• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hummey Hummey canim gozun aydin, Allah anali babalı büyütsün. Hep sukret ki zamanında mudahale edilmis bebegin de sen de zarar gormemissiniz, biz ikimiz de olumden döndük bebegim 8 gundur kuvezde. Benimki de 35+3 2300 gr doğdu. Kilosuna falan hic takilma onemli olan koynunda olmasi, Allah ayirmasin
Ne zaman çıkarmış belli mi? Allah yardımcın olsun.

Dogurdum kızlar alındı bebegim szeryanla acil sezeryan oldum. Çok şükür bebegimde bende iyim düşürüldü tansiyonumda 35+1 de geldi bebeşimiz 2200 dogdu yanımda şimdilik sıkıntımız yok bakalım dua edin kızlar
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah

bastan savma isini yapmis.kendi doktorun degilya onemsememis bence.
hic kafani takma kilosu cok iyi masallah
saglikla gelsinler de gerisini de biz hallederiz insallah dogduklarinda emzirerek
Galiba. Kilo olarak hic takintım olmadı iride olsa zayıfta olsa onemli olan sağliklı olması . Sadece şaşırdım

Cnm senn dr ne dedgni bilmiyr bende 34 teym 2500 ve gercektn iyi sukur kilolari arkdsm 38 dogrdu 2700 dusnsene bzm bebkler mi almck dr sacmalms
Kendi doktorum değildi canım galiba onun artistliğini yaptı. Bende olsaydın böyle olmazdı gibi. Bilemedim aklıma baska biseyde gelmiyor

Dogurdum kızlar alındı bebegim szeryanla acil sezeryan oldum. Çok şükür bebegimde bende iyim düşürüldü tansiyonumda 35+1 de geldi bebeşimiz 2200 dogdu yanımda şimdilik sıkıntımız yok bakalım dua edin kızlar
Kuzum ya Rabbim esirgesin inşallah. Hayırlı olsun inşallah çabuk toparlar meleğin.

Selam canım
10 lu hastane çıkışı
5 li hastane çıkışı
2 adet uzun kollu zıbın
1 adet kısa kollu zıbın
12 adet bez
1 paket ıslak mendil
2 adet baddaniye (1’i örme )
Biberon
Sabahlıklı pijama takımı
Gecelik
Bir adet alt pijama yedek olarak
Depend hasta bezi
Kotex uzun ped
Tarak
Göğüs ucu kremi
2 adet emzirme sütyeni
2 adet emzirme atleti
4 adet hamile kilodu dikişsiz
Hırka
Tskler cnm

• Beğen
Reactions: 114
Kendi doktorum değildi canım galiba onun artistliğini yaptı. Bende olsaydın böyle olmazdı gibi. Bilemedim aklıma baska biseyde gelmiyor
Bosver cnm daha gitme resmen moralini bozuyr internetten bak cnm 34 haftada kilolari iyi bebeklerimizin bende tam tersi sevndm bebisimiz kilo aldi dye 35 haftada 2200 olan var bizimki gayet iyi

Ben de yarın son eksikleri koyacağım çantaya. Aralık annesi olacağız diye yola çıktık ama Kasım'da doğumlar başladı. İnşallah sağ salim kavuşmak nasip olsun hepimize canlar.

Ben de yarın son eksikleri koyacağım çantaya. Aralık annesi olacağız diye yola çıktık ama Kasım'da doğumlar başladı. İnşallah sağ salim kavuşmak nasip olsun hepimize canlar.
Amin canim hepimiz saglikla kavusalim insallah. Ben de bebegin esyalarini hazirladim koydum bavula pazartesi de son eksiklerimi tamamlayip bavulu kapatacagim dursun kenarda. Allah hepimizi sagsalim kavustursun insallah.

Canım hayırlı olsun öncelikle çok şanslısınız ikinizde zamanında mudahale edilmiş. Bebeginde yanindaymis ne güzel. Insallah saglikla evinize geçersiniz.

Back
X