2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
gündüz yanında dursun uyumaya gitsin babasıyla diyorum ben de
hastane içinde hastanelerde var zaten canım devlet hastanelerinde bile var her odada..ev için alacaksan da eczanelerde satılıyor
Bende öyle istiyorum. Babannesi var ama tam sorunlu. Kesinlikle güvenmiyorum ona çocuk bakma konusunda ama biliyorum. Hastaneye gelince götürmeye kalkışacak bende göndermek istemiyeceğim. İki gündür ne yapacağımı şaşırdım. Annemde orda bakarız sen sıkıntı yapma akşamda babasıyla uyumaya gider diyor ama akşama kadar hastanede durabilir mi diye düşünüyorum. Senin bakacak bitileri var mı

Kızlar şekerim düzene girdi taburcu olucaktım şimdi sonra sık sık karnım sertleşmeye nefesim kesilmeye başladı zaten bunu çok yaşıyordum da günde 4-5 defa düzensiz saatlerde şimdi çok sıklaştı Doğuma giriyorum dua edin nst hep böyle düzenli nefesim kesiliyor karnım sivriliyor
Hayırlı doğumlar canımmsağlıkla kavuşun inşallah ❤️

Kızlar şekerim düzene girdi taburcu olucaktım şimdi sonra sık sık karnım sertleşmeye nefesim kesilmeye başladı zaten bunu çok yaşıyordum da günde 4-5 defa düzensiz saatlerde şimdi çok sıklaştı Doğuma giriyorum dua edin nst hep böyle düzenli nefesim kesiliyor karnım sivriliyor
Allah yardımcın olsun. Bebeğinle sen sağlıklı bi şekilde kurtul inşallah

Selam kızlar persembeyi cumaye baglayan gece 30.11.2018 saat 3.30 da minik melegime kavustum. Tam 39. Haftadaydık. 1 gün ile aralık annelerini kaçırdık. Bebisimle eve geldik simdi gazını çıkarıyorum. Bize bol sütlü günler doğum yapan varsa gözü aydın. Bekleyenler de Rabbim kolaylık versin meleklerinize kavuştursun inşallah
Amin canım gözün aydın maşallah size ❤️

hayırlı olsun bebeğin allah analı babalı büyütsün
canım dün ayıptır söylemesi artık atletle oturuyordum o derece yani sıcak

aynen canım demekki hepimiz aynı durumdayız

ben de 2-3 gündür öyle oluyor ama gelen giden yok..zaten ben daha doğmasını istemiyorum doğum iznim erken biter diye
bu ikinciler çektiriyor desene inşallah doğduklarında uslu olurlar
bu çok hareketli maşaAllah =) bakalım doğumdan sonra nasıl olacaklar

aynı şeyi ben de düşünüyorum 5 yaşında bir kızım var şimdi ben hastanedeyken üzülür.onu düşünüyorum kara kara
Dün gece çok ağladım dolmuştum zaten. Arkamda oğlumu bırakıp nasıl gircem ameliyata.
bende dün çok doldum ağladım :/
aynen 3 yaşında kızımı düşünüyorum bende Allah yardımcımız olsun

Pazartesi 8:30 sezeryanım var. Çok sitresliyim. 3 yaşında oğlum var çok zormuş böyle doğuma gitmek. Allahım herkesi evlatlarına bağışlasın
Benim de pazartesi 8.30 da sezeryanim var. Dr 6.45te gel yatisini yaptir dedi. Benim de 2.5 yasinda bir oglum var insallah kolay bi dogum olur aksama ayaklanmis oluruz

Back
X