2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
amin cnm insallah
doktor bana 10 u dedi de benim 8 inde 38 hafta oluyo tam.8 ine alabilirse o zmn alsin bebisi ben artik dayancak gucum yok. kusmaktan biktim.yarin gel alalim dese giderim o derece.son zmnlar hic gecmiyor.
Cnm sabret az kalms eger oluyrsa o zaman 8 aldr ins bir avazda kurtlrsn cnm bu kusmalardan normslde 9 ay surmez sennki surmus

Selam kizlar gireyim bi goz atayim size dedim nasilsiniz diye. Buhar temizleyici konusulmus cok arastirdim gittim aldim biraz kullandim ilk heves. Sonra depoya attim.

aynen cnm bende zaten bel fıtığı var dikkat edicem.
ben de misafirler gelsin gitsin oyle dusunuyorum cnm.ama sulu birakiyosa almam malesef o zmn bi de kurulamakla ugrasamam.
e cnm hem lohusasin hem bebek uyutmuyor zaten haliyle sinirlerin yapiraniyor kaynanaya tahammul kalmiyo haklisin.kocaman kadin o da bu yollardan gecti bosver isterse duymasin sen kafana gore davran rahat ol.
Yani ben kullanmadım cnm bi denemek lazım sen araştır öyle alacaksan al pahallı mı bilmiyorum ama ıslak kalıyorsa gerek yok bence de
Bi gelsin hayırlısıyla defolsun gitsin isterse kalsın aylarca artık umarımda değil şunu anladım erkekte hangisi baskınsa o galip geliyor bizim eşlerimizde anneleri baskın oldu neden buna biz izin verdik ama ipleri ele alma zamanı

Benimki de öyle canım biz KV ye kira oduyoruz sen düşün ilk evlendigimizde ayıptır söylemesi birlikte oluyoruz defalarca esimi ariyo o acmiyo beni arıyordu sonra ara diyordum eşime belki birşey olmuştur napiyosunuz diyordu kafayı yemede ne yap Allah akil fikir vicdan versin bunlara
Yok artık öz oğlundan kira mı alıyor :oha:

İçimi rahatlattın canım çok teşekkür ederim..o kadar çok olumsuz yorum varki nette beynim yandı resmen.
Bende son ana kadar bu isi yapamicam diye aglayip durdum inan bosunaymis bende her dk nette sacma sapan yazilanlari okuyordum kafami bulandiriyordum.Operasyon 40 dk surdu ama bana sanki 5 dk gibi geldi.Hic anlamadim.

Ben bir kere olsa yikayacm sonra gobegi dustkten snra yikarim 3 gunde bir kis ayindada yikanmasi iyiyms
Bu konuda çok kafam karıştı kaynanamla annem hemen yıkayalım diyorlar bazıları göbek düşene kadar yıkanmaz diyorlar ne yapcagımı şaşırdım bende doktoruma da sormak istiyorum

A
spinal mi oldun cnm
masallah bol sütlu gunleriniz olsun cnm
demekki dogru sancilarmis sancilarin
Allah anali babali buyutsun insallah
Evet canım spinal. Normal doğum sancısından sonra spinal hicbiseymis yaa :))) aynen doğru sancılarmış zaten aksi olamazdı ya bariz belliydi hastanedeki ebe yüzünden oldu kafa karışıklığım

Kızlar bebegin yıkanmasımı yıkanmaması mı gerektigini kendi doktorumuza mı sorucaz acaba
Canım ben dün sağlık ocağına gittim son kontrol hatta onuda taşınma telaşıyla unuttum ısrarla aradılar ebe söyledi göbek düştükten 2 gün sonra yıka her ihtimale karşı enfeksiyon kapmasın dedi bana

A

Evet canım spinal. Normal doğum sancısından sonra spinal hicbiseymis yaa :))) aynen doğru sancılarmış zaten aksi olamazdı ya bariz belliydi hastanedeki ebe yüzünden oldu kafa karışıklığım
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah bol sütlerin olsun

Bu konuda çok kafam karıştı kaynanamla annem hemen yıkayalım diyorlar bazıları göbek düşene kadar yıkanmaz diyorlar ne yapcagımı şaşırdım bende doktoruma da sormak istiyorum
Cnm aslinda dogru olan gobek bagi dusene kadar yikamamak. Bebegi kaplayan koruyucu bir tabaka var onun kalmasi iyidir. Cogu doktor onermez zaten sen tabi doktoruna danisirsin.

ya kizlar konu dışı olcak ama sizden bi komuda fikir almak istiyorum.
benim ne zmndir aklimda buharli temizleyiciler var mesela
h2o x5 arçelik buharika gibi buhar makineleri..
bebek olunca malum yerleri eskisi gibi yuzey temizleyiciyle temizleyemicem.ayrica buharli makinelerle hem pencere hem dusakabin fayanslar halilar koltuklar yerler tek suyla temizlenebiliyo.bence hem ekonomik hem kimyasallarla ugrasmicam.hem de bebekli evde daha pratik bence klasik moplardan.
ama hangi marka almaliyim ugun fiyatli.
buharli makina kullanan varmi aramizda ve memnunmusunuz kizlar.
Canım ben arçelikte çalışıyorum arçeliğinkiler güzel. Buharika diye geçiyo. Müşteriler genelde memnun ama ilk zamanlarda hevesleniliyo sonradan sonraya üşeniyo insan diyorlar

Canım ben dün sağlık ocağına gittim son kontrol hatta onuda taşınma telaşıyla unuttum ısrarla aradılar ebe söyledi göbek düştükten 2 gün sonra yıka her ihtimale karşı enfeksiyon kapmasın dedi bana

Cnm aslinda dogru olan gobek bagi dusene kadar yikamamak. Bebegi kaplayan koruyucu bir tabaka var onun kalmasi iyidir. Cogu doktor onermez zaten sen tabi doktoruna danisirsin.
Doktoruma sorarım yine ama en iyisi beklemek galiba inşallah lohusa halimle beni sinirlendirmez kaynanamgil

Back
X