2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Merhaba kızlar bu sabah evimize geldik biz çok şükür. Bebegimle vakit geçiriyorum bol bol siz neler yapıyorsunuz? Ve süt yapan şeyler yiyecekler neler yiyip farkeden var mi
Canm öncelikle bolca su iç ve fırsat buldukça uyu. Bunlar dışında hiç bir gıdayla kanıtlanmış bir bağlantısı yokmuş anne sütünün. Ben yine de lactamil çay içiyorum. Migrostan almıştım. Sütümü arttırdığına inanıyorum. Bir de promalt içecekle ilgili yorumları okudım dün. Herkes çok memnun kalmış. Ondan alacağım.

Kızlar ya ben bu doğum nişanı işini pek anlamadım. Ben kanlı akıntı diye biliyordum ama yeşilimsi sarımsı da olabiliyormuş. Az önce wc den çıktım. Peçeteye silerken bayağı yoğun kıvam yeşilimsi akıntı geldi. Nişan mıdır yoksa normal akıntı mı bilemedim sanki üç dört gün önce de gelmişti ona benziyor ama bu daha yoğundu önceki sarımsıyken bu yeşile dönüktü :/ enfeksiyon mudur nişan mıdır

Zynpctnr Zynpctnr geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun İnşaAllah.
Doktor bana kan gelirse gel demisti cnm belki nisan kan demektir

Herkese tek tek dönemedim. 10 saat süren sancılarıma rağmen 1 parmak kadar açılmam oldu bende artık dayanamayıp sezeryan istedim. Sezeryan oldum oğlumla ben çok ıyiz muhtemelen bugün çıkışımız olur.
Hayirli olsun canm Allah anali babali buyutsun.
Pazartesi 8:30 sezeryanım var. Çok sitresliyim. 3 yaşında oğlum var çok zormuş böyle doğuma gitmek. Allahım herkesi evlatlarına bağışlasın
Simdiden hayirli olsun saglikla kavusun insallah.

ya kizlar konu dışı olcak ama sizden bi komuda fikir almak istiyorum.
benim ne zmndir aklimda buharli temizleyiciler var mesela
h2o x5 arçelik buharika gibi buhar makineleri..
bebek olunca malum yerleri eskisi gibi yuzey temizleyiciyle temizleyemicem.ayrica buharli makinelerle hem pencere hem dusakabin fayanslar halilar koltuklar yerler tek suyla temizlenebiliyo.bence hem ekonomik hem kimyasallarla ugrasmicam.hem de bebekli evde daha pratik bence klasik moplardan.
ama hangi marka almaliyim ugun fiyatli.
buharli makina kullanan varmi aramizda ve memnunmusunuz kizlar.
Bende arcelik var canim, buyuk temizlikte iyi ama gunluk temizlik icin pratik degil. Hem agir hem buhari cekmiyor. Daha pratik olmasi icin buhari verip suyu cekenlerden almaklazimonlar da pahali.

Kızlar ya ben bu doğum nişanı işini pek anlamadım. Ben kanlı akıntı diye biliyordum ama yeşilimsi sarımsı da olabiliyormuş. Az önce wc den çıktım. Peçeteye silerken bayağı yoğun kıvam yeşilimsi akıntı geldi. Nişan mıdır yoksa normal akıntı mı bilemedim sanki üç dört gün önce de gelmişti ona benziyor ama bu daha yoğundu önceki sarımsıyken bu yeşile dönüktü :/ enfeksiyon mudur nişan mıdır

Zynpctnr Zynpctnr geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun İnşaAllah.
Nisan kansiz da olabiliyor, jolemsi diger akintilardan farkli renk ve kivamda bir akinti. Nisanin gelip bir hafta sonra da dogum yapabilirmissin bir gun sonra da

Doyuyor cnm ondan eminim aranmiyir, mizmizlamiyor ama boş boş gibi birden kuculuverdi sanki çok korktum.cok.korkak oldum
Normal canım o sakin sitres olma sık emiyorsa o yüzdende olur ilk günler öyle taş gibi olur git gide yumusar sonra

