• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Selam kızlar yabancı bir gebelik takip programı kullanıyorum 36. Hafta annedeki degisiklikler kısmında bir tavsiye gördüm doğuma hazırlanmak için e vitamini içeren sebze yağı ya da zeytin yağıyla vajinanın dış kısmına ve dudak kenarlarına hafif masaj yapın diyor. Duyan var mı ?

Eklentiler

• Screenshot_20181107-112136.webp
    Screenshot_20181107-112136.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 43
Selam kızlar yabancı bir gebelik takip programı kullanıyorum 36. Hafta annedeki degisiklikler kısmında bir tavsiye gördüm doğuma hazırlanmak için e vitamini içeren sebze yağı ya da zeytin yağıyla vajinanın dış kısmına ve dudak kenarlarına hafif masaj yapın diyor. Duyan var mı ?
Duydum canım instagramda bir kadın doğum uzmanının sayfasında okumuştum. Ama onun söylediği iç kısmada yapılması perine masajıydı sanırım

Duydum canım instagramda bir kadın doğum uzmanının sayfasında okumuştum. Ama onun söylediği iç kısmada yapılması perine masajıydı sanırım
Evet ic de diyor sona kadar beklerse bebekler denenebilir. Ben şuan yapmam da erken gelirse diye korkuyorum zaten

Evet saçma aslında ama ben de burçları düşündüm. Oğlak burçları inatçı dediğim dedik ve maddiyata çok önem veriyor diye biliyorum ama lider vasıflılar. Yay burcu özgürlüğüne düşkün ama minik yay öğrencilerim var düzenli çalışmaya gelebiliyorlar. Hele bir tanesi çok zeki akranlarından küçük olmasına rağmen. Sağlıklı olsunlar en başta ve hayırlı evlat tabiki gerisi biraz merak...

Haklısın aslında benim ilk kızım başak burcu aralarında 15 ay olacak nasipse. Onların anlaşmasını düşünüyorum hep

Benim eşim de yazın çook istediği bir semineri almak için uzak bir yere gitmek istedi. Aynı benim de erken doğum riskim vardı ve o yokken doğuracağık diye çok korkuyordum ama benim annem babam yakın onlara bıraktı beni 5 günlüğüne gitti. Doğurursan hemen gelirim merak etme diye takılıyordu bana. Senin haftan daha ileri tabi şuan tamamen yalnız kalacaksan gitmesin bence ama bir akraba tam zamanlı yanında kalacaksa gitsin derim bence
Yok öyle tam zamanlı yanımda kalacak kimse yok. Eşimin kardeşi var. Annemler burda olsa zaten hiç düşünmem.

Hayırlı sebahlar kızlar. Sabah eşimin amcası vefat etmiş ( mekanı cennet olsun :KK43:.. ama defin Nevşehir de eşim gitmek istiyor. Ve benim erken doğum riskim var. Ben gitmesini istemedim. Eşimde gitmeyeyim dedi ama desem ki git canım desem hemencik gidecek. Aslında bu biraz kırdı benim annemler uzak. Acil bi durumda akrabaları var ama. Bende de vicdan azabı oldu.ikilemde ben kaldım. Ama benim durumumda malum yolda uzak. Ne yapsam kızlar :KK43:
yollama yollamama meselesi değil.bence kendisi düşünüp gitmemeli. özel durumun var böyle bişey için kimse kusura bakmaz bakmamalı. 12 saatlik yol. akrabayı geç annesi babası bile olsa istemem. eşim gibi olabilirler mi hiç.bence gitmesin

Günaydın kızlar. Bugün çoook moralim bozuk uyandım 35+6 yım bugün karnımın sol alt yanı çatlamış. Sadece bir kaç gün yağ sürmeyi unutmuştum hemen çatlamışım. Ne yapabilirim sarı kantaron yağı sürdüm sadece. Fikri olan var mı?
Ben yag sursemde catliyorlar moralim bu konuda cok bozuk yani

Çatlama tamamen ciltle alakalı bence ben 15 kilo aldım hiçbirşey sürmüyorum çatlak Yok oğlumdada 15 kilo almıştım yine olmadı

Günaydın kızlar. Bugün çoook moralim bozuk uyandım 35+6 yım bugün karnımın sol alt yanı çatlamış. Sadece bir kaç gün yağ sürmeyi unutmuştum hemen çatlamışım. Ne yapabilirim sarı kantaron yağı sürdüm sadece. Fikri olan var mı?

ben yağ ve krem kullanıyorum. olan çatlaklar için mustelanın bir kremi var o hafiflettiğini söyledi bir bak istersen. ama karnını nemli tutmaya ve bir şeyler sürmeye devam et daha fazla çatlamasın canım

Kızıma hamileyken çok çatladım harita gigibi karnım bu bebişimde aynı çatlaklar açıldı boş olan yerde 4 çatlagım olmuş 2 sagda 2 solda yeni nurtopu gibi 4 çatlagım daha oldu yani :KK70:

yollama yollamama meselesi değil.bence kendisi düşünüp gitmemeli. özel durumun var böyle bişey için kimse kusura bakmaz bakmamalı. 12 saatlik yol. akrabayı geç annesi babası bile olsa istemem. eşim gibi olabilirler mi hiç.bence gitmesin
Benim de dediğim bu aynen canım. Sonuçta cenaze ben bişey diyeniyorum ama düşünmesi lazım sanki. Ama onunda kafası karıştı gitmeyeyim fln diyor. Bende gitme demiyorum. Sonradan ben üzülürüm çünkü.

