2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Eşim erken cikti hastaneye giderken yolda hareket etmeye basladi bizimki geri dönüyoruz. Resmen trol cikti bu cocuk ya :D sinirlerim boşaldı ağlıyorum kac dk dır. Kac oldu boyle hareketlerinin azalıp acile kosturdugumiz...hic bi problem de çıkmıyor. Allahım sınıyor herhalde sabri öğretiyor...

Eşim erken cikti hastaneye giderken yolda hareket etmeye basladi bizimki geri dönüyoruz. Resmen trol cikti bu cocuk ya :KK70: sinirlerim boşaldı ağlıyorum kac dk dır. Kac oldu boyle hareketlerinin azalıp acile kosturdugumiz...hic bi problem de çıkmıyor. Allahım sınıyor herhalde sabri öğretiyor...
Bizimkide arabada oynuyor cnm bebekler seviyor araba sesini kizimda dogunca uyusun diye arabayla turlardik :))

Eşim erken cikti hastaneye giderken yolda hareket etmeye basladi bizimki geri dönüyoruz. Resmen trol cikti bu cocuk ya :KK70: sinirlerim boşaldı ağlıyorum kac dk dır. Kac oldu boyle hareketlerinin azalıp acile kosturdugumiz...hic bi problem de çıkmıyor. Allahım sınıyor herhalde sabri öğretiyor...
:):) kandırıkçı neyse canim saglikla dogsunda öpe öpe çıkar bu günlerin acısinı :)

bazi doktorlar da niye boyle korkutma pesinde anlamiyorum.ben bi kac yerde okudum instada doktorlarin sayfasinda karsima denk geldi.bebekler ilk haftalar kilo kaybedermis normalmis
sen zaten elinden geleni yapiyosundur cnm kendini fazla sıkma elindem geleni yap kilo alir sen merak etme.hangi bebek yerinde saymışki kiloda zaten
sana demir takviyesine devam et dedi mi.bana dedi dogumdan sonra da demir al diye.emzircem icin gerekicekmis.almiyorsan bi doktoruna danis istersem cnm belki onun da etkisi vardir
Kilo kaybi oluyo normaldede bide esim tartirlirken gormus 2900 du dedi kagitta 3.100gr yaziyo bugunde 2.700 cikti cok fark var arada surekli emziriyorum gece uyumadim yarim saatte bir saatte emzirdim nasil bu kadar kilo kaybi oldu anlamadim

cnm bebek olduktan sonra bebekle bende kalin diyor.cok sacma ya ben tasi taragi toplayip kvde de neden kalayim ki cok istiyosan sen gel kal yani.benim kv reklam pesinde.
aynen bana da kizim kizim der de gelin gelindir kaynana kaynanadir istedigi kadar desin asla kizi gibi olamam benim de annem gibi olamaz
ya bi de bi minubusluk mesafedeyiz me diye kaliyim ki evim varken.iste isi gucu millete kendini ispat ettirmek.
dun iki odayi temizledim.gercekten kizi gibi olsam gelir temizligimi yapar guzelce sonra da ona buna laf etmezdi.yine arasam gelir yapar ama millete de ben evini temizledim doye hava atar.sirf bunun icin kendim temizledim kaldirdim bi kere bile cagirmadim.kizi geldi bi kac kez bi de gelmekle kalmiyo bende kaliyo gelmisken 2 gun falan evi yakin olmasina ragmen.oturdu kös kös diyo ki kizim yardima gitti yengesine .hadi ordan.
hic sevmiyorim yapmacik seyleri.zaten o yuzden kaybediyorum.ben de suratina her seyi desem esim varken annecim annecim olsam benden ala eş olmazdi ama beceremiyorum.valla hem s.cacaksın hem amnecim annecim diceksin boyleleri acayip yaraniyo goruyorum.hic tasvip etmiyorum buyugum sonucta ama s.çan yaraniyor.helal olsun diyorum boyle becerebilenlere.

