- 26 Eylül 2010
- 17.555
- 32.863
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #31.181
Cok kotu olmus gercekten nasil da farketmemis yani hic mi belirti yokmus?20 haftalık kaybettim. İki gün önce de kontrole gitmistim. Hic bir sorun da yoktu. Akıntımnvar dedim spekulum taktı kurcaladı beni iki gun sonra dogurdum ve acil gittigim doktor nasil farketmezler erken dogum riskin varsa dedi. Hakkimi kesinlikle helal etmiyorum o doktora bildigin her gun agladim ve omrumun sonuna dek de minik melegimi unutmayacagim. O yuzden calissaydim daha mi iyiiyiydi diye dusunme bence. Anliyorum hayat sartlari ama hamilelik belki bir iki kez yasayacagimiz ozel ve kutsal bir donem. Onemli olan bebeklerimizin iyi olmasi. En ufak bir hata cok uzucu unutulmaz anilara sebep olabiliyor malesef. Suan benim bir problemim yok ama degil 32 yi beklemek 27 de okul acildi seminer donemine okula gidip oturmayi bile istemedim. Ozamandan beri izinliyim. Rabbim saglikla hayirla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Calismak istememin sebebi aslinda yine cocuk icin,dogum sonrasina kalsin daha cok ihtiyaci olur diye dusundum ama kismet boyleymis.
Saglikla kucagimiza alalim insallah hepimiz