2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Gorumcemle cok aramiza kiskanclik sokmaya calisti. Allahtan hep ona bisey dediginde geldi bana sordu gorumcem ya da ben ona
Benim gorumceml3 aramizda mesafe oldu ben ilk zamanlar aradm sordm hic aramadlar aramiz ole iyi degl iste mesafeli samimi deglz zat3n senn gormcn olgn baya annesnide blyr iste kaynana pes ettm cock gbi ayni

aynen oyle zatem dedim ben kalmam sen kalirsin dedim benim kv laftan anlamiyo kalirsin kalirsin diyo.boyle zorlamanin ne alemi var anlamiyorum.ogluna guveniyo baska bisey degil.ogluna ajitasyon yapar.oglu da gelir kadinin gonlu olsun der.gonlu olsun doye ben bebekle sefil olamam giysileri şusu busu.bastan ipleri saglamma almam lazim yoksa kv zirt birt kalin dicek bana.
napcam bilmiyorum ya bebek hasta bebegin esyasini getirmedim cok huysuz hava soguk falan der gitmem napim.
hatta kisin ben cikamam bi yere siz gelirsiniz artik dicem bi daha geldiginde.e ben her hafta kv gitmem eskisi gibi beklemesin.onun yuzunden bebegim hasta olursa cok kotu tartisirim esimle.
Aynen cocgndan degerli degl kyanann kalsn evnde k.bkma da hersyn evnde ny3 gidceksn sanki evnde tadilat var aman bosver sen sole gelemm bebegn hersyi brda esinde kendi gtsn sen gtmezsn anlar herlde bazi insnlar uzak yasyr ya en iyisi ole yapmak ay da yilda bir kere gtcn en iyisi o

Bende aynı şeyi düşündüm de sonra kafamı karıştırmayayım dedim. Zaten son 2 haftadayım dedim. Bebeği riske sokacak bir şey yapmayacaktır herhalde doktor dedim. Ama sizin kafanız rahat edecekse tabi ki gidin ikinci bir görüş iyidir.
normal doğum demesinin sebebi çatı kemikleri doğum anında da açılıyor ondandir doktorunuza güvenin derim ..sizi bebeği riske atacak şey yapmaz diye düşünüyorum

Eşim erken cikti hastaneye giderken yolda hareket etmeye basladi bizimki geri dönüyoruz. Resmen trol cikti bu cocuk ya :KK70: sinirlerim boşaldı ağlıyorum kac dk dır. Kac oldu boyle hareketlerinin azalıp acile kosturdugumiz...hic bi problem de çıkmıyor. Allahım sınıyor herhalde sabri öğretiyor...
sağlığı yerinde ya canım önemli olan o..