Kizlar kontrolumu de oldum esimin patronuna gidiyorum normalde ama, boyle rapor vs icin yakindaki bir hastaneye gidiyorum uzaga gitmeyeyim diye. Oldukca bilgili bir doktor. Bir problem yok dogum kasilmasi falan degil bunlar, ilaclari birak dedi. Rahim agzinda da kisalma yok 3.5 cm olctu hatta daha kisa olmasini bekleriz bu haftalarda yavastan dusmesi lazim ki normal dogum kolay olsun. Bayagi bekler gibi seninki dedi. Bos yere korkutup izne ayirdilar beni yani :(

ben yağ ve krem kullanıyorum. olan çatlaklar için mustelanın bir kremi var o hafiflettiğini söyledi bir bak istersen. ama karnını nemli tutmaya ve bir şeyler sürmeye devam et daha fazla çatlamasın canım

Ben ilkinde sebamed kullanmistim ama duzenli kullanmadim. Cunku cildin kuruysa ne surersen sur catlarsin diyorlar diye cok pahali bisey almak istememistim. Ve catlama olmadi. Bu sefer de mustelanin kremini aldim yine duzenli kullanmadim. genelde banyo sonrasi surdum ya da bazen cok kasiniyor, kasindigi zaman hemen gidip kremi surdum. Hala yok gibi ama alt kisimlarda goremedigim yerlerde var mi bilmiyorum. Dogumdan sonra belli olur

Haklısın aslında benim ilk kızım başak burcu aralarında 15 ay olacak nasipse. Onların anlaşmasını düşünüyorum hep
Canım eşim yay burcu ben başak burcuyum özet geçeyim :) eşim oldukça özgürlük meraklısı çok çalışıp çalıştığını da gezmeye verme peşinde. Rahatına çok düşkün kasıntı ortamlarda duramaz. Kendi bildiğini en doğrusu bilir :) gönlü zengin, kalbi temizdir. Vicdanlıdır. Damarına basarsan canına okur çaktırmadan hayatı zindan eder :) Umursamaz görünür ama takar da. Ben seviyorum herşeyiyle
Ama kişilik olarak çok farklıyız ben uyum sağlıyorum yoksa anlaşmamız zorlaşıyor . O rahat, ben takıntılı hassas ilgi bekleyen. o gezelim görelimci ben evcimen. O savurgan ben hep yarını düşünen. Kızın başak burcuysa bilirsin zaten. Oğlum yay olsun istiyorum akrep burcuna göre daha iyi geliyor bana. Erken gelmezse inşallah yay olsun. İki yay burcuyla nasıl başedeceksem artık :confused:

Kizlar kontrolumu de oldum esimin patronuna gidiyorum normalde ama, boyle rapor vs icin yakindaki bir hastaneye gidiyorum uzaga gitmeyeyim diye. Oldukca bilgili bir doktor. Bir problem yok dogum kasilmasi falan degil bunlar, ilaclari birak dedi. Rahim agzinda da kisalma yok 3.5 cm olctu hatta daha kisa olmasini bekleriz bu haftalarda yavastan dusmesi lazim ki normal dogum kolay olsun. Bayagi bekler gibi seninki dedi. Bos yere korkutup izne ayirdilar beni yani :KK43:

Allah allah 2 doktorun da apayrı konuşması cok ilginç değil mi

Canım eşim yay burcu ben başak burcuyum özet geçeyim :) eşim oldukça özgürlük meraklısı çok çalışıp çalıştığını da gezmeye verme peşinde. Rahatına çok düşkün kasıntı ortamlarda duramaz. Kendi bildiğini en doğrusu bilir :) gönlü zengin, kalbi temizdir. Vicdanlıdır. Damarına basarsan canına okur çaktırmadan hayatı zindan eder :) Umursamaz görünür ama takar da. Ben seviyorum herşeyiyle
Ama kişilik olarak çok farklıyız ben uyum sağlıyorum yoksa anlaşmamız zorlaşıyor . O rahat, ben takıntılı hassas ilgi bekleyen. o gezelim görelimci ben evcimen. O savurgan ben hep yarını düşünen. Kızın başak burcuysa bilirsin zaten. Oğlum yay olsun istiyorum akrep burcuna göre daha iyi geliyor bana. Erken gelmezse inşallah yay olsun. İki yay burcuyla nasıl başedeceksem artık :confused:
Başak burcu zor bir burç bence eşim başak çok düzenli tertipli bende aksine dagınıgımdr arkamı toparlar:KK70:çok dakik herşeyi düşünür zekidir bende ikizlerim hiç anlaşamayn burçlarz ama evlendik şükür anlaşıyoruz idare ediyoruz birbirimizi ben kararsızm o nettir bakalm ogluş ne olcak yaymı oglak mı

Ben kocacıgımda başak Allahım çok titiz öldürüyor beni kendide memnun dehil hatta bu kadar titiz olmaktan inşalllah oglumuz sana benzemez diyorum inşalllah diyor ☺☺☺☺

Gecen astrolog demisti yay burcu basakla anlasamaz diye. Yay ikizler ve kova ile anlasirmis. Ben ikizler baba kova oglus yay olcak insallah. Muhtesem bir uyum bekliyorum artik :)) ama kizimda boga onla nasil olurlar bilmem

Benim kocam da başak :) Ben akrep'im. Allahtan ben de evcimenim, düzenli, tertipliyim de iyi anlaşıyoruz :) Kızımız yay olacak inşallah. Dengesiz olur diyor herkes. Çektirecek bize galiba :emir_bebek:

Back
X