- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #31.761
Dogum gunun kutlu olsunEvet akrep burcuyum. Dün doğum günümdü![]()

Bu arada ben de akrep burcuyum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogum gunun kutlu olsunEvet akrep burcuyum. Dün doğum günümdü![]()
Mola vererek giderseniz birsey olmaz Allah'in izniyle canim. Sagsalim gidip gelin insallah=)Kızlar biz Ankara’da oturuyoruz bugün Bolu’ya eşimin kuzeninin düğününe gideceğiz. Bir gece otelde kalıp yarın akşam döneceğiz. Feci de sırt bel ağrım var. Arkama yastık alacağım. Eşim istersen gelme diyor ama gitmek de istiyorum. İnşallah sorunsuzca gider gelirim.
İnşallah canımMola vererek giderseniz birsey olmaz Allah'in izniyle canim. Sagsalim gidip gelin insallah=)
annenin yanında olması çok büyük şans canımValla oğlumun derslerini yaptırıp ocağa yemek koysam yetiyor bana kızlar zaten annem bende 1 aydır ev işi onda çok duramıyorum ayakta
Maşallah canım çok güzel muhtemelen 3400-3500 doğar bebeğinkızlar günaydın
Kontrolden geliyorum 36+ 4 uz 3400 gr 50 cm olmuşuz maşallah doktor 500 gr fazlası vardır ultrasonun dıyo ama gene 3 ün üstünde doğar insallah.
Nst de sancım falanda cıkmadı herşey yolunda cok şükür
Insallah yoktur yoksada için rahatlar en azından. Boyle kafaya takarsın hiç uyutmaz sabaha kadar
Naptiniz canım uyandim valla aklima takildin insallah iyisinizdir
cnm insallah onemli bisey yoktur.
simdi baktim da yuksek tansiyon belirtileri arasinda baş ağrısı, düzensiz kalp atışı, göğüs ağrısı, kulak uğultusu, yorgunluk ve burun kanaması varmis.
gidin cnm erken muadahele edilir en azindan hic korkma belki de sonlara geliyoruz artik stresten burnun kaniyordur o da bas agrisi yapiyordur.ben de sıkıntı stres yapinca bazem burnum kanar.
Ah bu eşler yok mu!Kizlar dun gittim birsey yok dediler gonderdiler sonra esimde kizdi hersyi buyutysn diye iyice sinrm bozuldu uyudm sabah yine basim agriyordu suan iyiym birseyim yok sukur. Sagolun hepiniz merak etmissiniz bende korktum tansiyon mu oldu cok tehlikelymis bu zamanlarda
Canım kan neymiş. Ben nişandır demiştim okuyunca çok şükür bişey olmamasına sevindim. Çok biliyorsa eşin doğursun napalım endişeleniyor insanKizlar dun gittim birsey yok dediler gonderdiler sonra esimde kizdi hersyi buyutysn diye iyice sinrm bozuldu uyudm sabah yine basim agriyordu suan iyiym birseyim yok sukur. Sagolun hepiniz merak etmissiniz bende korktum tansiyon mu oldu cok tehlikelymis bu zamanlarda
çok çok geçmiş olsun bir şeyin olmadığına sevindimKizlar dun gittim birsey yok dediler gonderdiler sonra esimde kizdi hersyi buyutysn diye iyice sinrm bozuldu uyudm sabah yine basim agriyordu suan iyiym birseyim yok sukur. Sagolun hepiniz merak etmissiniz bende korktum tansiyon mu oldu cok tehlikelymis bu zamanlarda
aaaa iyiki doğdun canım Allah sağlık sıhhat afiyet versin sevdiklerinle birlikte![]()
Doğumgünün kutlu olsun canımbenim de 21 kasım. Evlilik yıldönümümüz de 20 kasım :)
Dogum gunun kutlu olsun
Bu arada ben de akrep burcuyum![]()
Hic sorma panigim diye kiziyor ama anneyim korkuyorum napim anlamiyorlar kolay saniyorlar cidden ya .Ah bu eşler yok mu!
Sanki biz bayılıyoruz o saatte gitmeye . Bir bilseler nasıl yüreğimiz tedirgin. Ama işte annelik böyle. Allah korusun aksi bı şey olsaydı iyi ki gittik diyecekti. Ne olmuş yani bi acile gidildi diye .
Guzunaydin canim rabbim sana bagislasinYazmaya vakit olmadı kızlar tanaiyon problemim yoktu preeklemsi gebelik zehirlenmesi olmuş protein kaçagı gördü idarımda tansitonda 17 12 çıkınca acil sezeryana alındım. Şimdilik ikimizde iyiyiz yanımda çok şükür bebegim. Biraz çok küçügüz ama çocuk doktorı saglıgının iyi oldugunu söyledi. Rabbim sizleri hayorşa kurtarsın artık. Yanımda oldugu için şanslıyımkafasikarisikogretmen arkadaşım sende kavuşursun inşallah hayırlısıyla
Canm yok burnumdan geldi ve basm dondu basm agridi felan ondan korktum . Cok panikmisim ondan kiziyor soncta can tasyrm korkuyrm brsy olcak dye internette tqnsiyon falan dynce iyice korktm . Bu arada dogm gnun kutlu olsn cnm:)Canım kan neymiş. Ben nişandır demiştim okuyunca çok şükür bişey olmamasına sevindim. Çok biliyorsa eşin doğursun napalım endişeleniyor insan![]()
Gecmis olsun canim cok sukur sorun yokmusHic sorma panigim diye kiziyor ama anneyim korkuyorum napim anlamiyorlar kolay saniyorlar cidden ya .
Teşekkür ederim canım. Ben uyku sersemi burnundan geldiğini anlamamışım demekki :) idrar tahlili yapıldı mı peki.Canm yok burnumdan geldi ve basm dondu basm agridi felan ondan korktum . Cok panikmisim ondan kiziyor soncta can tasyrm korkuyrm brsy olcak dye internette tqnsiyon falan dynce iyice korktm . Bu arada dogm gnun kutlu olsn cnm:)
Canım senin 4. ameliyat mı olacaktı?Gecmis olsun canim cok sukur sorun yokmus
Evet canim iki kez sezeryan ucuncu yine sezeyan yerinde kitle olusmustu hatta sezeryan yerinden daha cok acip dikmislerdiCanım senin 4. ameliyat mı olacaktı?
Sagol cnm ins erkendn gelmezler aralik annelernde herkese birsey oldu anlamdm:)Gecmis olsun canim cok sukur sorun yokmus