2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Uyku muyku kalmadi gerci gebeligin basndan beri hic olmadi da;))
Dogum yapanlar saglikla buyutun bebislerinizi ins.sabah dra gidicem bn de.ani bisey olursa diye endiselenio insan gündüz olsa iyi olur olacaksa da;))

Eşim işe gitmişti. Eltim eşi ve annem hemen hastaneye geldik. O ara mesaj atmıştım doktora. Hastanedeymiş zaten normal Doğum yaptırıyordu :) 1-2 cm açıklık var. Sabaha anca olur dediler. Yatış yapıldı hasta bezi takıldı su hala geliyor tabi. nst kontrolünde sancımın sıklaşmasını bekleyecekler. Az başladı gibi sancı. Dua edin

Eşim işe gitmişti. Eltim eşi ve annem hemen hastaneye geldik. O ara mesaj atmıştım doktora. Hastanedeymiş zaten normal Doğum yaptırıyordu :) 1-2 cm açıklık var. Sabaha anca olur dediler. Yatış yapıldı hasta bezi takıldı su hala geliyor tabi. nst kontrolünde sancımın sıklaşmasını bekleyecekler. Az başladı gibi sancı. Dua edin
Rabbim yardımcin olsun bi avazda kurtulursun ins saglikli dogumun olur bebegini kucagna alrsn ins:KK200:

Haklısın cnm bizde o şanş yok benim eşim var olan haksızlıkta bile ne olmuş diyebilen biri gerisini sen düşün adam görmek istemiyor bazıları diyo ya bırakın kendi görsün ben bıraksam adam ailem sana çok düşkün diyecek okadar kör nedelim önceden bilemezdik öyle sinir oldum ki bu aileye bazen başımı alıp gidesim geliyor hepsi bir birinden beter
Aslında doğru diyosun açıp bir denemem lazım nasıl oluyor diye ben pek meşakkatli işleri sevmem diye kaldırmıştım ne bileyim bana uğraş isteyen birşey gibi gelmişti açmak lazım nasıl olduğuna bakmak lazım sen de boşver madem çok pahallı hiç ek harcamaya para vermeyin bak Doğumdan sonra ekstra çok çıkıyor haberin olsun mama bezi pişik yapabiliyor süt sıkıntısı hadi gelsin diye bir sürü ürün onlara verilen para derken insanı aşıyor bu ay biz baya harcama yaptık ekstra zorunlu sezeryan olduğu halde yine 1.500 tl ödedik ve sonrası baya masraf çıkıyor bebek baya masraflıymış özellikle mama yiyen bebekler ama şükür iyi ki varlar rabbim hepimizinkini bağışlasın
amin cnm insallah.aynen cnm duruma gore bakicam.baktim bizi bebesin masraflari zorlicaksa almam o zmn mecbur.dedigin gibi bezi islak mendili kremi derken bayagi etkiler.Allah can sağlıgı versin de cnm gerisi onemli degil almayiveririm
benimki de seninki gibi cnm asla annem haksiz bu konuda evet diyemez.napalim cnm kader kismet Allah akil fikir versin insallah eslerimize

Senin yerine ben çok heyecanladım heyecandan dogurmasam iyi :KK70:

Kızlar mesajlar cok birikmiş okuyamadım okucam hepsini . Dogum yapan anneler hayırlı olsun .
Bende pazartesi sezeryanla doğum yaptım . Beklediğimden daha kolaydı . Bebişin sağlığı gayet yerinde . Ama bebek uykudan gozunu açmıyor cok sukur sarılıgı falan yok ama uyandıramıyoruz bebeği onca çabaya . Geçen gün uyandırıp emziremediğim icin açlık şekeri düşmüş mama da veriyorum o yuzden ara sıra . Böyle bi durum yasayan var mı bebek uyanmıyo dolayısıyla besliyemiyorum cok zor uyandırıyoruz . Meme de hemen uyuyakalıyor . Doyup doymadıgını nasıl anlıcam bılmıyorum zormus gerçekten hele bide lohusa pskolojısıyle hepten daraldım
aaayyy uyanmayan bebek cok zordur bilirim ilk kizimdan ama emin ol uyumayan bebekten daha kolay durumuna sukret...bende uyanmadigi icin az beslemistim mecburen dr kizmisti mutlaka uyandir diye.2 saat degilde 3 saatte bir emzir yada mama ver bence..burnunu sik uyanir..sen simdi kiyamiyosubdur sikmaya ama ;)

