2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım yarın 40 merhaba diyeceğim 38+6 bugün normal geçen haftaki kontrolde Dr 15 araliga kadar vakti var dedi dün USG de baya baktı farklı seylerede plasenta yaşlanmaya başlamış planlama yapalım dedi muayeneden sonra haftaya Perşembe kontrole kadar gelmezse cuma yatış dedi suni sancı ile normal doğum başlatacakmis bende süreç doğal ilerlesin kendi gelsin diyorum ama bakalım dediğin gibi kendileri ne zaman isterse o zaman gelecekler :) senin Dr ne zamana kadar süre verdi sağlıcaklarla gelsinler insallah❤️
Canım sıcak sıcak duş alsan günde bikaç kez oda ise yarar

Arkadaşlar merhaba bugün kontrolüm vardı herşey yolunda paşam 3400 gr olmuş. Cati muayenesi yaptı doktorum rahat gecti korkacak bisey yokmuş ama üst kemikte bir basıklık var dedi doktor normal doğum yapabilirsin ama biraz zorlayabilir dedi karar senin ister sezeryan ister normal doğum karar senin dedi. Var mı böyle bir durumla karşılaşan

Kızlar bugün artık hastane çantamı kapatmayı düşünüyorum . Süt sağma pompasını ve biberonu steril edeceğim . Minorisin biberon temzileyicisini de almıştım acaba onunla mı yoksa normal kaynatsam mı daha iyi olur . Siz neler yaptınız bu konuyla ilgili ?

Canım yarın 40 merhaba diyeceğim 38+6 bugün normal geçen haftaki kontrolde Dr 15 araliga kadar vakti var dedi dün USG de baya baktı farklı seylerede plasenta yaşlanmaya başlamış planlama yapalım dedi muayeneden sonra haftaya Perşembe kontrole kadar gelmezse cuma yatış dedi suni sancı ile normal doğum başlatacakmis bende süreç doğal ilerlesin kendi gelsin diyorum ama bakalım dediğin gibi kendileri ne zaman isterse o zaman gelecekler :) senin Dr ne zamana kadar süre verdi sağlıcaklarla gelsinler insallah❤️
Bende 38+4 iki gün varmış aramızda. Benim doktorumda 12 aralığa kadar gelir dedi. Her an bekliyoruz dedi başka bişey söylemedi. Bende aynı şekilde doğal bir süreç olsun istiyorum ama kısmet. Bide kızlar erken gelir diyip duruyorlardı bana :))

Yapamayan varmı bacak hareketini merak ettim valla
ben onu 1 haftadır yapamıyorum bırak üst üste atmayı yaklaşmıyor bile..ama hala doğurmadım gerçek değil sanki ya..ama şöyle bir şey var ki 2 hafta önceki kontrolde doktor bebek aşagı inmiş demişti ondan da olabilir tabi.
Kızlar mis gibi uyuyodum ne güZel kasıklarımda sancıyla uyandım. Tuvaletim var sandım ayağa kalkmamla makata bir Zonklama geldi anlatamam. İstemsiz ıkınma gibi. Doğuruyorum sandım ama bişey yok ne su ne sancı. Şimdi iyiyim bişey yok. Hayır olsun
2 gündür benim de öyle oluyor bir iki kez çok fena ağrı giriyor.doğum yakın mi ki acaba diyorum ben de
Iyi geceler 6 dk da bir olan sancılarım var hastaneye gittik sanci çıkmadı. Karnım kasiliyor belime kasiklarima ağrı giriyor. Dayanilcak gibi değil. 40 50 saniye sürüyor. Akşam 10 da başladı 10 dk da birdi 6 dk da bir e düştü şimdi. Bu doğum sancısı değilse ne ya nefesim kesiliyor. 30 cikiyo en yüksek sancim. Önceden 30 çıktığında hissetmezdim. Kafayı yicem yatamıyorum oturamıyorum sanci gelince.
canım nst bozuk olabilir mi acaba başka bir hastaneye mi gitsen
Kızlar geceden bu yana düzensiz sancılarım var. Belden kasıklarıma ve sağ bacağıma vuruyor. Adet sancısı gibi. Bebeğim kaskatı kesiliyor. Ne yapsam bilemedim. Pazartesi sezeryan günüm. Kontrole gitsem mi ki. Bi akıl verin kızlar. Düzensiz diye önemsemesem mi ki
dün gün boyu sandım oldu akşam da geçti gitti..geçmeseydi acile gidecektim sen de bir git eğer geçmezse

