ayne oyle cnm benim eaim beni sahiplenici olsa takmam da benim de ainirlerimi zorluyor bazen kv.bana gelmis 2 hafta da bende kalirsin diyo.ben de ben degil sen kalirsin dedim.sen de kal 1 2 hafta diyo.ayak ustu konustuk.yani anlamiyprum millete bakin gelinime bakiyorum demek icin boyle yapiyo.bebegin besigi giysileri herseyi burda ben hic de kalmam duzenimi bozamam.kalirsa 1 2 hafta buyursun kalsin.1 2 haftaya bisey demem.torunudur.
ben bunu esime desem ne var gonlu olsun kalalim der.bebek aglasin zirlasin da ben bi goruyum bakim kalabilcek mi anasinda.oyle kolay mi duzen degistirmek.
milleti gercektem takmiyorum bir gun konusue iki gun konusur susar bi daha yuzlerini gormem.ama kvle ilgili soeunlara takmamazlik yapiyorum bazi seylere mecbur ama boyle seylere sinirleniyorum malesef.neyse bi o gunlere geliyim de annem gelcek zaten kalcak 2 hafta anmem gidince kv kalcak iddacı.aslinda gerek kalmaz torunu gor git nedir yani.ama kalicam derse bisey diyemem.ama ben evine gidip kalmam cok sacma.nerde gorulmus boyle sey ya.