2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Allah rahmet eylesin cnm mekani cennet olsun insallah anneciginin
valla cnm hatta bana kalsa annemden baskasina anne demek bile bana cok sacma geliyo.nerdem benim annem oluyo ki.hele ki ben kendi anneme annecim annecim demem kaynanami dicem asla :-) anmeme haksizlik yapiyomusum gibi olur.isterse melek olsun yine de demem annecim falan.
neyseki esin farkinda cnm.
benim kv cok uyanik esimde farkina varamiyo.varsa da sesini cikaramiyo.kv ajitasyon yapiyo ogluna sözü geciyo.kadin isimi biliyo.
bende esimden cekiniyorum kv le zıtlasmamaya guzellikle anlatmaya calisiyorum.mesela bugun kalirsin bende de dedi yok anne sen kalirsin dedim gülerek.kalirsin kalirsin diye israr edince sinirlendim belli etmedim.zmni gelince yine derim nasilsa.valla anali ogullu ne anlarsa anlasinlar kv nin bazi seylerine oglu yuzunden tahammul ediyorum diye her dediklerini de yapamam esim de isterse benle tartissin hic umrum degil.
eltin gibiler kazaniyo malesef cnm.bosver ne yaparsan yap agzinla kuş tutsan kv yaranamazsin.birak eltini sevsin ona yakin olsan senden uzak dursun daha iyi.
Aynı seyi ben kv dedim sana anne dediğime dua et dedim. Ben anneme annecim demedim sana söylesem öz anneme haksızlık yapmış olurum sanada yapmacık davranmış olurum dedim. Kadın onu bile eltime laf soktum anladigindan yok o yapmacık şeyler yapmiyor diye lafa atıldı. Eltim öğretmen 3 ay tatili var sadece 2 gün gelir yanına doğum yaptı kadın yanına bile istemedi. Yinede onu çok severler benim yıllık 15 gün iznim var 10 günu geliriz esimle yanlarına bayramlarda eşim illa gelir. Her islerinide yaparım. Öyle gelip misafir gibi ayak üst-üste atıp gitmem. Dışardan gören evin kızı sanır yani:) iyi niyetimden kaybediyorum hep. O yüzdende hep kaybeden ben oluyorum. Eşim sehirdisinda çalıştığı için aklı bende kalmasın diye ailesinin yanına getirdi. Hic hamileyim diyip yan gelip yatmiyorum temizlik bulaşık yemek herseyi yapıyorum. Eşim kızıyor yapma diye. Bende huyumu bile bile beni getirdin buraya ben ağrım sızım yoksa oturamam bilmiyor musun dedim. Bari evimde kendime gore yemek yapiyordum. Burda 4 kisiye;( dogumdada esim yanimda olamıyacak. Sonra herseyi başıma kalkacaklar diye çok korkuyorum. Esimede beni bu hallere düşürdüğü için çok kızıyorum

Bitecek az kaldı insanın inanası gelmiyor doğacağına ama o gün hepsini bir arada yaşıyor korku endişe heyecan suyum bittiğinde dr usg bakıyordu bebeğe o an kalbim duracak sandım kötü birşey söylerse diye ne bileyim kalbi durmuş gibi birşey derse diye adama öyle bir bakışım vardı ah çok şükür rabbim size de sağ Salim doğmayı nasip etsin
Amin canım inşalalh. Allah bekleyen kimsenin kucağıni boş bırakmasın.

