• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ani gelen kasık sancısıyla dün benimde yatışım yapıldı kızlar :KK43: Aslında birkaç gündür kasıklarımda ağrı vardı ama rahatsızlık vermediği için önemsememiştim.Dün aniden sancı başladı ve farklı olarak bende bulantı ve titremede oldu. Soluğu acilde aldık tabi. Nst dede düzenli sancı çıktı ve yatış yapıldı. Ciğer geliştirici iğneyi yaptılar.4 doz olacakmış.
İnşallah zamanını bekler yavrum.
Rabbim hepimize hayırlı , sağlıklı doğumlar versin inşallah
geçmiş olsun canım
kızlar garmastan pomad nasıl? daha önce kullanan var mı?
ben kullandım canım ama yıkamak gerekiyor demişti bana da doktor ve pek iyi gelmemişti bana bu sefer lansinoh aldım şimdiden sürüyorum çünkü acıyor göğüs üçlerim
Kizlar su hastane listelerimizi bi daha mi paylassak neler koymaliyim hep bi bksik var gibi geliyor
1 tane 10lu hastane cikisi
3 tane 5 hastane cikisi
2 tulum
Bebek bezi
Biberon
Beyaz tulbent sarilik olmasin diye yüzüne ortulecekmis
Corap
Alt acma ortusu
Pisik kremi
3 tane battaniye
Puset
Baska aklima gelmiyor

Benim icin 3 pijama
İc camasiri
Jolly kulot bez
Corap
Terlik
Tacc ayna firca makyaj malzemesi vb
Sut sagma makinesi
Lansinoh krem

Eksikler neler kizlar bi bi yardim edin lutfen
Seviyorum sizi
eksik bir şey yok gibi ama sonradan aklına illaki bir şey gelebilir
Kizlar hastane tipi göğüs pompalarını hastaneden kiralayabiliyor muyuz? Gogus pompasi su asamada cok gerekli gelmiyor belki hic ihtiyac olmayacak diyorum. Ucuz da degiller. Gerek olursa sutum gelmezse vs hastanede veriyorlar bunu degil mi?
hastaneler veriyor canım onu şimdiden alma çünkü hiç lazım olmaya da bilir ..ilk doğumunda ben almamıştım sonrasında da hiç lazım olmadi alsam boşa giderdi ..sen de ihtiyaca göre değerlendirilsin o zaman

Kizlar bu arada hastane odası süslemesi yaptırmak misiniz? Nstagramda bi sayfa var kapi susu anı defteri ve taki yastigi siparişi vereyim diyorum. Anne ve bebek yatağı süslemesi vs istemiyorum. Ikram olarak da hastane serbet veriyor bi de çikolata ve kurabiye yaptırırım bitti gitti. Nette acayip masalar süslemeler vs görüyorum organizasyon firmaları her seyi hallediyor ama fazla sasaali. Annem de bosver hic uğraşma tek tek para verince de aynı kapıya ckcak her seyi onlar halletsin diyor. Siz neler planladiniz?

Kizlar bu arada hastane odası süslemesi yaptırmak misiniz? Nstagramda bi sayfa var kapi susu anı defteri ve taki yastigi siparişi vereyim diyorum. Anne ve bebek yatağı süslemesi vs istemiyorum. Ikram olarak da hastane serbet veriyor bi de çikolata ve kurabiye yaptırırım bitti gitti. Nette acayip masalar süslemeler vs görüyorum organizasyon firmaları her seyi hallediyor ama fazla sasaali. Annem de bosver hic uğraşma tek tek para verince de aynı kapıya ckcak her seyi onlar halletsin diyor. Siz neler planladiniz?
Canm ben yaptırmıcam sadce instagramda kapi susu ve taki yastigi yaptrdim persembede gondercek alicam baska brseye gerek duymadm

Canım ben ufak bir şekerleme masası hazırlayacağım. Baston ve lolipop şekerler yaptırıyorum. İsimli çikolata yaptırdım. Draje şekerler aldım. Hastane şerbet veriyormuş onu musluklu sebile koyacağım. Oda kapısına süs yaptırdım bir de tül aldım onu bağlayacağım. Takı yastığını hastane çıkışını yaptırdığım yere yaptırdım takım oldu. Yatağımın arkasına birkaç tane pembe beyaz ponpon ve kızımın isminin yazdığı banner yaptırdım. Bir de bebek yatağına etek alabilirsem bitti gitti :)

