Kocaların canına minnet dediğin gibi yemek hazır kıyafet hazır gelir yer uyurlar olan bize olur İnan bana onlar bizim yerimiz de olsa 2 saat çekmezler sıkılırlar ki benim eşim ailesi olduğu zaman da bile gider uyur sıkılır biz oturmak zorundayız yatmadan yatamayız yemek çay kahve derken zaten gece oluyor birde benim kv çok konuşuyor hiç susmaz konuşmak için konuşur eşim bazen kızar yine devam eder bu nedenle pat diye lafları söylüyor derler ya çok konuşan boş konuşur diye doğru bence biraz önce aramışlar eşime taaa bekarken verdiği parayı istiyor az bi para da değil hani 30 bin oda Ocak’tan sonra her ay bi miktar yollarım demez mi sinirim zıpladı tek maaşla kiradayız kv varlıklı paraya ihtiyacı yok biz 1000 tl kira veriyoruz çocuk gelecek şimdi masraflar arttı kadın hala parasının peşinde ben de kızdım dedim altınımı sat ver kurtulalım bu ne diye eşim bana kızıypr uzatma diye allah aşkına sen olsan napardın evlendiğin gümden beridir parayı istiyor sanki bana vermiş yada düğün yapmış oğluna vermiş oda borcunu bitirmiş benim suçum ne benim evim bile yok kadının 3 evi arsaları var altında öyle çok yok borcu anca öder onu da ev alırsak diye zorla tutuyorum ama satıp vereyim diyorum verirsem ev alamam ama be zaman ihtiyaçları olsa bu sefer ben lafımı söyler kimseye birşey yapmam eşimde bunu bildiği için konuyu kapatıyor biliyor benim asla affetmeyeceğimi ama her ay yollasa biz ne yer ne içeriz hiç mi düşünmüyor bu kadın ya
ne acimasiz kadin ya mahsus yapiyor galiba 3 evin var.hala fatura odemeyim diye gekinin evine çömüyosun.yemek iş yapmiyosun.anca iş cıkarmaya geliyosun.uatune 3 evin olmasina ragmen oglundan borcunu alma derdindesin.ustelik oglun bebek bekliyo.defol git yani.sinirlendim.
koca koca insanlar buyukluk yapmayi beceremiyo.senden de kucukluk yapmayi beklemesin.
cnm sen sakin altinini verme.esin ustlensin borcu o dusunsun.sen dusunme.sen yiyip icicp gezmene bak.sakin kisma yemenden icmenden.kaynanaya borcu oglu odesin.anasina laf ettirmiyoya calissin odesin.
kadin mahsus istiyo borcunu.cunku durumu cok iyi.ogluna ipleri vermek istemiyo.oglu da odeyemez.napcak evkatliktan mi alacak.annesi de biliyo odeyemiceni mahsus istiyo.onlara mecburiyetiniz varmis gibi hissetmenizi istiyo.
mesela benim kaynanam da bize ara sira para yardiminda bulunur ki karisiyim elim ustlerinde olsun soz sahibi oluyum diye.
seninki de bi nevi bence bu yuzden borcunu istiyo.e aptal degilya bu kadin oglu 1 milyar kira oduyo bebek bekliyo nasil odicek 30 bini.mahsus diyo inanki.
sen artik hic esinle annesi icin tartismaya girme derim.cunku gormicek cnm gormek istemicek sen dedikce annesi daha baskin cikiyo.emin ol sen annesi yuzunden tartismayi biraktikca yavasca esin de sana karsi hincini azaltcak.
kaynanayla arada kalan biz olmakiyken bizimkiler arada kaliyo.annesine gidip anne soyle konusma esime diyemiyolar beceriksizler.
kaynanani degistiremezsin bu yastan sonra.ama esini bi kebze degistirirsin cnm.o yuzden sen sessiz kal bebeginle ilgilen.
ben de kaynanam yuzunden cok tartismaya girdim esimle.baktim olmuyo ya bosancam ya da kabul etcem dedim.esim oyle bana cok duskun biri olmadi tabiki yine annesine karsi beni savunmaz.
ama en azindan eskisi gibi dusman gibi degiliz.
olan bi sekilde hep bize oluyo cnm. bosvermek gerekiyo bazen.ya da bosveriyomus gibi yapmak gerekiyo.
takilsinlar anali ogullu.onlar halletsin arasinda.sen hic orali olma.yemene icmene bak.yemendennicmenden kısarsa o zmn kaynanan iyi bi ayari hak eder.
tartisma hali bebege de yansir
hele ki bu zmndan sonra bebegin yaninda hep daha kisik sesle tartismayi azaltarak konusmamiz lazim ki bebek huysuz olmasin akismasin bagiris cagirisi normal sanmasin.