- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #37.061
Aynı seyi ben kv dedim sana anne dediğime dua et dedim. Ben anneme annecim demedim sana söylesem öz anneme haksızlık yapmış olurum sanada yapmacık davranmış olurum dedim. Kadın onu bile eltime laf soktum anladigindan yok o yapmacık şeyler yapmiyor diye lafa atıldı. Eltim öğretmen 3 ay tatili var sadece 2 gün gelir yanına doğum yaptı kadın yanına bile istemedi. Yinede onu çok severler benim yıllık 15 gün iznim var 10 günu geliriz esimle yanlarına bayramlarda eşim illa gelir. Her islerinide yaparım. Öyle gelip misafir gibi ayak üst-üste atıp gitmem. Dışardan gören evin kızı sanır yani:) iyi niyetimden kaybediyorum hep. O yüzdende hep kaybeden ben oluyorum. Eşim sehirdisinda çalıştığı için aklı bende kalmasın diye ailesinin yanına getirdi. Hic hamileyim diyip yan gelip yatmiyorum temizlik bulaşık yemek herseyi yapıyorum. Eşim kızıyor yapma diye. Bende huyumu bile bile beni getirdin buraya ben ağrım sızım yoksa oturamam bilmiyor musun dedim. Bari evimde kendime gore yemek yapiyordum. Burda 4 kisiye;( dogumdada esim yanimda olamıyacak. Sonra herseyi başıma kalkacaklar diye çok korkuyorum. Esimede beni bu hallere düşürdüğü için çok kızıyorumAllah rahmet eylesin cnm mekani cennet olsun insallah anneciginin
valla cnm hatta bana kalsa annemden baskasina anne demek bile bana cok sacma geliyo.nerdem benim annem oluyo ki.hele ki ben kendi anneme annecim annecim demem kaynanami dicem aslaanmeme haksizlik yapiyomusum gibi olur.isterse melek olsun yine de demem annecim falan.
neyseki esin farkinda cnm.
benim kv cok uyanik esimde farkina varamiyo.varsa da sesini cikaramiyo.kv ajitasyon yapiyo ogluna sözü geciyo.kadin isimi biliyo.
bende esimden cekiniyorum kv le zıtlasmamaya guzellikle anlatmaya calisiyorum.mesela bugun kalirsin bende de dedi yok anne sen kalirsin dedim gülerek.kalirsin kalirsin diye israr edince sinirlendim belli etmedim.zmni gelince yine derim nasilsa.valla anali ogullu ne anlarsa anlasinlar kv nin bazi seylerine oglu yuzunden tahammul ediyorum diye her dediklerini de yapamam esim de isterse benle tartissin hic umrum degil.
eltin gibiler kazaniyo malesef cnm.bosver ne yaparsan yap agzinla kuş tutsan kv yaranamazsin.birak eltini sevsin ona yakin olsan senden uzak dursun daha iyi.