Al bende de okadar madem bu kadar düşkünsünüz oğullarınıza evlendirmeyin kontrat mı imzalıyoruz ananızı her türlü çekeriz diye valla bıktım ben de pis niyetli Kadın teli yüzüme kapatır gibi kapattı ya planını bozuyorum diye tabi ben bozamam planını inat karı gelecek istediği kadar kalacak beni de takmayacak biliyorum ben de eşime dedim sanırım annen bozuldu bana aradı oda yooo duymadım onu anlamadım dedi okadar konuştum anladı ama nedense kardeşim gitsin siz gelin sizden sonrada kuzenim gelip bende kalacak dedim diye kadın duymuyorum diyip yüzüme kapatır gibi kapattı kadın kendince planlar yapmış ben kimim ki bozuyorum ay var ya hiç istemiyorum kardeşimin gitmesini haftaya gidecek ve onlar gelecek verem olacam hem pisler hem yüzsüz en çokta klozeti düşünüyorum ben eşim bile girse yıkayan biriyim ki onlar sürekli tuvalette ben napacam sürekli domestosta zararlı olur sence nasıl temizliyeyim var mı bi fikrin çünkü domestos kimyasal ben günde bir kere onlar yıkarım ama bunlar gelirse sürekli yıkamam gerekir sürekli su içiyorum bş ayağım tuvalette bu en basiti yıkanmazlar aşırı ter kokar oda havalandırmaya izin vermezler ev zaten küçük şimdi bebekte var havasız bir ortamda bir de kötü kokan bir odada nasıl tutarım inş 10 gün kalıp giderler daha fazlası olursa ben gerçekten kafayı yerim eşimle bir birimize gireriz huzurumuzda kalmaz :KK43:
cnm domestos yerine banyo duşakabin temizleyicileri satiliyo onlardan al fısfısla her girdiginde.
ya bi de bimde klozet icine takilan kokulu deterjan gibi bisey satiliyo 2 tlmiydi neydi yesili sarisi pembesi var. her sifona bastiginda kopuruyo guzel temizliyo.ben de bayagidir kullanmiyodum.aklima gelmisken aliyim hatta bende yine.
adini tam bilmiyorum malesef.
cnm sen her gun 1 saat havalandir odalari donusumlu.dinleme bu konuda.izin vermese de havalandirmam lazim de.boyle kucuk seylerde de izin alma cnm ev senin evin kv nim evi degil herseye karismasin.karisirsa da karissin dinleme.
kv n belli ki kafasina gore davrancak.kadin ne yuzsuz istenmedigi halde ille yapisip kalcak size.valla cnm pes etme istemedigini esin yokken belirt kv ne.

Aynı seyi ben kv dedim sana anne dediğime dua et dedim. Ben anneme annecim demedim sana söylesem öz anneme haksızlık yapmış olurum sanada yapmacık davranmış olurum dedim. Kadın onu bile eltime laf soktum anladigindan yok o yapmacık şeyler yapmiyor diye lafa atıldı. Eltim öğretmen 3 ay tatili var sadece 2 gün gelir yanına doğum yaptı kadın yanına bile istemedi. Yinede onu çok severler benim yıllık 15 gün iznim var 10 günu geliriz esimle yanlarına bayramlarda eşim illa gelir. Her islerinide yaparım. Öyle gelip misafir gibi ayak üst-üste atıp gitmem. Dışardan gören evin kızı sanır yani:) iyi niyetimden kaybediyorum hep. O yüzdende hep kaybeden ben oluyorum. Eşim sehirdisinda çalıştığı için aklı bende kalmasın diye ailesinin yanına getirdi. Hic hamileyim diyip yan gelip yatmiyorum temizlik bulaşık yemek herseyi yapıyorum. Eşim kızıyor yapma diye. Bende huyumu bile bile beni getirdin buraya ben ağrım sızım yoksa oturamam bilmiyor musun dedim. Bari evimde kendime gore yemek yapiyordum. Burda 4 kisiye;( dogumdada esim yanimda olamıyacak. Sonra herseyi başıma kalkacaklar diye çok korkuyorum. Esimede beni bu hallere düşürdüğü için çok kızıyorum
cnm iş güc konusumda relax olmalisin bence.esin de ustelik kiziyormus yapma diye.bunu one surebilirsin kv ne hatta.esim istemiyo diyebilirsin boylelikle kv sesini cikaramaz.
baksana eltin 2 gunlugune geliyo ondan iyisi yok.ama sen gidiyosun hamile halinle kalkip is yapiyosun.ufak tefek islere yemek kahvalti falan yardim edersin ama buyuk islere elini surmemelisin cnm.madem konuscak dirdir yapcak en azindan is yapma da ici dolu konussun.
esinin de isine geliyo bence.ben bu erkeklere hic guvenmiyorum.madem oyle annesini arayip anne karima is yaptirma diyebilirdi pekala madem senin huyunu biliyo.
bosver basina kakacaksa da kaksinlar sanki simdi gozunde cok mu iyisin cnm.

