• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Dogurdum kızlar alındı bebegim szeryanla acil sezeryan oldum. Çok şükür bebegimde bende iyim düşürüldü tansiyonumda 35+1 de geldi bebeşimiz 2200 dogdu yanımda şimdilik sıkıntımız yok bakalım dua edin kızlar
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin ikinize de..

Dogurdum kızlar alındı bebegim szeryanla acil sezeryan oldum. Çok şükür bebegimde bende iyim düşürüldü tansiyonumda 35+1 de geldi bebeşimiz 2200 dogdu yanımda şimdilik sıkıntımız yok bakalım dua edin kızlar
Masallah canim sevindim iyi olmaniza, saglikla kucagina aldin cok sukur

Hayırlı olsun canım. İyi olmanıza çok sevindim dahada iyi olacaksınız merak etme ❤️

Yaa hayırlı olsun cok sevindimm gözünüz aydın

Masallah canim gozun aydin insallah tez vakitle dahada iyi olur birlikte evinize gidersiniz insallah

Yaa maşallah size. Gözün aydın hayırlı olsun canım benim. Darısı başımıza inşallah sağlıkla alırız biz de bebişleri kucağımıza

Sagolun
Bende oyle dusunuyorum kontrol suresinde gidicem bu seferde ilgisiz gelirse degistircem zaten yeni baslamistim bu 2.gidisimdi tavsiye uzerine gittim Allah saglicakla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah
amin canım inşaAllah

hay maşaAllah aynı benim kız yaaaa o gün geldi aklıma =) Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşaAllah :KK200:

Canım ben de her sabah 2 yumurta bol kaşar peyniri yiyorum aylardır kahvaltımı çok iyi yapıyorum. Öğle ve akşamları da düzenli yediğim zamanlarda bile maksimum 250 gram almıştı bir haftada. Onda da başını alttan ölçse 250 gram bile alamamış çıkacaktı. Hani yemesem ben nasıl kilo aldım, hatta 1 haftada 1 kilo almışım.
İnan ki yoruldum artık bu yemek yemekten. Akşamları midem patlayacak gibiydi sürekli yedim yine de öğün atlamayayım diye. Şimdi buna rağmen alamıyorsa napayım artık. Moralim ister istemez bozuluyor aklıma gelince :KK43:
moralinizi bozmamaya gayret edin, bol bol için su için bebek için de süt gelmesi için de en önemlisi su diye duymuştum. kısmetse ocak annesi olacağım ben de ve en çok buna dikkat ediyorum faydası oluyor sanırım.

Hayirli olsun dogumun canim rabbim bebegine sifa versin ins saglkli bir sekilde beraber cıkarsınız

Masallah canım ikinize de geçmiş olsun

Iyi aksamlar hanimlar bugun doktora gittim 35+3gunluguz kilomuz 2700 olmus gayet iyi dedi benim cok halsizligim oluyo ve ilac icemiyorum doktorumla konustum kan ignesi verdi fakat ne dogumla ilgili bilgi verdi nede nst ye bagladi birde 15gun sonra cagirdi ozele gidiyorum dogumu burda dusunuyodum evime yakin diye ama sanki biraz ilgisiz sizde durumlar nasil her hafta cagirmasi gerekmiyomu bu haftalarda bide nstye girmem gerekmiyomuydu bu 3. bebegim kucugumle 8yas olacak arada 2kizimda 37.haftalarda aldim kucagima bunuda soyledim doktora ama yinede 15gun sonra cagirdi
Canim bende 34+5 de gittim 2 hafta sonra cagirdi ve nts ye girmedim bu gittigimde gircegimi soyledi. Sanki doktorun da yanlis bisey yapmamis gibi

Back
X