- Emoji Skoru
- 8.403
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #32.201
hımm ben kullanmadım hiç canım kızım emzik almamıştı zaten ama gördüm bunları sadece ve kullanan arkadaşlarım anne memesine yakın olduğu için almışlar..doğrudur biraz kaba bir emzikİki arkadaşımda hiç memnun kalmadılar canım ondan çok büyük geliyormuş bebeğin ağzına kenarları falan tutamıyormuş bebek. Özellikle bana asla alma boşuna para verme dedi. Mağazadaki çalışanada sormuştum çok şikayet geliyor demişti
evet yurt dışında öyleymiş..aslında daha doğal ama işte biz alışmışız ve merak ediyoruz doğal olarak ve oralarda mecbur kalınmadıkça sezaryen yapmıyorlar hatta doğum şeklini önceden konuşmuyorlarmış bile yani tamamen akışına bırakıyorlar ki en iyisi bence decanım geldik.. 1 kasımdan beri buradayım. foruma da ancak girebildim. sizlerin durumlarını okuyorum. hala da 900 küsur mesaj var. yetişemiyorum. :) burada durumlar fln biraz farklı. öyle zırt pırt doktor kontrolü yok, ultrason yok, nst yok. anca sıkıntı varsa bakıyorlar. keyfi olarak çocuk kaç kilo olmuş söyleyen yok. talep edersen de gerek yok deyip tersliyorlar :) Türkiye'de konfora alışmışım, burada zor geliyor.. ben de sizlerin durumunu okuyup bilgileniyorum işte.. hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah