• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
yok canım ya bence öyle değil çünkü bir ultrasonda kafası aşağıda birinde yukarıda çıkıyor benim.ben de anlıyorum zaten hıçkırığı yerden falan artık sürekli dönüyor 35-36dan sonra biraz zor döner ama 38-39da bile dönen var

bebek baskı yaptığı için oluyor benim de öyle

doğumdan hemen sonra mı başvuruluyor acaba
benim 1 aydır fena derecede var malesef yürüyemiyorum bile
Doktora danıştın mu cnm nedeni icin virşey söyledi mi 20 sinde kontrolüm bakalım o zaman danısıcam

Doktora danıştın mu cnm nedeni icin virşey söyledi mi 20 sinde kontrolüm bakalım o zaman danısıcam
sordum canım iki farklı doktora sordum normal olduğunu söylediler vücut kendini doğuma hazırlıyor dediler..ama artık çok zorlaniyorum bir de okula gidip geliyorum ki mahvaluyorum gece ağrıdan uyuyamıyorum malesef..

Benim 36+0da bas gelisliydi 36+3 bugun makat gelise dondu dr cok sasirdi ve bu 3 gun icinde boynuna tam tur kordonu dolamis.Su an boynunda dugumlu bir kordon var.Donuyorlar yani orasi nasil bir yerse bir sekilde beceriyorlar
Canım benim 20.haftadan beri baş aşağı yani her ay kontrolde oyle çıkıyor ama arada döndüğü oluyor bence çünkü 29.hafta kontrolde benim kızında boynunda kordon vardı ama kan akışı falan iyi oldugu için ve tek sefer dolandigi icin sorun değil demişti doktor. 2 gun once kontrole gittim kordon açılmış yoktu boynunda artik nasıl taklalar atiyorsa :KK49:

Peki döner miymiş bundan sonra canım ne dedi doktor. Bir kez kordon dolanması önemli mi ?

Yani bir kez bile dolansa sezeryan oluyorsun demek. Yatakta dönerken filan çok tedirgin oluyorum ben de kordon dolanır ani harekette diye. Tabi alakası yoktur buyuk ihtimalle. Saglıklı bir şekilde gelsin inşallah kuzucuklarımız

Annenin hareketleri ile ilgili değil kordon dolanmasi. 1 kere dolanmasi sezeryan sebebi değil dedi doktor kordon uzun oluyor dedi 2 kere dolansa bile bebek ve plesantaya göre normal olabilir dedi. Tabi ben zaten sezeryan istedigim için cokda detay sormamistim.

sordum canım iki farklı doktora sordum normal olduğunu söylediler vücut kendini doğuma hazırlıyor dediler..ama artık çok zorlaniyorum bir de okula gidip geliyorum ki mahvaluyorum gece ağrıdan uyuyamıyorum malesef..
ay kuzum Allah yardımcın olsun :( ben yattığım yerde zor diyorum sen çalışıyorsun bir de. Normalde doktorum dışarı çıkma demişti, avmye gittik englishome 5 dk baktım, sonra hemen aynı sırada markete uğradım taş çatlasın 15 dk sürsün eve kendimi zor attım. Nasıl ağrım acım oldu :( hala da geçmedi.

Benimde boynuma kordon dolanmş annem normal dogum yapmş hatta dogdugumda aglamamşm hemen

Haftaya bu konuyu konuşmam lazım doğru söylüyorsun. Çekingen bi insan olduğum için durumun böyle olmasında sorumlu benim. Veya hiç soyleyemicem normal doğum yaptircak :olamaz: :)) Haftaya konuşulması gerek. 38 bittiğinde alıyorlarsa eğer. Eşimde normal doğum olsun sezeryan sonra hep ağrı oluyomus diyo. Sana bi normal doğum videosu açarım dedim görürsün sen normal doğumu dedim. Doğuma da giricek bu cesareti nerden aliyo bilmiyorum :KK45:
erkekler zaten yasamadiklari seyler hakkinda cok rahat konusuyolar.benim esimde ta basta oyoe diyordu bakti benim.hamileligim cok zor geciyo ses etmiyo simdi :-)
gece uyuyamiyorum ben sabaha karsi anca daliyorum reflü yuzunden mesela.neymis istesem uyurmusum istemiyomusum.ya bi hafta yasa da su reflüyu bak bakalim nasil uyuyosun 24 saat agzin hep aci bogazda yumru sen olsan 2 gun dayanamazsin dedim.keyfimden uyumuyorum sanki :-)
kolay geliyo onlara.bi adet sancisi cekseler bile velveleye verirler ortaligi halbuki :-)
aman cnm konus bi an once senin dogum gelmis bile.konusun ki doktor da ona gore ayarlasin kendini.
hem ozele gitmiyomusun.sen ne istersen onu yapmak zorunda parasini veriyosun sonucta.parasiyla degil mi hic de cekinme rahat ol.
ama kararsizsan da doktorunla karar verin muhakkak artik.

ay kuzum Allah yardımcın olsun :KK43: ben yattığım yerde zor diyorum sen çalışıyorsun bir de. Normalde doktorum dışarı çıkma demişti, avmye gittik englishome 5 dk baktım, sonra hemen aynı sırada markete uğradım taş çatlasın 15 dk sürsün eve kendimi zor attım. Nasıl ağrım acım oldu :KK43: hala da geçmedi.
Aynen ben de öyleyim bir de şu son bir kaç haftadır sırtıma da ağrı giriyor yúrüyünce duruş pozisyonumu ayarlayamadık öne çöktüydüm için.

Benimki doğuma girecekmiş, geçen muayenede ben giyinirken bu konuyu konuşuyodu doktorla, o da tabi girebilirsin özel bir an vs diyordu. Fotoğraf makinesi falan hazır, iyi cesaret zannediyor ki her şey toz pembe olacak, 3 damla ter akacak falan :KK70:

Ay en zor kısmı kalmış, çorapları filede yıkamayı unutma canım. Benim hiç aklıma gelmedi, bir baktım makinenin kapağına dizilmişler hepsi :KK70:

Bir şey olmaz inşallah canım zaten sonlara yaklaşmışsın. Sen hissedersin zaten bir tuhaflık olursa, tansiyon aletin varsa evde daha kolay
cnm ben de cok istedim de esim eski koye yeni adet getirme diyo öküz :-)
normal dogum olsa istemezdim yanimda olmasini ama sezeryan olunca gormicekmissin ki zaten hic bisey bi cekiver yanimda ol videoya al diyorum yok diyo.dahs da ustelemedim korkuyo belki bana diyemiyo :-) korkuyomusun diyorum yok ya diyo da inanmiyorum ben :-) bi de bayilir mayilir bi de onla ugrasmasin doktor girmesin kendi bilir :-)
cnm file alamadik ya unuttuk.artik biz de makinanin kapagindan toplariz napalim :-)

Back
X