• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Iyi aksamlar hanimlar bugun doktora gittim 35+3gunluguz kilomuz 2700 olmus gayet iyi dedi benim cok halsizligim oluyo ve ilac icemiyorum doktorumla konustum kan ignesi verdi fakat ne dogumla ilgili bilgi verdi nede nst ye bagladi birde 15gun sonra cagirdi ozele gidiyorum dogumu burda dusunuyodum evime yakin diye ama sanki biraz ilgisiz sizde durumlar nasil her hafta cagirmasi gerekmiyomu bu haftalarda bide nstye girmem gerekmiyomuydu bu 3. bebegim kucugumle 8yas olacak arada 2kizimda 37.haftalarda aldim kucagima bunuda soyledim doktora ama yinede 15gun sonra cagirdi

Canım ben de her sabah 2 yumurta bol kaşar peyniri yiyorum aylardır kahvaltımı çok iyi yapıyorum. Öğle ve akşamları da düzenli yediğim zamanlarda bile maksimum 250 gram almıştı bir haftada. Onda da başını alttan ölçse 250 gram bile alamamış çıkacaktı. Hani yemesem ben nasıl kilo aldım, hatta 1 haftada 1 kilo almışım.
İnan ki yoruldum artık bu yemek yemekten. Akşamları midem patlayacak gibiydi sürekli yedim yine de öğün atlamayayım diye. Şimdi buna rağmen alamıyorsa napayım artık. Moralim ister istemez bozuluyor aklıma gelince :KK43:
Gecen hafta bende boyle uzuldum. Uzuntu daha da etkiliyor. Sen icini ferah tut. Hamileligin nazi zamanlarinda olurmus bunlar. Moralini bozma bak bidahaki kontrolde guzel haberlerle geliceksin buraya

Canım ben de her sabah 2 yumurta bol kaşar peyniri yiyorum aylardır kahvaltımı çok iyi yapıyorum. Öğle ve akşamları da düzenli yediğim zamanlarda bile maksimum 250 gram almıştı bir haftada. Onda da başını alttan ölçse 250 gram bile alamamış çıkacaktı. Hani yemesem ben nasıl kilo aldım, hatta 1 haftada 1 kilo almışım.
İnan ki yoruldum artık bu yemek yemekten. Akşamları midem patlayacak gibiydi sürekli yedim yine de öğün atlamayayım diye. Şimdi buna rağmen alamıyorsa napayım artık. Moralim ister istemez bozuluyor aklıma gelince :KK43:
Canim ben cok korkuyodum bebegim kilo almamistir diye ben hala kusuyorum ve migdemden dolayi aksam erken yiyorum gecede bisey yiyemiyorum sabahta bulantim oluyo ve uykusuz kaldigimdan gec kalkip yiyorum doktorada sordum hic yiyemiyorum diye o senden alir merak etme dedi hamileligim boyunca 4kilo aldim masallah bebegimin kilosu iyiymis senle alakali degil canim kendini uzme muz ve kuruyemisin kilo aldirdigini soyluyolar sende mumkun oldugu kadar yemeye calis insallah saglikli bir sekilde kucagina alirsin bebegini

Canım bu fotoğrafını paylaşabilir nisin
Canim ancak cekebildim yaptigimiz kuvez etegini:KK48:
Ya kurdela ile ya da cicek ile kullanacagim insallah bakalim=)

Eklentiler

• Screenshot_20181109-182704_Gallery.webp
    Screenshot_20181109-182704_Gallery.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20181109-182711_Gallery.webp
    Screenshot_20181109-182711_Gallery.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20181109-182717_Gallery.webp
    Screenshot_20181109-182717_Gallery.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar bugün çalışamaz raporu için baska doktora gittim. Muhabbet ederken bebeğin dün kendi doktorumun çektiği ultrason kağıdını gösterdim. 34. Haftada 2600 çıkmıştı ölçumlerde. Ben fazla diyecek diye beklerken zayif bi bebek olcak 3ün üstüne zor çıkar dedi şok oldum:eek:
e biz napalim o zmn bizimki 32 de 2040di sinir oldum doktora.ne bekliyo 5 kilo cikmasini mi.daha ne olsun.
kafasi guzeldi heralde doktorun

