• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar belim çok ağrıyor ya cocukta aşağıya baskı yapıyor sanki haftaya gidecegim doktora normal mi acaba bu haftalarda ilk hamileligim sanki herseyi unutmusum resmen :anneadayı::eek:

Silvermom da var ama senin dediğini duymadım canım ne bileyim emin olamadım yabancıların ilk çıkardığını alıyım dedim bayağı pahalı diğerleri ucuz emin olamadım
Ben de kararsızım senin gibi hangisini alsam diye şuan bile göğüs ucum çatlıyor her banyo sonrası vazelin sürüyorum öyle yumuluyor bazen parça bile kopuyor silverette aşırı pahallı geliyor ama o acıları yaşamaktansa almak gerek gibi

Aynen ben de öyleyim bir de şu son bir kaç haftadır sırtıma da ağrı giriyor yúrüyünce duruş pozisyonumu ayarlayamadık öne çöktüydüm için.
Sırtım benimde çok kötü bacaklarım vajina kemiklerim evden hiç çıkmıyorum artık korkudan her gittiğim yerde yatacak yer arıyorum

Ben de kararsızım senin gibi hangisini alsam diye şuan bile göğüs ucum çatlıyor her banyo sonrası vazelin sürüyorum öyle yumuluyor bazen parça bile kopuyor silverette aşırı pahallı geliyor ama o acıları yaşamaktansa almak gerek gibi
Ben 2 aydır tahinin üstüne çıkan yağı sürüyorum bakım yapıyorum bide e vitamini alıcam yarın kapsül Doğuma kadar sürücem

kizlar bebislerin el yapimi orgu yeleklerini utulediniz mi ?
bozulma olur diye utulemek istemiyorum da ben

Ben 2 aydır tahinin üstüne çıkan yağı sürüyorum bakım yapıyorum bide e vitamini alıcam yarın kapsül Doğuma kadar sürücem
Tahini duydum ama hiç sürmedim evde var bir deneyeyim onu da ama parça kopması şimdiden korkutuyor beni emzirmeyi nasıl yapacam diye düşünür oldum senin de çatlıyor mu?

Peki tansiyon takibi yapmış mıydınız
Benim tansiyonum hep düşüktü canim sadece bir gun 13 9 diger iki hafta 12 8 cikti. Simdilerde de 11 7. Dr ölçümlerde yanlislik vardir demisti bana. Yine de 1 hafta sonra tekrar tahlil verelim tansiyonuna dikkat et demiati ama benim yukselmedi 12 8 devam etti

kizlar gogus derik soyuluyor.bu catlak olmasi anlamina mi geliyor
simdiden gogus kremi alip surmelimiyiz

Gunaydin kizlar.
Her yerde indirimler basliyor eksikleri olanlar takip etsin:)
Lcwda 70 liraya begendigim bebek nevresim takimi 50' ye dusunce aldim hemen.

Back
X