ya kizlar konu dışı olcak ama sizden bi komuda fikir almak istiyorum.
benim ne zmndir aklimda buharli temizleyiciler var mesela
h2o x5 arçelik buharika gibi buhar makineleri..
bebek olunca malum yerleri eskisi gibi yuzey temizleyiciyle temizleyemicem.ayrica buharli makinelerle hem pencere hem dusakabin fayanslar halilar koltuklar yerler tek suyla temizlenebiliyo.bence hem ekonomik hem kimyasallarla ugrasmicam.hem de bebekli evde daha pratik bence klasik moplardan.
ama hangi marka almaliyim ugun fiyatli.
buharli makina kullanan varmi aramizda ve memnunmusunuz kizlar.

cnm domestos yerine banyo duşakabin temizleyicileri satiliyo onlardan al fısfısla her girdiginde.
ya bi de bimde klozet icine takilan kokulu deterjan gibi bisey satiliyo 2 tlmiydi neydi yesili sarisi pembesi var. her sifona bastiginda kopuruyo guzel temizliyo.ben de bayagidir kullanmiyodum.aklima gelmisken aliyim hatta bende yine.
adini tam bilmiyorum malesef.
cnm sen her gun 1 saat havalandir odalari donusumlu.dinleme bu konuda.izin vermese de havalandirmam lazim de.boyle kucuk seylerde de izin alma cnm ev senin evin kv nim evi degil herseye karismasin.karisirsa da karissin dinleme.
kv n belli ki kafasina gore davrancak.kadin ne yuzsuz istenmedigi halde ille yapisip kalcak size.valla cnm pes etme istemedigini esin yokken belirt kv ne.
Cnm o dediğin şeyi kullanmıştım onu alırım da oturma yerine ne yapmayım asıl ordan tiksiniyorum ben biri oturunca oturamıyorum alaturka wc de var ama ameliyatlı olduğum için orayada gidemiyorum benim oturma yerini temizlemek için bir ürüne ihtiyacım var
Cnm anlamıyorlar asla bırakmazlar üşüyoruz filan diyip hemen kapatıyorlar ne yapayım ki yatak odasına gitsem ordan çıkmadı der ki zaten ben ona kp yanında emziremem dediğimde bana akıl veriyor iki saatte bir gidip odada emzirirsin diyo kadına bak ben o yaralı halde her iki saatte bir bebeği alıp odaya gidip emzirip geri gelecem nasıl bir beyne sahipse anlamış değilim bu kadar düşüncesiz işte İnan istemesem de strese giriyorum gelecekler diye daha önce geldiklerinde bu kadar stres olmamıştım tabi torunları gelip görsünler ona birşey demem ama bari anlayışlı olun az kalın benden hizmet bekleyecek çünkü Kızları hemen ayaklanmışmışşşş:) yani sen de ayaklan der gibi sordum bi akrabalarına yok cnm dediler kızları yerlerinden kalmıyor ona yaptırıyordu herşeyi dediler ama bana öyle demiyor akıllı birde odaya pat diye girmesi var asla müsait mi diye sormaz dalar ve sabahın körün de uyanır valla diyecem eşime erken kalkıp yapsınlar kahvaltı ben zaten uykusuz oluyorum ne zaman kalkarsam ozaman yaparım işin kötü yanı eşimde çekiniyor annnesinden geçen gün tam emin oldum bilmyorum napacam bunlarla ben ya birde inat edecek gitmeyecek sırf ben söyledim diye daha fazla kalacak biliyor oğlu gidin demez bende diyemem oda istediğini yaptırmış olacak ve yıllarca ben ona baktım diyecek eşimde aynısını diyecek annem sana baktı sende bakacaksın olacak halbuki kadın kendine baktıracak bebeği alacak oturacak bütün iş bana kalacak adı bana baktı olacak en çokta buna sinir oluyorum :(