Cnm gelsin artık bu stres bitsin istiyorum valla kadın gıcıklık yapacak belli ama benim tahammülüm yok birde uykusuz olursam hiç susmam çıkarırım acısını yeter diye anneme bile kızıyorum şuan çünkü her kafadan bir ses çıkıyor annem ordan şunu yap bi başkası burdan bunu yap kızdım anneme karışma diye kv yaparsa ona da kızarım isterse defolsun gitsin gerçekten lohusalık başka birşey kimseyi çekemiyorsun kendi anneni bile kv kim oluyor boğasn gelir herhalde :)cnm humana çayı tadı çok güzel aldım 47 tl ama iyi geldi gibi içince çok fazla bitki var süt için rezene içtim kuzum ama bende pek işe yatamadı gibi ama yine içmekte fayda var işe yarayan da olmuş kesinlikle tahin pekmez ye bir çok kişiye süt yapmış hemde çok fazla ona bugün başladım göğüs ucu için lansinoh almıştım ben onu bir iki kere sürdüm soğan suyunu sürdüm kantaron yağı sürdüm yani acıyor tabi ama olacak elbet okadar yara olursa eğer kalkan alacam bende çünkü daha yeni yeni emiyor bebek yara olur illa ki sarı kantaron vardı ben de hamileyken çok sürdüm şimdi de sürüyorum silmiyorum emzirirken çünkü zeytin yağı be kantaron çiçeği çok iyi geliyor herşeye bebeğe zarar vermez ben bebeğin her altını değiştiğimde kantaron yağı sürüyorum ilk iki gün biraz tahriş olmuştu bezden şuan yok çok iyi geliyor ben mustela seti almıştım onda pişik kremi var ama onu gezmeye gidersem çantama atarım diye evde sadece kantaron yağı sürüyorum onu da Ceyda Düvenci sürmüştü o anlatıyordu evde vardı bir kaç kişide sürüyorum iyi diyince dr sür dedi sürüyorum
Cnm ben genel oldum hiç birşey hatırlamıyorum çıktığım da sondanın yeri ve yara yeri ağrıyordu ama dayanılmaz bir ağrı değil hemen ağrı kesici vurdular geçti gitti sakın korkma ağrın illa ki biraz olacak ona da dayanırsın illa ki ben bebek ağlamasın umrumda değil yara ağrı senin de öyle olacak emin ol anne olmak çok güzel bir duygu cnm İnan bu korkularının hepsi geçecek onu yanına verince
cnm sari kantaron yagini esime aldiriyim ben dursun.ben de gogus kremini diaari cikarken ve hastanede kullanicam galiba seninki gibi.yoksa biter bu krem hemen zirt birt da alamam 30 mg lik sey 50 tl.en iyisi doğal yaglar.pişik icin de kullanirim iyi geliyosa.daha iyi hem dogal hem ucuz.
aynen cnm agri kacinilmaz olsun bitsin artik ben de bunaldim zatem agri falan hic umrumda degil simdilik dusunmek hic istemiyorum.eninde sonunda yasicam nasilsa.
benim de kv bende de 1 2 hafta kalirsin diyo bende ben kalmam sen kalirsin dedim.kalirsin kalirsin diyo bana.beni sinir etti.bebegin besigi giysileri düzenim burda kv m reklam yapsin ona buna bakin ben gelinime bakiyorum desin diye kvmde kalcam bebegin duzenini bozcam bi de kiş vakti hasta olcak.oldu cnm.
kalmam ya.gelsin kaliyosa kendi kalsin 1 2 hafta.
zatem her gittigimde bi kalin muhabbeti donuyor.bakslim bebek olunca beni bunaltmaz insallah.

cnm sari kantaron yagini esime aldiriyim ben dursun.ben de gogus kremini diaari cikarken ve hastanede kullanicam galiba seninki gibi.yoksa biter bu krem hemen zirt birt da alamam 30 mg lik sey 50 tl.en iyisi doğal yaglar.pişik icin de kullanirim iyi geliyosa.daha iyi hem dogal hem ucuz.
aynen cnm agri kacinilmaz olsun bitsin artik ben de bunaldim zatem agri falan hic umrumda degil simdilik dusunmek hic istemiyorum.eninde sonunda yasicam nasilsa.
benim de kv bende de 1 2 hafta kalirsin diyo bende ben kalmam sen kalirsin dedim.kalirsin kalirsin diyo bana.beni sinir etti.bebegin besigi giysileri düzenim burda kv m reklam yapsin ona buna bakin ben gelinime bakiyorum desin diye kvmde kalcam bebegin duzenini bozcam bi de kiş vakti hasta olcak.oldu cnm.
kalmam ya.gelsin kaliyosa kendi kalsin 1 2 hafta.
zatem her gittigimde bi kalin muhabbeti donuyor.bakslim bebek olunca beni bunaltmaz insallah.
Ilk dogumda dr. Bana fito krem vermisti gogsune surebilirsin demisti yikayarak tabi receteye yaziliyo