Benim yaklaşık 3-4 haftadır var ama hala doğum yok. 40 haftayı doldurdum. Bugünlerde hafifledi ama yoksa dayanılmaz oluyor. Allah kolaylık versin sanada canım
Sağol canım Allah sanada kolaylık versin. 40 ı doldurdun peki doğum 41 e kaldı öyle mi yani

Kızlar şekerim düzene girdi taburcu olucaktım şimdi sonra sık sık karnım sertleşmeye nefesim kesilmeye başladı zaten bunu çok yaşıyordum da günde 4-5 defa düzensiz saatlerde şimdi çok sıklaştı Doğuma giriyorum dua edin nst hep böyle düzenli nefesim kesiliyor karnım sivriliyor

Eklentiler

• IMG_9403.webp
    IMG_9403.webp
    68 KB · Görüntüleme: 74
Anlattıklarını okudukça benden önce doğum yapmana sevinirim İnan ki bi an önce ayaklanıp eşinin yanına evine dönmeni isterim açıkcası. Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin İnşaAllah
Cok sagolun kizlar cidden burda aile olduk iyi geldiniz bana wrtk yapsada takmamamaya clasyrn sabredyrm az kaldi diyrm sabret busra hakkmzda hayrli olsn

Herkese tek tek dönemedim. 10 saat süren sancılarıma rağmen 1 parmak kadar açılmam oldu bende artık dayanamayıp sezeryan istedim. Sezeryan oldum oğlumla ben çok ıyiz muhtemelen bugün çıkışımız olur.
Canm gozun aydin cok sevindim dogurmana:21:
Bebisinde sennde sagligin iyidir ins :)

Uykusuz anneler biz daha dogurmadan uykusuz kaliyoruz. Benim gibi var mi gece uykusu kacan derin derin uyumayi ozledim:KK14:
ben varım öyle gece hiç rahat edemedim tüm kalça ve bel kemiklerin ağrıyordu bir de öksürük ve sıcak basması var

Pazartesi 8:30 sezeryanım var. Çok sitresliyim. 3 yaşında oğlum var çok zormuş böyle doğuma gitmek. Allahım herkesi evlatlarına bağışlasın
aynı şeyi ben de düşünüyorum 5 yaşında bir kızım var şimdi ben hastanedeyken üzülür.onu düşünüyorum kara kara

hiç bilmiyorum ki canım.nisan gelince zaten doğum 1 hafta da bekleyebiliyormuş..

Kızlar şekerim düzene girdi taburcu olucaktım şimdi sonra sık sık karnım sertleşmeye nefesim kesilmeye başladı zaten bunu çok yaşıyordum da günde 4-5 defa düzensiz saatlerde şimdi çok sıklaştı Doğuma giriyorum dua edin nst hep böyle düzenli nefesim kesiliyor karnım sivriliyor
ben de tam seni soracaktım.Sağ salim kurtulun inşallah

Allah yardimcin olsun cnm bebeğine kavuşuyorsun demek. Saglikla al kucagina ins

Sağ salim kucağına alirsin inşallah canm.

Hadi hayırlı olsun canim saglikla al kucagina bebisini insallah:)

kızlar benim gibi aşırı sıcaklayip terleten var mi ya..kısa koluyla yatıyorum üstümde de sadece pike örtüyorum ama su gibi oluyorum sıcaktan yatamıyorum. evde otururken de öyle ağustos ayı gibi oturduğum yerde ter basıyor normal mi acaba ya

Hadi hayirli dogumlar canim, bir avazda insallah

Selam kızlar persembeyi cumaye baglayan gece 30.11.2018 saat 3.30 da minik melegime kavustum. Tam 39. Haftadaydık. 1 gün ile aralık annelerini kaçırdık. Bebisimle eve geldik simdi gazını çıkarıyorum. Bize bol sütlü günler doğum yapan varsa gözü aydın. Bekleyenler de Rabbim kolaylık versin meleklerinize kavuştursun inşallah

kızlar benim gibi aşırı sıcaklayip terleten var mi ya..kısa koluyla yatıyorum üstümde de sadece pike örtüyorum ama su gibi oluyorum sıcaktan yatamıyorum. evde otururken de öyle ağustos ayı gibi oturduğum yerde ter basıyor normal mi acaba ya
Ben cnm aynen sicak basıyor ama normal menapoz doneminde gibiyiz

Back
X