- 8 Nisan 2018
- 929
- 1.055
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #37.501
Bana muayeneler zamanında iç çamaşırının sürekli ıslaksa olabilir demişti. Benim bugünkü yaşadığım boşalma şeklindeydi. Durduramıyorsun peçeteler yetmedi. Valizimde hasta bezi vardı ama araba kalmıştı o da. Bebek bezi koydum bende. Burda da değiştiriyorlar zaten açılmaya baktıkça vs.Kızlar bugün akşamdan beridir iç çamaşirim hep ıslanıyor. Başta akınti diye önemsemedim. Ama akinti beyaz renkli oluyodu hep bu şeffaf acaba bebeğin suyu mu? Sızıntı şeklindede oluyormus bazen. Ne yapsam bugun drumu arasam yoksa eczanelerde amniyotik pedler satiliyomuş onlardan mi alsam emin olup öyle mi dru arasam. Zaten sali için randevu vermişti
Bilerek yazıyorum canım ki benim gibi nasıl olacak acaba sıkıntısı yaşayanların merakı gitsin diye. Sancılandık düzenli şiddetli sık gelmeye başladı. Duramıyordum artık yerimde. Bizim sıpa da yukardan baskı yapıyormuş ben de biraz kasıyorum açılmayı göremedi ebe uğraştı bayağı. En son gördü 5 cm olmuş. Epidural takıldı nasıl rahatladım anlatamam. İmkanınız varsa kesinlikle isteyin. Zararı var mı diye sordum felç yapar kalıcı baş ağrısı yapar diyorlar dedim. Spinal de var o. O da çok nadir dediler. Ben yüzlerce yapmışımdır belki hiç olmadı dedicnm sanki seninle beraber ben de sancı cekiyomusum gibi hissettim msjlarini okurken
Allah yardimcin olsun insallah bebis annesini cok ugrastirmadan doguverir saglikla