Günaydın arkadaşlar nasılsınız bebisine yeni kavuşanlar hayırlı olsun darısı bekleyenlerin basına insallah .bizde doğduk teyzelerim annemi uyutmuyorum :) Doğum yaptım bende ancak yazabildim zor gecti ameliyat sonrası :KK43:
hayırlı olsun
Merhaba kızlar bakıyorum benimle aynı dönemde olan arkadaşlara sancı ağrılar var ama bende en son çarşamba günü adet sancısı gibi amacı oldu geçti iki gündür hicbirsey yok dün Dr dan sonra adaçayı içtik merdiven çirkin yürüyüs yaptım perinr masajı hurma yeme bugün sabah yine kurma yedim adacyai dans ettim ama tık yok böyle olması normal mi bilemedim herkesin ağrısı sancisi olunca annemde sancı birden de başlar belli olmaz diyor insallah kızım kendi isteğiyle gelir
annenin dediği gibi bir anda da gelebilir illaki önceden sancı olması gerekmiyor..sen devam et bu yaptıklarına gelir inşallah

Bende 38+4 iki gün varmış aramızda. Benim doktorumda 12 aralığa kadar gelir dedi. Her an bekliyoruz dedi başka bişey söylemedi. Bende aynı şekilde doğal bir süreç olsun istiyorum ama kısmet. Bide kızlar erken gelir diyip duruyorlardı bana :))
Evet ya bizim kızlar nazlı çikti galiba canım seninki yine hazırlık yapıyor benimkinde tık yok :) ya birden gelecek merakla bekliyorum normal doğum düşündüğüm için Dr gün verince heyecan oldu beklemiyordum rabbim gönlümuzden geçenleri hakkımızda hayırlı kılıp güzel bir Doğumla sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin

• Beğen
Reactions: 114
yok ya o doğru değil bence maşallah benim kızının rahatı yerindeydi.41 haftayı doldurduğunda bile hiç sancım yoktu.suni sancıyla başlatmıştı doktor doğumu.tabi bana o da sancı yapmadı ilkin o ayrı ama:KK70:

ben onu 1 haftadır yapamıyorum bırak üst üste atmayı yaklaşmıyor bile..ama hala doğurmadım gerçek değil sanki ya..ama şöyle bir şey var ki 2 hafta önceki kontrolde doktor bebek aşagı inmiş demişti ondan da olabilir tabi.

2 gündür benim de öyle oluyor bir iki kez çok fena ağrı giriyor.doğum yakın mi ki acaba diyorum ben de

canım nst bozuk olabilir mi acaba başka bir hastaneye mi gitsen
dün gün boyu sandım oldu akşam da geçti gitti..geçmeseydi acile gidecektim sen de bir git eğer geçmezse

hayırlı olsun
annenin dediği gibi bir anda da gelebilir illaki önceden sancı olması gerekmiyor..sen devam et bu yaptıklarına gelir inşallah
Tecrübelere inanmak lazım :) devam edecegim insallah gelir bugün havada yağmurlu insallah durursa direk yuruyuse :)

Bugun devlete kontrole gittim kizlar nst de 3 4 defa aralikli duzenli degil sanci cikti 5 aralik da da sezeryanim var korkuyorum oncesinde sancim gelir mi diye. Kendi doktoruma attim sonucu cvp vermedi henuz sehir disinda dogum yapicam o yuzden daha riskliyim ama yarin gidicem artik memlekete ondan sonra daha rahat olurum sanirim. Nst de ki sancilarin duzenli olmasi mi gerekir var mi bilginiz ne zmn endiselenmeli

yok ya o doğru değil bence maşallah benim kızının rahatı yerindeydi.41 haftayı doldurduğunda bile hiç sancım yoktu.suni sancıyla başlatmıştı doktor doğumu.tabi bana o da sancı yapmadı ilkin o ayrı ama:KK70:
Ayy 41 mi nasıl ya :)) o kadar brklemesin güzelim gelsin annesine ❤️ Suni sancıda işe nasıl yaramadı hayret :))

Bacak hareketini çoookk rahat yapıyorum bizim paşanın keyfi yerinde zaten tırmalanıp duruyor hiç geleceği yok :KK70: yarın muayenemiz var bakalım doktor ne diyecek.
Doğum yapan annelere sorum olacak. Bebişlerin karnımızdaki hareketleri ile doğduktan sonraki hareketleri saat olarak aynı mı? Benimki geceleri kıpır kıpır gündüz sakin. Doğumdan sonra da böyle mi olur yoksa hiç belli olmaz mı
Benimki karnımda çok hareketliydi şuan çok sakin bir çocuk. Sürekli uyuyor. Ama karnımda sürekli hıçkırık tutardı şimdi de öyleyiz:)

Günaydın arkadaşlar nasılsınız bebisine yeni kavuşanlar hayırlı olsun darısı bekleyenlerin basına insallah .bizde doğduk teyzelerim annemi uyutmuyorum :) Doğum yaptım bende ancak yazabildim zor gecti ameliyat sonrası :KK43:
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah neden zor geçti sezeryan sonrası ne oldu

Back
X