Aynen cocgndan degerli degl kyanann kalsn evnde k.bkma da hersyn evnde ny3 gidceksn sanki evnde tadilat var aman bosver sen sole gelemm bebegn hersyi brda esinde kendi gtsn sen gtmezsn anlar herlde bazi insnlar uzak yasyr ya en iyisi ole yapmak ay da yilda bir kere gtcn en iyisi o
valla cnm uzakta kalsam da bu sefer gelirdi 1 ay gitmezdi.boyle de bana gelmiyo hep gidiyim istiyo.iki ucu da b.klu degnek.
ya kimsesiz biriyle evlencektik ya da cok zor tabi oylesini bulmak ama anaci olmayan biriyle evlencektik.
reklam yapcakya komsularina millet ay ne iyi kv gelinine bakiyo dicek.bi de kv min geleni gideni hic bitmez komsularini hic sevmem lafci koca karilar hepsi de beni deli ederler.töbe gitmem kalmam kendi gelsin kalsin.esime de dicem ya annm boyle boyle dedi de ben kalmam annen gelsin kalsin bebgin besigi giysileri falan saat basi emzircem rahat edemem kalirsa annen kalsin bak baskasi olsa kalmasin der ama ben gitmem soyle annene o kalsin dicem.
tabi demez de ben diyim yine de.

Hahaha bizimde saat 1e kadar oturuyodu bizimle sonra esime diyoduki oglum sabah erken kalkcan sen uyu diyodu. Bu arada beni sallayan yok ben hep 7de kalkiyodum ama ben tabiki onemsizim :) Oturursak ses duysun hemen ariyodu kiziyodu esime neden uyumadin diye. Bu boyle 1 sene devam etti. Hepte torun istiyo bide en son esim dediki anne torun yapcak fırsat versen yapcaz dedi o günden sonra en fazla 10 a kadar oturuyo gecede aramiyo :KK48::KK48:
o da iyiymiş:KK70:

Maşallah canım. Benim doktorum hiç böyle şeyler söylemiyor. 3600 gr çıkınca doktor hala notmal olabilir ama biraz zorlayabilir dedi. Ama bunu anca doğum esnasında anlayabiliriz dedi. Bende inşallah daha çok kilo almazda rahave sağlıkla kucağıma alırım diyorum. Ve tüm herkes içinde dileğim bu. İnşallah herkes gönlünden geçtiği gibi doğumları olsun bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım:KK68::dua:
Amin canim insallah sağlıkla alalım kucagimiza:))

Ilk dogumda dr. Bana fito krem vermisti gogsune surebilirsin demisti yikayarak tabi receteye yaziliyo
ben gogus kremi aldim ıncıa diye bi marka eczane dedi yüzde yüz dogal diye.30 mg lik biseydi.lansinoh alcaktim o daha minnakti 10 mg biseydi.doğal yağ kullancam bende mecbur.
doktora soruyum onu da.
ama yikamak hic istemiyorum ya zirt birt silip de emzirmek de bilmiyorum daha cok yara olmaz mi bi de ugrastirici olur saat basi sil emzir falan.

Ben doğum yaptım, kızıma kavustum. Darısı sizlerin başına :KK68:
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Evdeyim simdi derinden ediyo hareket. Bi kuvvetli vurmadı bugun hayırlısı
canım pozisyonu içe doğruysa ondan da olabilir
Bastirinca falan etkileniyomuymus ben devamli oynadim o aletle ya acaba benimde ondan mi cikti senin aciklik falan var mi cnm alttan muayne etti mi
sanmıyorum ya etkilendiğini.çünkü benim oğlan hiç sevmiyor o kemerleri hep kemerin ve aletin olduğu yere sağlam bir tekme atıp kaydırıyor.ebe de bana elimle tutturdu iki sefer çektirdin net şimdiye kadar ikisinde de böyle oldu ve hiç sancı çıkmadı

valla cnm uzakta kalsam da bu sefer gelirdi 1 ay gitmezdi.boyle de bana gelmiyo hep gidiyim istiyo.iki ucu da b.klu degnek.
ya kimsesiz biriyle evlencektik ya da cok zor tabi oylesini bulmak ama anaci olmayan biriyle evlencektik.
reklam yapcakya komsularina millet ay ne iyi kv gelinine bakiyo dicek.bi de kv min geleni gideni hic bitmez komsularini hic sevmem lafci koca karilar hepsi de beni deli ederler.töbe gitmem kalmam kendi gelsin kalsin.esime de dicem ya annm boyle boyle dedi de ben kalmam annen gelsin kalsin bebgin besigi giysileri falan saat basi emzircem rahat edemem kalirsa annen kalsin bak baskasi olsa kalmasin der ama ben gitmem soyle annene o kalsin dicem.
tabi demez de ben diyim yine de.
Aynen iki tarafta sıkınt senn icin bakalm benim kaynana izmre gelckmi ogluyla arasi bozk ama ins gelmez tek buyutrm bebegmi gtsn cok sevdgi kizlarina gtsn ne dym aman bacm bosver sen dedgni yap onu takma anlar zaten