Aynı benim kaynanayı anlaşmışınız. Aynısı yani kızı gelir akşama kadar yatar yatagına kadar ben topladım adamlar bana kalkmış haklarını ödeyemez mişim falan filan Hamileligim boyınca küstüler dogurunca evimden çıkmadı niye millete gmsterecek ya aman şu işini yaptım aman bu işini yaptım diye millete anlata anlata bitiremedi. Valla ne git ne gelsin sezeryan oldum ben kendi kendimi idare ettim hem çocıguma hem evime baktım 22 gün oldu dogum yapalı hiç yatmadım. Şimdi mevlüt planı yapıyordu ben mevlüd yapmıcam dedim çekildim kendi evinde yapacakmış altın borcu olanlar kayınvalideme borçlarını getirecekmiş milleten borcunu toplamak için benim çocugumu kullanacaktı

cnm bebek olduktan sonra bebekle bende kalin diyor.cok sacma ya ben tasi taragi toplayip kvde de neden kalayim ki cok istiyosan sen gel kal yani.benim kv reklam pesinde.
aynen bana da kizim kizim der de gelin gelindir kaynana kaynanadir istedigi kadar desin asla kizi gibi olamam benim de annem gibi olamaz
ya bi de bi minubusluk mesafedeyiz me diye kaliyim ki evim varken.iste isi gucu millete kendini ispat ettirmek.
dun iki odayi temizledim.gercekten kizi gibi olsam gelir temizligimi yapar guzelce sonra da ona buna laf etmezdi.yine arasam gelir yapar ama millete de ben evini temizledim doye hava atar.sirf bunun icin kendim temizledim kaldirdim bi kere bile cagirmadim.kizi geldi bi kac kez bi de gelmekle kalmiyo bende kaliyo gelmisken 2 gun falan evi yakin olmasina ragmen.oturdu kös kös diyo ki kizim yardima gitti yengesine .hadi ordan.
hic sevmiyorim yapmacik seyleri.zaten o yuzden kaybediyorum.ben de suratina her seyi desem esim varken annecim annecim olsam benden ala eş olmazdi ama beceremiyorum.valla hem s.cacaksın hem amnecim annecim diceksin boyleleri acayip yaraniyo goruyorum.hic tasvip etmiyorum buyugum sonucta ama s.çan yaraniyor.helal olsun diyorum boyle becerebilenlere.
Benim kaynanada bebde kalyr yemekleri o yapyr mutfagi toplyr yani kalysn bi zahmet yap agrm oluyr b3nde yardm edyrm ama genllkle ona yaptryrm zaten evmi istedgi gbi dosedi sagolsn istemdgm seyleri yapti yne susuyrm evnde duzenn var ne alaka gitc3ksn aman bos ver gitme evnde kal butun esyalarn orda konssn anca kayananan

Bizimkide arabada oynuyor cnm bebekler seviyor araba sesini kizimda dogunca uyusun diye arabayla turlardik :))
Resmen tumsegin üstünden geçerken hareketlendi. Bütün gün uğraştım ya ordan burdan durttum yok...cikolata yedim sola yattim yok. Acaba gene de gitse miydik bilemedim ama o kdr cok gittik ki boyle. Kac kez gereksiz yere ultrasona girdim bu yüzden bu kez girmeyeyim dedim

Kizlar gebe egitimini bir kac asamada yaptilar.
Cocuk doktoru, diyetisyen, bebek hemsiresi,fizyoterapist ve diyetisyen olarak sirayla gelip bu konular hakkinda bilgi verdiler.
Bebek hemsiresinin soylendigine gore bebekler anne karninda kaka yapmadikca yikanmiyor ve silinmiyormus. Gobegi dusene kadar da yikanmamasini soyledi. Bas yikanabilir vucut silinebilir ama gobege su da dahil hic bir sey surmuyoruz. Anne sutu,zeytinyagi vb de surmeyin gobege iltihap vs olursa doktor yonlendirir dedi.
Bebek yikama, emzirme, emzirmede ve gebelikte beslenme, gebelik boyunca nefes egzersizleri hakkinda bilgiler verdiler. Kimi soru cevap ilerledi kimi anlatti.
Aralarda kordon kani bankasindan, unibaby ve primadan gelip tanitim yaptilar.

