2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben geldim kontrolden kizlar sancim yok kanalda degil ama cok fazla baski yapiyomus ki hissediyordum zaten rahim agrisindan. 2 gun sonra dogum zaten. Bu arada bende korse sordum yok cnm hemen korse takmak en az 2 hafta sonra dedi zaten kizim dogdugunda da doktorum onermemisti.

Tabi cnm yazarim ben ilk dogumda da spinal olmustum tecrubem var aslinda neler yapiliyor ne olacak biliyorum o yuzden daha rahatim.
Benim ilki geneldi bunda doktorum önerdi spinali ama beni ne bekliyor bilmiyorum.. sonrasında yok baş ağrısı yok bel ağrısı gibi yorumları okumaktan sıkıldım ama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

cnm el mahkum olunca mecbur elden de bisey gelmiyor.
eaine de bi yandan hak veriyorum askere gidecek gozu arkada kalmasin istiyor.en azindan yalniz kalmandansa annemle kalsin diyor.ama anneni de uyarmasi gerek sen hamilesin lohusa olcaksin hem bebek de aglicak durmicak uyumicak falan insallah uslu bi bebek olur ama genelde olmuyor malesef.e bi de psikolojiai bozuk teyzeyi mi cekiceksin.dedigin gibi simdikik gitain diger kardeslerinden birinde kalsin sen evine donunce gelsin yine kaynanada kalsin.bunu sen demissin zaten ama esin de derse etkili olur oglunun lafini dinler belki kv.
kader iste cnm hayat sartlari esinin de cok ters bi zmna denk gelmis askere gidisi o da uzuluyodur goremicem falan diye.aen esinin basini hic sisirme asker adam kafasi sende kalmasin.sen kv ne demissin zaten diceni.elden bisey gelmeyince mecbur sabir etmek dusuyo.hayirlisi boyleymis demekki
sen hakkini savun yeri geldigi de kv ne karsi.
zaten dedigin gibi bebek de dunyaya gelince sag salim insallah o zmna hep bebekle ilginecen icin kimseyi gozun gormez.zmn da su gibi akip gecer inan ki.simdi esin yok hamilelik derken zor geciyo gunlerin dogal olarak kv yaninda.esin de sag salim gitsin gelsin yuvasina bebeginin yanina insallah.
Eşimde hem kp hem kv 2 kez söylemiş gitsin sonra yine gelsin diye,ama hep kulak arkası edilmiş. Yaşayacağım varmış canım ne yapayım mecbur biraz dişimi sikicam artık. Bebeğim gelsinde diyorum onla ilgilenmekten gözüm görmez zaten kimseleri kulağımda duymaz. Susmuyorum bende zoruma giden birsey olursa söylüyorum. Eşimin başını pek şişirmiyorum canım çünkü onunda aklı bende. Merak etmesin diye onada ben moral veriyorum

Kızlar merhaba. Kımler dogum yapti kac kisi olduk merak ettim bebisiyle kavusanlar olarak:KK49: Bebekten telefonu elime zor aliyorum vallahi. Birde lohusalık var sormayın dun gece oyle agladim

Eşimde hem kp hem kv 2 kez söylemiş gitsin sonra yine gelsin diye,ama hep kulak arkası edilmiş. Yaşayacağım varmış canım ne yapayım mecbur biraz dişimi sikicam artık. Bebeğim gelsinde diyorum onla ilgilenmekten gözüm görmez zaten kimseleri kulağımda duymaz. Susmuyorum bende zoruma giden birsey olursa söylüyorum. Eşimin başını pek şişirmiyorum canım çünkü onunda aklı bende. Merak etmesin diye onada ben moral veriyorum
Ah canim benim kiyamam evet bebek gelince duymam diyosun ama lohusalik var birde insaallh moralin falan bozulmaz

Ah canim benim kiyamam evet bebek gelince duymam diyosun ama lohusalik var birde insaallh moralin falan bozulmaz
İşte o lohusalikta kovma haddine gelebilirim onlarda anlayış olmazsa:)) Ama şuan kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Arkadaşım doğum yapmış 2hafta once annesi herseye cok karışıyor diye kadına sen artık evine git ben bakarım diyip göndermiş. :)))

Benim ilki geneldi bunda doktorum önerdi spinali ama beni ne bekliyor bilmiyorum.. sonrasında yok baş ağrısı yok bel ağrısı gibi yorumları okumaktan sıkıldım ama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Bazı nedenlerden dolayı sezeryanım iyi geçmemişti ona ragmen baş agrısı bel agrısı hiç olmadı canım inşallah hiçbirşeyde olmaz sen içini ferah tut

Allah razı olsun hepinizden Rabbim hem Doğum yapanların hem de yapacak olanların yardımcısı olsun İnşaAllah yavrularımıza sağlıkla kavuşmak nasip etsin. Sancim 85 e kadar çıkıyor ama düzensiz olduğu için mi acaba pek hissetmiyorum
Canim allah yardimcin olsun hayirlisi ile kucagina alirsin insallahhh

Bazı nedenlerden dolayı sezeryanım iyi geçmemişti ona ragmen baş agrısı bel agrısı hiç olmadı canım inşallah hiçbirşeyde olmaz sen içini ferah tut
İnşallah canım.. Bebeği göreceğim ana odaklanıp olumsuzlukları düşünmek istemiyorum senin içinde çok çok güzel bir Doğum olur umarım.

aaayyy uyanmayan bebek cok zordur bilirim ilk kizimdan ama emin ol uyumayan bebekten daha kolay durumuna sukret...bende uyanmadigi icin az beslemistim mecburen dr kizmisti mutlaka uyandir diye.2 saat degilde 3 saatte bir emzir yada mama ver bence..burnunu sik uyanir..sen simdi kiyamiyosubdur sikmaya ama :KK66:
Burnunu topugunu parmak uclarını sıkmadgım yeri yok ama uyanmıyor . Neysekı 2 gundur bıraz daha iyi uyanık kaldıgını gorebılıyorm. Mamaya alıstımı memeyi reddeder dıye korkuyorum

Ben kafein almadigim halde agrim olmamisti cnm bunda tedarikli gidiyorum yine nescafe cikolata ama bakalim gecici sonucta o agrilarda

kızlar siz hastaneye neden kahve ve çikolata götürüyorsunuz? hastanede kafeterya yok mu? ben birde ona yük yapmak istemiyorum açıkcası :/
Benim minik su isiticim var odamda istedigim zaman ve miktarda yaparim elimin altinda olsun esimde kalicak benle o da icer. Market alisverisi yaparkende bol kakaolu bitter cikolata bulmusken aldim. O heycanla kafeteryaya git gel gerek yok hersey hazir olsun yanimda. Yuk olcak benim icin agir seyler degil zaten arabaya aticaz herseyi elimizde goturmicez ki. Ben bezi bile taneyle degil paketle goturcem.

Back
X