2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım ben arçelikte çalışıyorum arçeliğinkiler güzel. Buharika diye geçiyo. Müşteriler genelde memnun ama ilk zamanlarda hevesleniliyo sonradan sonraya üşeniyo insan diyorlar
cnm ben dikey sekilde evin yerlerini de silebiliyim istiyorum.ama malesef oyl degilmis sanirim.sadece boyundan asiliyormus.ben uzayabiliyo saniyordum.yoksa arcelik alicaktim.servisi de sıkıntı olmaz diye.
ama bel fitigim var boynuma takip egilerek hayatta silemem
dedigin gibi basta heves eder temizilerim sonra kaldiririm yazik olur.

insan basina gelecekleri bilince dahada stres oluyor ve tabi en cok evde kalani merak ediyor...Allah sag saglim kucagina aldirsin kardeaine kavustursun bebegi..
Aynen canım. Arkada bıraktığın evladını düşünüyorsun. O yüzden ameliyattan çıkınca oğlum yanımda olsun istiyorum. Allah razı olsun canım. Hepimiz sağlıklı bi şekilde kucamıza alırız evlatlarımızı inşallah.

Bunun vebalini nasıl ödeyecekler ! Allah yanlarına bırakmasın. Çok çok kızdım. O bebeğin hakkına girdiler en doğal hakkını elinden aldılar. Senin için dua Edicem canım inşallah bol bol sütün olur yavrun da emer. Boza rezene bol su diyor sorduğum herkes. Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun cnm rezene de içiyorum ve hala direniyorum mama yemesin diye ama sarılık olmasaydı belki mamaya mecbur kalmaz daha fazla inatlar emzirmeye çalışırdım ama ne yazikki o şansı elimizden aldılar ve ben hiç birşey yapamadım inş dua ediyorum artık :(

Kızlar benim nişan geldi. Ağrı sızı sancı su gelmesi yok ama ben heyecandan tabi ki de uyuyamıyorum. Bizim yaramaz da ne de olsa son günlerim( belki de saatlerim) diye herhalde felaket hareketli :KK24: Son anda ters felan dönmese bari :KK20:
Hadi bakalım ne zaman gelecek acaba çok heycanlı :) bi avazda kolayca olur inşallah canım

anaci bi erkek degismiyo cnm hep anaci oluyo malesef.ama iste nisanlilik söz zmnlari bu esler karici oluyo evlenince anaci oluyolar 360 derece degisiyolae anlayamiyoruz ya da gozumuz kör oluyo gormek istemiyoruz.
ipler elimizde olamiyo adam anaci olunca da.haliyle kaynana da baskin cikiyo.
ama nasil annemizin her dedigine he hoş demiyosak kaynanaya da oyle olmak lazim.
ee islerine gelince gelinim degil kizim demeyi biliyolar.
napalim cnm kader kismet.bize de bunlar düstü :-)
ben de kendimi anaci olmayan erkek yok hepsi ayni bunlarin diyerek teselli ediyorum :-)
cnm buharli makinalarin hem bubari berip hem cekenleri var kupkuru birakiyor yeri ama onlar cok pahali ve klasik elektrik supurgesi gibi gorunusu.ben de dikey supurge tarzina ucuz bisey olsun istiyorum.
cnm sen kadin tutcan zmn kadina soyle buhar makinanla her yeri dip kose yapsin.halilar oencereler pimapen davlumbaz mutfak dolaplari banyo fayanslar falan her yeri temizlet kv nler gidince.sulu birakiyosa da kurular ardindan.ayda yilda bir acarsin makinayi hazir evinde varken degerlendir bence.
Haklısın cnm bizde o şanş yok benim eşim var olan haksızlıkta bile ne olmuş diyebilen biri gerisini sen düşün adam görmek istemiyor bazıları diyo ya bırakın kendi görsün ben bıraksam adam ailem sana çok düşkün diyecek okadar kör nedelim önceden bilemezdik öyle sinir oldum ki bu aileye bazen başımı alıp gidesim geliyor hepsi bir birinden beter
Aslında doğru diyosun açıp bir denemem lazım nasıl oluyor diye ben pek meşakkatli işleri sevmem diye kaldırmıştım ne bileyim bana uğraş isteyen birşey gibi gelmişti açmak lazım nasıl olduğuna bakmak lazım sen de boşver madem çok pahallı hiç ek harcamaya para vermeyin bak Doğumdan sonra ekstra çok çıkıyor haberin olsun mama bezi pişik yapabiliyor süt sıkıntısı hadi gelsin diye bir sürü ürün onlara verilen para derken insanı aşıyor bu ay biz baya harcama yaptık ekstra zorunlu sezeryan olduğu halde yine 1.500 tl ödedik ve sonrası baya masraf çıkıyor bebek baya masraflıymış özellikle mama yiyen bebekler ama şükür iyi ki varlar rabbim hepimizinkini bağışlasın