Benim kaynanada bebde kalyr yemekleri o yapyr mutfagi toplyr yani kalysn bi zahmet yap agrm oluyr b3nde yardm edyrm ama genllkle ona yaptryrm zaten evmi istedgi gbi dosedi sagolsn istemdgm seyleri yapti yne susuyrm evnde duzenn var ne alaka gitc3ksn aman bos ver gitme evnde kal butun esyalarn orda konssn anca kayananan
Ahh yemek yapsa keske bizimkide:) onada raziyim :) gecen 3 gün yemek yapmadim inat ettim esimle disarda yedik napcak diye. Bana dediki disarda yiyosun sonra tansiyonum cikti diyosun evdesin işte yapsana yemegini diyo. Dedimki bende 9. Ayımdayım benimde önüme hazır gelse yerim ama gelmiyo bende dişarda yiyorum dedim. Hic banamısın demedi ertesi gün geldi gene ne yemek var bende sizle yiyim diyo :)

Resmen tumsegin üstünden geçerken hareketlendi. Bütün gün uğraştım ya ordan burdan durttum yok...cikolata yedim sola yattim yok. Acaba gene de gitse miydik bilemedim ama o kdr cok gittik ki boyle. Kac kez gereksiz yere ultrasona girdim bu yüzden bu kez girmeyeyim dedim
Hareket ettiyse sorun yok cnm onemli olan hareketini hissetmen

Ahh yemek yapsa keske bizimkide:) onada raziyim :) gecen 3 gün yemek yapmadim inat ettim esimle disarda yedik napcak diye. Bana dediki disarda yiyosun sonra tansiyonum cikti diyosun evdesin işte yapsana yemegini diyo. Dedimki bende 9. Ayımdayım benimde önüme hazır gelse yerim ama gelmiyo bende dişarda yiyorum dedim. Hic banamısın demedi ertesi gün geldi gene ne yemek var bende sizle yiyim diyo :)
Şaka gibi kadın hic utanma yok ya 9aylik hamile kadından yemek bekliyor

Şaka gibi kadın hic utanma yok ya 9aylik hamile kadından yemek bekliyor
Ay bide bugun bi yere gittik oturmaya onlarda altli ustlu oturuyolar ama yeme icme falan ayri kadın dediki bugun gelinim yapcak biz yicez sagolsun yapiyo arada falan dedi benim kv diyoki ay ne güzel gelinin yapiyosa demezmi dedimki bizde kim yapiyo dedim biz beraber yiyoruz diyo sözde kendi yapiyo gibi gösteriyo delirdim sinirimden

Canm evmde kalyrsa evimi istedgi gbi duzenledyse bi zahmet yapsn onuda ben yapmym agrilarm var yapsn birsy demyrm soncta bana geldi huzurmu bozdu saglsn brde yemk yapmym bole deme iyu demissin vallahi yapsn bi zahmet sen yapms agrilarmz var bde onunlami ugrscaz

Canm evmde kalyrsa evimi istedgi gbi duzenledyse bi zahmet yapsn onuda ben yapmym agrilarm var yapsn birsy demyrm soncta bana geldi huzurmu bozdu saglsn brde yemk yapmym bole deme iyu demissin vallahi yapsn bi zahmet sen yapms agrilarmz var bde onunlami ugrscaz
Ay bide eşim diyoki dogduktan sonra annesi geceleride kalirmis bizde Allahtan görümcem dediki ben doğum yaptigimda altini bile silemedi yataktan kalkip ben sildim sizde kalsa ne faydasi olcak dedi. Öyle diyince esim vazgecti yoksa benim sözümü dinleyen yok :)

Back
X