Merhaba kızlar bu sabah evimize geldik biz çok şükür. Bebegimle vakit geçiriyorum bol bol siz neler yapıyorsunuz? Ve süt yapan şeyler yiyecekler neler yiyip farkeden var mi

bebek olunca malum yerleri eskisi gibi yuzey temizleyiciyle temizleyemicem.ayrica buharli makinelerle hem pencere hem dusakabin fayanslar halilar koltuklar yerler tek suyla temizlenebiliyo.bence hem ekonomik hem kimyasallarla ugrasmicam.hem de bebekli evde daha pratik bence klasik moplardan.
Cnm annem çeyizine almıştı fakirin ama hiç kullanmadım bimiyorum nasıl olur bana fazla uğraştırıcı geldi diye açmadım bile bende mi açıp kullansam

Merhaba kızlar bu sabah evimize geldik biz çok şükür. Bebegimle vakit geçiriyorum bol bol siz neler yapıyorsunuz? Ve süt yapan şeyler yiyecekler neler yiyip farkeden var mi
Hayrli olsn dogumun cnm cogu yerde duyduguma gorr dere otu ve bulgur yapyrmus en cok ta dere otu onlari yer istersen darisi bize ins:)

Çok geçmiş olsun cnm ben sarılık oldu diye bebeğim mama veriyorum sütüm damla damla geliyor bugün tahin pekmez yedim iyi geldi gibi birde humana çayını içtim biraz fark etti sen de dene tavsiye ederim

cnm iş güc konusumda relax olmalisin bence.esin de ustelik kiziyormus yapma diye.bunu one surebilirsin kv ne hatta.esim istemiyo diyebilirsin boylelikle kv sesini cikaramaz.
baksana eltin 2 gunlugune geliyo ondan iyisi yok.ama sen gidiyosun hamile halinle kalkip is yapiyosun.ufak tefek islere yemek kahvalti falan yardim edersin ama buyuk islere elini surmemelisin cnm.madem konuscak dirdir yapcak en azindan is yapma da ici dolu konussun.
esinin de isine geliyo bence.ben bu erkeklere hic guvenmiyorum.madem oyle annesini arayip anne karima is yaptirma diyebilirdi pekala madem senin huyunu biliyo.
bosver basina kakacaksa da kaksinlar sanki simdi gozunde cok mu iyisin cnm.
En cok da ondan kızıyorum eşime kendisi birsey demiyor bana yapma etme diyor huyumu bile bile.Sen ara annene söyle veya beni bıraktığında tembihle annenj, yok canım yok kıymetimiz valla başıma kalkarsa bir daha ne ararım ne de evine adım atarım. O konuda bende çok tersimdir. Es bile karşımda dursa ona bile aldırış etmem. Allah sabır versin bana su bebeyi doğurana kadar diyorum artık.

Güzel düşünmüşsün bence canım teyzem kullanıyor çok memnun ve cidden hijyenik. Ama maalesef markasını bilmiyorum. Sadece sarı siyah bir aletti onu hatırlıyorum

Canim sakın dertlenme sen süt yapan şeyleri ye bebek büyüdükçe daha çok emiyor o yüzden okadar taş gibi olmuyor doyduğuna eminsen sıkıntı yapma git gide yumuşıycak gögusler
Doyuyor cnm ondan eminim aranmiyir, mizmizlamiyor ama boş boş gibi birden kuculuverdi sanki çok korktum.cok.korkak oldum

Back
X