Csnm gecmis olsun ins 38 kadar dayanir bebegin sevibdim sancilarin dusmesine bendede var onemsemedim ins sen durum gbi olmaz cnm kilosuda iyi cnm
Teşekkür ederim canım. Sancı olursa mutlaka git. Zaten kendini belli ediyor. Ben dün başladığında resmen kıvrandım öncekiler gibi değildi

geçmiş olsun canım

ben kullandım canım ama yıkamak gerekiyor demişti bana da doktor ve pek iyi gelmemişti bana bu sefer lansinoh aldım şimdiden sürüyorum çünkü acıyor göğüs üçlerim

eksik bir şey yok gibi ama sonradan aklına illaki bir şey gelebilir
hastaneler veriyor canım onu şimdiden alma çünkü hiç lazım olmaya da bilir ..ilk doğumunda ben almamıştım sonrasında da hiç lazım olmadi alsam boşa giderdi ..sen de ihtiyaca göre değerlendirilsin o zaman
hmm anladım canım o zaman kişiden kişiye değişiyor demek ki neyse elimin altında bulunsun olmazsa lansinoh alırım inşaAllah bunlara da gerek kalmaz

Canim ben cok erken Doğum yaptım 30 haftalık. Cok uzun süren kuvözde kaldı. Hiç emziremedim. Kuvozden çıkmaya yakın kucağıma verdiler ama emme refleksi gösteremedi. Çene kasları cok zayıftı. Zaten hastaneden çıktığımızda 2 kiloydu. Eve geldikten sonra ememedi. Hep sağmak zorunda kaldım. Dr. Emzik alın çene kasları güçlensin dedi. Epey sonra emmeye başladı ama bu defa da sütüm YÖK denecek kadar azdı stresten ve üzüntüden . Sut gelmeyince ağlamaya başlıyordu. Daha cok seyler yaşadım burda anlatıp kimsenin moralini bozmak istemem. Herkesin morale ve motivasyona ihtiyacı var. İyi düşünelim iyi olsun. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte. Amma dertliymisim bıraksan sabaha kadar yazar anlatırım :KK51:O günleri unutmak isterken tekrar tekrar hatırlıyor insan malesef.
bir anne olarak neler yaşadığını anlamak için yaşamaya gerek Yok canım evlat çok değişik bişey anlatmasanda ben anladım sütünün gitmesi bile çok normal şimdi nasıl annesi kaç yaşında

Teşekkür ederim canım. Sancı olursa mutlaka git. Zaten kendini belli ediyor. Ben dün başladığında resmen kıvrandım öncekiler gibi değildi
Canm bugun normalde gitcektim benimde bugun basma esim yatarken farkinda olmadan gobegime carpti agridi sonra cock tekme atmadi odum koptu hafifte sancm vardi bekledim eger gelmeseydi gitcektim dr bende cok stresli korkulu zamanlar ya saglikla sekilde hepmiz kavusalm ins

Hediyelik isini mevlute bırakayım diyorum ben, bakalim.
Ben de mevlidde sadece mevlid şekeri dağıtmaya karar verdim. Şöyle isimli şeker kutuları yaptırdım onun için de.

Eklentiler

• C81C9337-E693-49E2-A725-91FB562170C8.webp
    C81C9337-E693-49E2-A725-91FB562170C8.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 82
Benimde 1 aydır geçmeyen bir öksürüğüm var delircem artık nasıl sezeryan olucam bu öksürükle acaba bilmiyorum yani rabbim hepimize şifa versin canım
Bende de gecmeyen inatci bir oksuruk vardi.Bir arkadas onerdi 2 inciri kucuk kucuk dograyip 1.5 bardqk sutle cezvede kaynat ilik ilik ic dedi ve 2 gun yaptim 3.gun gercekten oksurugumden eser kalmadi.

Benim bir arkadaş fiyat almış 3-4 binlerde fiyat vermişler :oha:
Ben hastane odalarını gördüm çok çirkin kahverengi ve ufak odalar. Süsleme yapmayacağım kapı süsü hariç. Hediyeleri de hastanede değil evde dağıtmayı düşündüm, yetişir mi onu da bilmiyorum.
Çikolata ve meyve suyu vericem gelenlere, bir de elimde keseler var içine lavanta koyarsam belki onu o kadar.

Dün instagramda dek gelmiştim paylaşıyım diye almıştım arkadaşlar aslında kilosuna hiç takılmamak gerekiyor sonuçta emecekler belki de sütünüz çok çok iyi gelecek ama beslenmeye de dikkat etmek gerek sanırım ben hiç etmedim ama ben meyveyi çok yiyorum özellikle eti çok sevmiyorum. Bide aklıma takıldı ben şeker yüklemesi yaptırmadım acaba kiloda bu etkili olabiliyor mu ki

Eklentiler

• Screenshot_20181105-235735.webp
    Screenshot_20181105-235735.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 78
Back
X