Kızlar benim nişan geldi. Ağrı sızı sancı su gelmesi yok ama ben heyecandan tabi ki de uyuyamıyorum. Bizim yaramaz da ne de olsa son günlerim( belki de saatlerim) diye herhalde felaket hareketli :KK24: Son anda ters felan dönmese bari :KK20:
Hadi inş sağ Salim doğarsın cnm o son gün çok özel bir gün bence iyice okşa karnını çıkınca hamile olduğun günleri özlüyorsun :)

Hadi bakalım ne zaman gelecek acaba çok heycanlı :) bi avazda kolayca olur inşallah canım
Amin canım hepimizin kolayca olsun doğumları İnşaAllah
Hadi inş sağ Salim doğarsın cnm o son gün çok özel bir gün bence iyice okşa karnını çıkınca hamile olduğun günleri özlüyorsun :)
İnşaAllah canım. Gerçekten mi ya :) ben de onun geleceği zamanı dört gözle bekliyorum. Çok heyecanlıyım kavuşmama az kaldığı için o da çok hareketli kavuşayım artık cennet kokuluma sağlıkla İnşaAllah :dua:

Benimde iki gün önce geldi ama akşam saatiydi 1.5 gün diyelim:halay:Şimdide sulu kanlı çok az bir kanama oldu. Heyecandan deliriyorum acaba doğacak mı bugün. Doktoru arayacam bende. Bakalım olabilir mi doğum mu kasılmalarda çok yok azıcık var. İnşallah sağlıkla gelir artık. Bakalım hangimizinki önce gelecek:KK50:

Ay hadi hayirlisiyla kucağına al canim. Darısı da başımıza inşallah. Stres yapma hiç.

Benimde iki gün önce geldi ama akşam saatiydi 1.5 gün diyelim:halay:Şimdide sulu kanlı çok az bir kanama oldu. Heyecandan deliriyorum acaba doğacak mı bugün. Doktoru arayacam bende. Bakalım olabilir mi doğum mu kasılmalarda çok yok azıcık var. İnşallah sağlıkla gelir artık. Bakalım hangimizinki önce gelecek:KK50:
Canim böyle birşey olursa hemen acild3n giriş yap dedi bba dün doktorum. Fatta sanci bende de yoktu nst ye girmek ist3medim. Ama girince benim hissetmedigim sancilarim cikti. Inşallah sende saglicakla alırsın kucağına. Guz4l haberlerini bekliyoruz

Tam gelisme olacak gibi oldu yerimde saymaya devam ediyorum:)) Gecen ay kimyasal gebelik yasadim. Alternatif gorundugum bir kac doktor da genetik taramali tup bebek onerdiler kendi doktorum da bana birakti bu ay baslayacaktik adetimle atilmamis bir yumurta gelisiyormus. Doktorum riske atmayalim aralik adetinde baslayalim Dedi. Insallah saglikli kolay bir dogum olur.
inşallah tez zamanda kavuşursun sen de

Back
X