• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hayırlı sebahlar kızlar. Sabah eşimin amcası vefat etmiş ( mekanı cennet olsun :(.. ama defin Nevşehir de eşim gitmek istiyor. Ve benim erken doğum riskim var. Ben gitmesini istemedim. Eşimde gitmeyeyim dedi ama desem ki git canım desem hemencik gidecek. Aslında bu biraz kırdı benim annemler uzak. Acil bi durumda akrabaları var ama. Bende de vicdan azabı oldu.ikilemde ben kaldım. Ama benim durumumda malum yolda uzak. Ne yapsam kızlar :KK43:

Hayırlı sebahlar kızlar. Sabah eşimin amcası vefat etmiş ( mekanı cennet olsun :KK43:.. ama defin Nevşehir de eşim gitmek istiyor. Ve benim erken doğum riskim var. Ben gitmesini istemedim. Eşimde gitmeyeyim dedi ama desem ki git canım desem hemencik gidecek. Aslında bu biraz kırdı benim annemler uzak. Acil bi durumda akrabaları var ama. Bende de vicdan azabı oldu.ikilemde ben kaldım. Ama benim durumumda malum yolda uzak. Ne yapsam kızlar :KK43:
Akrabalarınız varsa ben olsam yollardım. Zaten sabahına döner sanirim.böyle Bi durumda. Başınız sağolsun.

Benim eşimde Malatya ya gidiyor bazen acil durumlarda ertesi gün dönüyor hemen ama siz bilirsiniz tabi. Anneniz falan uzakta mı size.
İnsan tedirgin oluyor. Kasılmalarım oluyor ara ara. Doktorum yatmamı söyledi. Oğlumda küçük ilgi istiyor. Evet annemler istanbuldalar ben bursada

@Katrina_ aslinda ben soyle dusunuyorum oda suslemesi konusunda esin dostun coksa hastaneye gelenin fazla olacaksa organizasyon sirketi ile anlasmak mantikli tek tek ugrasmaktansa onlar yapsin. Benim hastaneye gelen olmiycagi icin o kadar susleme para bosa gidecek o yuzden kendimize gore heveslenip balonlar aldim hosgeldin bebegim yazili banner aldim birde taki yastigi kendim yapicam cikolata siparis edicem bu hastane icin degilde ev icin.
Çok olmasa da yakin akraba bir kaç is arkadaşı gelir gene cnm. Ama asıl ikram vs olaylarını mevlute ve eve gelenlere yapmayı düşünüyorum ben. 1 2 gun için hastaneyi eve çevirmeyi gereksiz görüyorum. Ama cok sade kalsin da istemem o yuzden kendim bir iki ufak süsleme yapayım diyorum

Çok olmasa da yakin akraba bir kaç is arkadaşı gelir gene cnm. Ama asıl ikram vs olaylarını mevlute ve eve gelenlere yapmayı düşünüyorum ben. 1 2 gun için hastaneyi eve çevirmeyi gereksiz görüyorum. Ama cok sade kalsin da istemem o yuzden kendim bir iki ufak süsleme yapayım diyorum
Evet cnm mevlute yaparsin daha guzel olur. Hastaneyede ufak capli susler yeter. Unluler gibi gelenim cok olsaydi hastaneye ben orayi da susletirdim ama seviyorum gosterisli seyleri :))

Ogretmen arkadaslar; ben 32+5 te dogum iznine ayrilmis oldum. Mebbisten bakinca "analik izni 35 gun" yaziyor. Doktorun verdigi raporda gun yazmiyordu sadece haftam ve dogum oncesi izne ayrilmaai seklinde yaziyor. Normalde 8 hafta degil mi dogum izni, neden 35 gun yazmislar acaba bana?
Bebegin tahmini dogum tarihi ne olacak canim

Hayırlı sebahlar kızlar. Sabah eşimin amcası vefat etmiş ( mekanı cennet olsun :KK43:.. ama defin Nevşehir de eşim gitmek istiyor. Ve benim erken doğum riskim var. Ben gitmesini istemedim. Eşimde gitmeyeyim dedi ama desem ki git canım desem hemencik gidecek. Aslında bu biraz kırdı benim annemler uzak. Acil bi durumda akrabaları var ama. Bende de vicdan azabı oldu.ikilemde ben kaldım. Ama benim durumumda malum yolda uzak. Ne yapsam kızlar :KK43:
Nerde yasiyorsunuz canim. Yaninda kalabilecek biri varsa gitsin sonrasinda cok üzülür ama yalniz kalacaksan gitmesin yalniz birakmasin seni

Kızlar saçma gelebilir ama yay burcu hakkında düşünceleriniz neler. Ben oğlak olmasını daha çok istiyorum sanki
Evet saçma aslında ama ben de burçları düşündüm. Oğlak burçları inatçı dediğim dedik ve maddiyata çok önem veriyor diye biliyorum ama lider vasıflılar. Yay burcu özgürlüğüne düşkün ama minik yay öğrencilerim var düzenli çalışmaya gelebiliyorlar. Hele bir tanesi çok zeki akranlarından küçük olmasına rağmen. Sağlıklı olsunlar en başta ve hayırlı evlat tabiki gerisi biraz merak...

Benim eşim de yazın çook istediği bir semineri almak için uzak bir yere gitmek istedi. Aynı benim de erken doğum riskim vardı ve o yokken doğuracağık diye çok korkuyordum ama benim annem babam yakın onlara bıraktı beni 5 günlüğüne gitti. Doğurursan hemen gelirim merak etme diye takılıyordu bana. Senin haftan daha ileri tabi şuan tamamen yalnız kalacaksan gitmesin bence ama bir akraba tam zamanlı yanında kalacaksa gitsin derim bence

Erken gelmezse yay olacak bizimki :) ben yay istiyordum zaten. Yay kızlarının özelliklerini sevmiştim. Kuzenimde var onun gibi olsa huyu suyu hatta memnun olurum :) hep söylüyoruz tabi başta sağlık ❤️

Back
X