Senin yerine hepimiz heyecanlandık resmen allah bir avazda kurtarsın inşallah :KK200:

Allah razı olsun hepinizden Rabbim hem Doğum yapanların hem de yapacak olanların yardımcısı olsun İnşaAllah yavrularımıza sağlıkla kavuşmak nasip etsin. Sancim 85 e kadar çıkıyor ama düzensiz olduğu için mi acaba pek hissetmiyorum

Allah razı olsun hepinizden Rabbim hem Doğum yapanların hem de yapacak olanların yardımcısı olsun İnşaAllah yavrularımıza sağlıkla kavuşmak nasip etsin. Sancim 85 e kadar çıkıyor ama düzensiz olduğu için mi acaba pek hissetmiyorum
Senle beraber hepimiz dogurcaz herkes heyecanlandi :):) insallah en az acıyla sagliklica kavusursun bebisine :)

Hala aşağıda diyo eşim bana çok öyle gelmiyo sanki bilmiyorum. Kemik ağrım olmadı bugün ama feci baskı hissediyorum vajinamda son 1-2 saattir
Bende öyleyim yarım saattir falan. Dünde aynı vakitte başlamıştı. 3 saat kadar aralıklı devam etmişti. Baskıyla beraber kramp tarzı şeylerde oluyor. Kasılma olayı bu mu bilmiyorum sanırım hiç bilemeyeceğim :olamaz:

Sancılarım düzene girmeye başlamış. Suyum geldiği için pek hissetmiyormuşum. Sonradan hissedecekmişim seviniyordum ne güzel hissetmiyorum diye ya :( bir de bebeğin kalp atışları 180 üstü çıktı dört beş sefer cihaz uyarı verdi. O da normalmiş. Düşmemesi önemli bizim için yüksek olabilir dedi

Sancılarım düzene girmeye başlamış. Suyum geldiği için pek hissetmiyormuşum. Sonradan hissedecekmişim seviniyordum ne güzel hissetmiyorum diye ya :KK43: bir de bebeğin kalp atışları 180 üstü çıktı dört beş sefer cihaz uyarı verdi. O da normalmiş. Düşmemesi önemli bizim için yüksek olabilir dedi
İnşallah kolaylıkla sağlıklı bir şekilde kurtulursun. Dualarımız seninle :KK200:

Sancılarım düzene girmeye başlamış. Suyum geldiği için pek hissetmiyormuşum. Sonradan hissedecekmişim seviniyordum ne güzel hissetmiyorum diye ya :KK43: bir de bebeğin kalp atışları 180 üstü çıktı dört beş sefer cihaz uyarı verdi. O da normalmiş. Düşmemesi önemli bizim için yüksek olabilir dedi
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah, Allah bir avazda kurtarsın. Benim bebeğimin sancı sırasında kalp atışı düştüğü için acil sezeryana alındım 22 kasımda. Yüksek olması daha iyi yani.

Allah bir avazda kurtarsin canim saglikli sihhatli kavusursun yavruna insallah

Sabah 8 de lavman yapılacakmış. Demek ki erken beklemiyorlar. Pilates topumu getirdi eşim onda egzersiz yapıyorum şu an. Meryem ana otunu suya koyduk. Kasık baskısı harici ağrı pek hissetmiyorum

Back
X