilse bir şey olmaz hiç merak etme. Onlar böyle çarpmalara, sarsılmalara karşı da korunaklılar aslında stres yapma biraz bekle hareketleri normale dönecektir
Yarm saat ugrastm gelsin diye sonra sukur hafiften basladi simdide ara ara sanci giriyor . Esime bagrdm kizdi m bak senn yuzundn haraket etmedi agladm dedm erkekler cok anlayssz

Bazen bizim de oluyor hareket etmediği zamanlar ben çok çarpıntım karnımı oraya buraya ama kasılma geçince hareket etti bir de anne stres olunca oda korkup kasılıyor rahat olmak gerekiyor neyse oynadı gözün aydın üzülme artık
Benm mukkak uyandgm zaman tekme atar acsa belli ederdi yedim ettm uzandm cevap vermexi o yuzdn korkmustum hic ses yoktu kadnmda sukur geldi kendne herlde rahatladm

Biz bebişten önce sarmaş dolaş yatardık şimdi yatagın diger ucuna gidiyor sarılmıyosun diye kzııyorum bu hormonlar bizi mahvetti ☺☺☺☺☺

Bizde uyurken çarpmalara karşı aramıza yastık koyup yatıyoruz eşim bi taraftan sarılıyor yastığa ben bi taraftan :) ama öyle ufak çarpmalarla bisey olcagını sanmıyorum için rahat olsun

Ole yqpyrm canm uzandm elim karnmda ondan tepki bekliyorum cok korktum canm bian nasl agladm bilemezsn sukur veriyor yavas yavas olsada hafif hafif agrilarim var dr gitsem mi yarn gitcktm bekleym mi bir gun daha
Yarını bekleyebilir bence canım. Hem yavaş yavaş veriyor diyorsun zaten bişey olmamıştır korkma artık ❤️

Kızlar ben de en son beş yıl önce kullandığım sut sağma makinasını yıkadım kaynattım ama ins hiç birimiz kullanmak zorunda kalmayız. O günlere götürdü beni sabahlara kadar iki saatte bir sağardım. Şimdi de mecbur tedbir amaçlı hazırlamak zorundayım. Rabbimden tek duam ihtiyacım olmasın doya doya bebeğimi emzireyim istiyorum. Dualarımda sizler de varsiniz :dua:

Hamile oldum olalı eşim oğlumla uyuyor ben odada koltukta koltuk öyle rahat geliyorki sırtımı belimi dayıyorum bide yastığı yüksek tutuyor koltuk başı ohhh eşim benim ev arkadaşım oldu daha hiç ilişki de olmadı :))

Canim hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun. İns kısa sürede yuvanıza getirirsiniz yavrunuzu. İki gündür neler olmuş. Ben de bugün kontrole gittim 10 gün geriden geliyor bebeğin kilosu dedi. 1800 gr olmuş ancak :KK43: beslenmene dikkat et bir hafta sonra tekrar gel dedi bakalım ins biraz olsun kilo alır bebeğim
Canım benim de 10 gün geriden geliyordu. 31+4 te gitim karın çevresi 30 haftalık görünüyordu. ne korktum ne korktum ama 10 gün beslenmeme çok çok dikkat ettim ve 300 gr aldı bebeğim. sabah uyanınca 2 kaşık pekmez,1bardak süt,2 ceviz,1muz.öğlenleri köfte balık ya da tavuk yedim. gün içinde 3 ara öğün yaptım.her arada muz süt kaşar yada ceviz yedim.akşamları da et yemeye özen gösterdim. bun saydıklarım bebeğe en çok kilo yapan şeylermiş ben de burdaki kızlardan öğrendim :) inşallah senin kuzun da kilo alır canım

Kızlar ben de en son beş yıl önce kullandığım sut sağma makinasını yıkadım kaynattım ama ins hiç birimiz kullanmak zorunda kalmayız. O günlere götürdü beni sabahlara kadar iki saatte bir sağardım. Şimdi de mecbur tedbir amaçlı hazırlamak zorundayım. Rabbimden tek duam ihtiyacım olmasın doya doya bebeğimi emzireyim istiyorum. Dualarımda sizler de varsiniz :dua:
Aynen bende öyle 6 yıl öncekini koydum inşallah emziririm oğlum benim emmek istemedi zorladım bu sefer meme uçlarım yaradan perişan oldu 3 aylıkken emzirmeyi bıraktım çok üzülmüştüm sen neden sağdın bende senin gibi geceleri gündüz anca süt sağardım sağma makinemi elime alınca bi kötü oldum