Iyi aksamlar hanimlar bugun doktora gittim 35+3gunluguz kilomuz 2700 olmus gayet iyi dedi benim cok halsizligim oluyo ve ilac icemiyorum doktorumla konustum kan ignesi verdi fakat ne dogumla ilgili bilgi verdi nede nst ye bagladi birde 15gun sonra cagirdi ozele gidiyorum dogumu burda dusunuyodum evime yakin diye ama sanki biraz ilgisiz sizde durumlar nasil her hafta cagirmasi gerekmiyomu bu haftalarda bide nstye girmem gerekmiyomuydu bu 3. bebegim kucugumle 8yas olacak arada 2kizimda 37.haftalarda aldim kucagima bunuda soyledim doktora ama yinede 15gun sonra cagirdi
bana da tuhaf geldi ben 33+6 yim artik beni de her hafta cagirmaya basladi.
sende kasilma sanci falan gozlenmismiydi.eger boyle sıkıntılarin olmadiysa belki ondan dhaa 1 haftaya inmemistir.ben ilk ntsye girdim kasilmam oldugunu soyledim progestam verdi haftaya gel nts ye gir dedi

cnm süt ve muz yiyomusun peki
bize biraz taradi süt ve muz.
ama malesef muz artik yiyemiyorum ben kabizligin varsa cok tetikliyo mahvetti beni.erken dogum okmasin diye biraktim.süt iciyorum

Canim ben cok korkuyodum bebegim kilo almamistir diye ben hala kusuyorum ve migdemden dolayi aksam erken yiyorum gecede bisey yiyemiyorum sabahta bulantim oluyo ve uykusuz kaldigimdan gec kalkip yiyorum doktorada sordum hic yiyemiyorum diye o senden alir merak etme dedi hamileligim boyunca 4kilo aldim masallah bebegimin kilosu iyiymis senle alakali degil canim kendini uzme muz ve kuruyemisin kilo aldirdigini soyluyolar sende mumkun oldugu kadar yemeye calis insallah saglikli bir sekilde kucagina alirsin bebegini
Çok merak ettiğim bişeyi sormak istiyorum 4 kilo aldınız ya bebeğin kilosu elbette dahil değil buna dimi. Nasıl bir hesapla 4 kilo oluyor :)

bana da tuhaf geldi ben 33+6 yim artik beni de her hafta cagirmaya basladi.
sende kasilma sanci falan gozlenmismiydi.eger boyle sıkıntılarin olmadiysa belki ondan dhaa 1 haftaya inmemistir.ben ilk ntsye girdim kasilmam oldugunu soyledim progestam verdi haftaya gel nts ye gir dedi
Makatta agrim var kasilmamda var agrimi soyledim kasilmayi soylemeyi unuttum oda sormadi gecen gitmemde sormustu 15 gunu beklemeyip 10gun sonra gitsemmi dogumada az var doktoru degistirsem ayni hastanede baskasina gitsem bir problem olurmuki kafam karisti bugun tamam hersey normal dedide kontrol suresi ve nst ye baglamayisi beni sasirtti

Çok merak ettiğim bişeyi sormak istiyorum 4 kilo aldınız ya bebeğin kilosu elbette dahil değil buna dimi. Nasıl bir hesapla 4 kilo oluyor :)
69la hamile kaldim suan 73 kilodayim kendi hesabim ama 4 aylik oldugunda ben 69dan 66ya dusmustum ilk aylar zayifladim yani tabi bebegin kilosu dahil

Valla kuzum ömrü hayatımda 53 kiloyu geçemedim hiç, nasıl yiyorsam 62 kilo oldum ama işte sıpa 2 kilo :)

Kendi kilomda fazla oldugundan cok almadim galiba bende cok sasirdim diger hamileliklerimde 10kilodan fazla almistim o yuzden bebegim kilo alamamistir zayif kalmistir diye cok endiselendim.ama ben cok halsizim az yurusem bacaklarim tutmuyo hemen yoruluyorum hep bendeden beslendigi icin oyle oluyo sanirim

69la hamile kaldim suan 73 kilodayim kendi hesabim ama 4 aylik oldugunda ben 69dan 66ya dusmustum ilk aylar zayifladim yani tabi bebegin kilosu dahil
Bebeğin kilosu suyun pilesenta kan hacmi de artıyor o zaman o 4 kilo sırf bebiş. Vücudun hiç almamış tebrikler :) ben 55 le kaldım şuan 67 yim bebekle beraber tabi :)

cnm süt ve muz yiyomusun peki
bize biraz taradi süt ve muz.
ama malesef muz artik yiyemiyorum ben kabizligin varsa cok tetikliyo mahvetti beni.erken dogum okmasin diye biraktim.süt iciyorum
1 haftadır muz yiyordum kuzum hatta dedim belki bundan kilo alır biraz, bana aldırdı galiba sıpa :( süt de kabız yapıyor kuzum.

Back
X