Allah razı olsun cnm darısı başına inş

kv beni hasta edecek belli valla artık tahammülüm kalmadı ona sonları oynuyor sus sus bir yere kadar lohusalık evet çok kolay değil ama İnan bebeğinin yanında olması onu koklamak öpmek paha biçilmez hiç zor gelmiyor hemen unutuyorsun uykusuzluğu yorğunluğu tabi saçma sapan insanlar yormazsa bence çok daha kolay geçer.
Cnm yazmıştım ama geride kalmış sanırım yazayım yine senin için :)
Bugüne yani 30 Kasım’a sezeryan için gün almıştım ben normal yapmaktan aşırı korkuyordum ama herzaman hangisi hayırlısıyla o olsun demiştim Pazartesi gece wc kalktım banyodan çıktım pijamamım ıslak olduğunu fark ettim değişeyim diye odaya girdim birden damla damla su gelmeye başladı hemen banyoya koştum orda resmen boşalır gibi geldi eşimi çağırdım geldi hemen hastaneye gittik gece 2/5 filan suyum hala geliyordu hasta bezi takıp nst ye bağlandım sancım çok az vardı dr baktı suyun var dedi bekleyelim dedi tabi ben çok korktum sancı gelirse nasıl doğarım diye sonra suyum bitince ve hiç açılmam olmayınca acilen sezeryana alındım ama bu dediğim 5 buldu bekletti sancı da gelmedi zorunlu sezeryan oldum bu sefer yani isteğe bağlı derken zorunlu oldum :) fiyatta ona göre verdik bu açıdan çok iyi oldu aslında genel anesteziyle ameliyat oldum uyanmam biraz geç oldu ama bebeğimi okadar merak ediyorumdum ki hemen ayılmak yüzünü görmek istedim o an çok farklıydı hem anestezi etkisi vardı uykuluydum hem bebeğim yanımdaydı çok özel bir andı hemen emzirmeye çalıştılar bir gece kaldım hastanede gaz çıkaramadım diye fitille çıkardım dr bir gece daha kalsın demişti ben çıkmak istiyordum imza attırdı bize sorumluluk almam dedi çıktık eve geldim banyo yaptım sütüm gelmedi hemen bi o sıkıntı oldu ama onun dışında çok şükür bebeğim doğdu şimdi sarılık başladı bugün aşı ve tekrar topuk kanı alındı baya acı çekti yavrum