Gözün aydın almışsın bebisini kucağına sağlıcakla.Sütünde bol bol gelir işallah. Bu lohusalık daha ağır geçiyor anladığım kadarıyla. Allah önce siz doğum yapanlara sonrada bana sabır verir işallah. Sıkmamaya çalış canını kv söyle ağzına geleni bu nasıl bir anlayışsızlık böyle.Bu arada normal mi doğum yaptın. Doğum hikayenide paylaşırsan çok memnun olurum.
Allah razı olsun cnm darısı başına inş :dua: kv beni hasta edecek belli valla artık tahammülüm kalmadı ona sonları oynuyor sus sus bir yere kadar lohusalık evet çok kolay değil ama İnan bebeğinin yanında olması onu koklamak öpmek paha biçilmez hiç zor gelmiyor hemen unutuyorsun uykusuzluğu yorğunluğu tabi saçma sapan insanlar yormazsa bence çok daha kolay geçer.
Cnm yazmıştım ama geride kalmış sanırım yazayım yine senin için :)
Bugüne yani 30 Kasım’a sezeryan için gün almıştım ben normal yapmaktan aşırı korkuyordum ama herzaman hangisi hayırlısıyla o olsun demiştim Pazartesi gece wc kalktım banyodan çıktım pijamamım ıslak olduğunu fark ettim değişeyim diye odaya girdim birden damla damla su gelmeye başladı hemen banyoya koştum orda resmen boşalır gibi geldi eşimi çağırdım geldi hemen hastaneye gittik gece 2/5 filan suyum hala geliyordu hasta bezi takıp nst ye bağlandım sancım çok az vardı dr baktı suyun var dedi bekleyelim dedi tabi ben çok korktum sancı gelirse nasıl doğarım diye sonra suyum bitince ve hiç açılmam olmayınca acilen sezeryana alındım ama bu dediğim 5 buldu bekletti sancı da gelmedi zorunlu sezeryan oldum bu sefer yani isteğe bağlı derken zorunlu oldum :) fiyatta ona göre verdik bu açıdan çok iyi oldu aslında genel anesteziyle ameliyat oldum uyanmam biraz geç oldu ama bebeğimi okadar merak ediyorumdum ki hemen ayılmak yüzünü görmek istedim o an çok farklıydı hem anestezi etkisi vardı uykuluydum hem bebeğim yanımdaydı çok özel bir andı hemen emzirmeye çalıştılar bir gece kaldım hastanede gaz çıkaramadım diye fitille çıkardım dr bir gece daha kalsın demişti ben çıkmak istiyordum imza attırdı bize sorumluluk almam dedi çıktık eve geldim banyo yaptım sütüm gelmedi hemen bi o sıkıntı oldu ama onun dışında çok şükür bebeğim doğdu şimdi sarılık başladı bugün aşı ve tekrar topuk kanı alındı baya acı çekti yavrum

Aynen iki tarafta sıkınt senn icin bakalm benim kaynana izmre gelckmi ogluyla arasi bozk ama ins gelmez tek buyutrm bebegmi gtsn cok sevdgi kizlarina gtsn ne dym aman bacm bosver sen dedgni yap onu takma anlar zaten
bana kalsa hic takmicam cnm esim sagolsun kiyamiyo annesine hic.
Allah tan senin esin anaci degil o zmn arasi bozuksa.neyeki ordan yirtiyosun
ama kv derdi bitmiyo malesef bi sekilde illa ipler kendilerinde olsun istiyolar.
bakalim yasicam gorcem cnm.insallah huzurumu bozmasin da.

Back
X