Yarını bekleyebilir bence canım. Hem yavaş yavaş veriyor diyorsun zaten bişey olmamıştır korkma artık ❤️
Sana yazdktan sonra cnm guclendi sukur ama bianlk korku bile bana yetti evlat baska rabbim hic birimize gostermesin evlat acısı saglikli bir sekilde alrz bebeklermize kucaklarimiza ins:)

kızlar hastanedeki bebek yatağına etek almak istiyorum. Ama öyle sade yapan bir yer bulamadım. Her yer cibinlikli falan yapıyor. Ben sade tülden bir etek istiyorum en fazla bir de fiyonku olabilir belki. Önereceğiniz bir yer site falan olur mu?

kızlar hastanedeki bebek yatağına etek almak istiyorum. Ama öyle sade yapan bir yer bulamadım. Her yer cibinlikli falan yapıyor. Ben sade tülden bir etek istiyorum en fazla bir de fiyonku olabilir belki. Önereceğiniz bir yer site falan olur mu?
Canim ankaradasin diye hatirliyorum. Suluhuna gidebilirsin orda var. Ora uzak dersen aldigin tulu terziler diker

Antibiyotik içtim geçmedi maalesef acımazmı hiç çok kötüyüm mahvoluyorum
doktorun herhangi bi mudahalede bulunmadi mi antibiyotik yaramiyosa elbet vardir bi caresi cnm oksuruk cekilir mi 1 ay.oksur oksur bogazin da tahris olmustur.
kronik bi rahatsizligin mi var.hamilelikte mi oldu ilk kez.
bende mesela kronik faranjit var.oksuruk tutar beni de.hemen zencefil zerdecal bal macun yapip yerim sabah aksam bi tatli kasigi.yoksa gecmez.ve taze zencefili kaynatirim 5 dk.icine bi cay kasigi bal bi cay kasigi limon damlatir icerim keser.
denedin mi bilmiyorum cnm ama zencefil oksuruge birebir dene derim her gun ic.

Canim aslinda kendin bile yapabilirsin. Ya da tul alip terziye lastik gecirtebilirsin. Biz kendimiz yaptik annemle. Tul aldik altini dikis gectik, ustunu de lastik gecirecek sekilde yaptik, abartisiz guzel oldu.

Ani gelen kasık sancısıyla dün benimde yatışım yapıldı kızlar :KK43: Aslında birkaç gündür kasıklarımda ağrı vardı ama rahatsızlık vermediği için önemsememiştim.Dün aniden sancı başladı ve farklı olarak bende bulantı ve titremede oldu. Soluğu acilde aldık tabi. Nst dede düzenli sancı çıktı ve yatış yapıldı. Ciğer geliştirici iğneyi yaptılar.4 doz olacakmış.
İnşallah zamanını bekler yavrum.
Rabbim hepimize hayırlı , sağlıklı doğumlar versin inşallah
cok gecmis olsun cnm
benim de dun 1 saat kadar kasik agrim oldu ama ben anladim ki yarim saat kadar ayakta kaliyim hic dinlenmeden o zmn boyle oluyor.
sende durduk yere mi basladi cnm
terleme ve bulantiya ne dediler.neden oluyormus ?
ciger gelistirici igneyi yapmislarya korkma cnm.o cok onemli.hatta ben de korkuyorum keske bana da yapsalar ne olur ne olmaz diye ama benim doktorum simdilik kasilmalarima progestan verdi.
ciger gelistirici igneyi nerden yapiyolar bu arada ve acitiyor mu cnm ?
merak etme 35 haftaya gelmissin cnm artik cok az kalmis insallah 2 3 hafta faha dayancak bebisin.onlar biz gibi degil cok gucluler cidden maşallah

Canim ankaradasin diye hatirliyorum. Suluhuna gidebilirsin orda var. Ora uzak dersen aldigin tulu terziler diker
canım evet ankara'dayım. Suluhanda dikilmiş halde var mıymış? Gidip bakayım ben öyleyse :)

Canim aslinda kendin bile yapabilirsin. Ya da tul alip terziye lastik gecirtebilirsin. Biz kendimiz yaptik annemle. Tul aldik altini dikis gectik, ustunu de lastik gecirecek sekilde yaptik, abartisiz guzel oldu.
canım o konularda hiç becerim yok. Zaten çalıştığım için vaktim de olmuyor. Kayınvalideme yastık falan diktirdim beşik için ama tülü yapabilir mi emin değilim :)

Back
X