• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
cnm bu arada süt sagma makinasini ben de 2.el aldigim icin yikicam kaynar suda.
hortumunu da enjektörle yikicam ben.
once soguk suyla deterjanla sonra sicak suyla durulicam.sonra tekrar soguk suyla durulucam.süt lekesini soguk su alirmis.
diger aparatlarini da nirmal kaynar suda kaynatcam 15 dk falan.sonra deterjanla yikayip durulicam iki 3 kere.
daha yikamadim erindim en kisa zmnda yapmam lazim :-)
Tamam canım bende senin yaptığın gibi yapayım bari. Yenisini almaktansa bu şekil çok daha mantıklı. Çok sagol teşekkürler:)

Kızlar bu da benim sıpa nin kapı süsü, annesinin elinden :))
Biraz uğraştım sola yatıyorken yapmak biraz yordu ama doğum falan olmadan bitirdim çok şükür :D

Eklentiler

• IMG_20181107_225440.webp
    IMG_20181107_225440.webp
    14 KB · Görüntüleme: 94
Bizimde bugün kontrolümüz vardı. 20 dk nst girdim. 3 kere kasılma çıktı. Grafik 100 e kadar di. 100ün üstünde ama doktor normal dedi. Ben zaten ağrı falan hissetmiyodum. 36+3 üz 3100 kg 50 cm olmuşuz. Artı hepimiz çok yaklaştık doğuma :))
Maşallah canım yenidoğan bebek ortalamalarına gelmiş ne güzel :) güzel güzel büyüsün bebeğin ❤️

Bizimde bugün kontrolümüz vardı. 20 dk nst girdim. 3 kere kasılma çıktı. Grafik 100 e kadar di. 100ün üstünde ama doktor normal dedi. Ben zaten ağrı falan hissetmiyodum. 36+3 üz 3100 kg 50 cm olmuşuz. Artı hepimiz çok yaklaştık doğuma :))
Oğlum 37+3 te 3.150 gr 50 cm doğmuştu canım sağlıklıydı

Maşallah kuzuna gayet iyi demekki annesi. benim oğlum 38+6.haftada 3200kg doğmuştu 3150 yle hastaneden çıkmıştık. ama minyon olduğu için gören inanmıyodu pramatürmü die soran oluyodu, annem sıkma portakal kadar kafası var diodu:KK70: bakalım cumartesi benimde kontrolüm var, bu paşam abisi gibi ufak tefekmi olacak merakla bekliyorum.

Vallahi guzel ben evde oldugum halde yapcam dedm bir turlu yapamadm taki yastgi yaptn mi
Yok kuzum ama takı takacak kimse olmayacak bizde büyük ihtimalle. Benim ailem uzakta, anneme bı şey alma dedim ablam da nakit gönderdi EFT ile. Kaynanam a biz destek oluyoruz zaten, görümcem de park yatağını aldı sağolsun. Kayinbabam da başka şehirde yaşıyor ona da bebek arabası al diyeceğiz :D
Akrabaları yok bulunduğumuz ilde. O yüzden gerekli görmedim:))

Sütüm çok akıyor yatakta batıyor falan diyordum ya olayı çözdüm sütyen hiç takmadığım için olmuş artık hiç çıkarmıyorum süt falan Yok

Back
X