2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar kanama ufakta olsa devam ettiği için doktoru aradım. Akşam yatış yapıp takipte tutacak bebeğin kalp atışlarını beni falan. Gecede suni sancıyla normal doğumu deneyelim duruma göre dedi. Olmazsa sezaryen. Dua edin

Kizlar 2 haftadr bebek asagidaydi kafasi kanala ne zaman surede giryr ki simdiye girmesi gerekmezmydi

Kizlar 2 haftadr bebek asagidaydi kafasi kanala ne zaman surede giryr ki simdiye girmesi gerekmezmydi
İnan bu sorunun cevabını bende merak ediyorum üstelik her gün de yürüyorum en az 45dk 1 saat arası ama bugünkü kontrolde yine kanala girmemişti. Evde de sürekli hareket halindeyim ne zaman keyfi gelecek acaba. Eşim 42 haftalık doğmuş ona benzeyecek die korkuyorum :110:

Benim kizda en son gelck galiba:KK70: sende dogrrsn benim ki 10 ayi bulur dogm bence arrk ole hissedyrm:KK70:
Bi de kızlar erken gelir derler :110: benim daha haftam var ama seninki inşallah gelir artık hayırlısıyla en yakın zamanda .. ama bende de belirti YÖK ufak kaşık ağrımdan başka. Rahim uzunluğu da hala 4 cm idi 35 de iken :) yılbaşını geçeriz muhtemelen demişti doktorum :işsiz:

Kızlar kanama ufakta olsa devam ettiği için doktoru aradım. Akşam yatış yapıp takipte tutacak bebeğin kalp atışlarını beni falan. Gecede suni sancıyla normal doğumu deneyelim duruma göre dedi. Olmazsa sezaryen. Dua edin
İnşallah tek avazda kurtulursun :dua: Rabbim sağlıkla bebeğine kavuştursun canım

• Beğen
Reactions: 114
İnan bu sorunun cevabını bende merak ediyorum üstelik her gün de yürüyorum en az 45dk 1 saat arası ama bugünkü kontrolde yine kanala girmemişti. Evde de sürekli hareket halindeyim ne zaman keyfi gelecek acaba. Eşim 42 haftalık doğmuş ona benzeyecek die korkuyorum :110:
Bende anlamadm comelme haraketleri yapyrm yok daha girmedi iki haftadr basi asagida olmasna ragmen oo cok uzun 42 hafta ya ins o zaman dek gelmeden dogururz

Bi de kızlar erken gelir derler :110: benim daha haftam var ama seninki inşallah gelir artık hayırlısıyla en yakın zamanda .. ama bende de belirti YÖK ufak kaşık ağrımdan başka. Rahim uzunluğu da hala 4 cm idi 35 de iken :) yılbaşını geçeriz muhtemelen demişti doktorum :işsiz:
Yalanms erken gelr demesi gec gelyrmus gorduk . Ins cnm hayrlisiyla sennkide o kadsr beklemez ins

Bende anlamadm comelme haraketleri yapyrm yok daha girmedi iki haftadr basi asagida olmasna ragmen oo cok uzun 42 hafta ya ins o zaman dek gelmeden dogururz
Doktorun 40 haftayı doldurdugun takdirde bebek gelmezse ne yapacagını söyledi mi? Bazı doktorlar suni sancıyla başlatıyormuş bazıları da zorlayıp bekliyormuş bizimki bekleyenlerden :110:

Doktorun 40 haftayı doldurdugun takdirde bebek gelmezse ne yapacagını söyledi mi? Bazı doktorlar suni sancıyla başlatıyormuş bazıları da zorlayıp bekliyormuş bizimki bekleyenlerden :110:
Csnm benim kalici dr um olmadi ne yazkki simdi baska dr gtcm yarn tekrrdan gunum doldgu zaman buyuk ihtmal suni sancyla baslatrlar ama suni yemek istemyrm o yuzden kendlgnden gelsn isturm

Ben de kontrolden geldim;
bebis tamamen kanala girmis basini goremedik neredeyse doguma hazir pozisyondaymis. Hissediyordum zaten catı agrisi vardi, kemiklerim aciyordu sanki. Belimde karnimda degisik bir agri vardi. Nst'de de sancilar cikti. Tam nst sokecekken basladi aksamlari yasadigim kasilma benzeri birsey meger sanciymis onlar. Ama ben sezaryen olacagim icin tetikteyiz, kizim beklerse cuma dogum olacak Allah'in izniyle. Heyecanlandim Allah hepimizi sagsalim kavustursun insallah:dua:
canım benim de yarın kontrolum var satın neydi senin?aramızda sanırım iki üç gün var da ben de sen böyle yazınca heyecanlandım ben de normalden korktuğum için sezeryan istiyorum o zaman bana da haftaya fln mı gün vercek yani ter bastı şuan

114 114 insallah sorunsuz bir dogum olur cnm. Acilman olmayinca suni sanci biraz sıkınti oluyor sezeryana donuyor genellikle ama icinde kalacaksa tabi normali denersin

Sezerbusra21 Sezerbusra21 canim bende varim henuz dogurmayan pek yazamasam da..Haftaya carsamba sezeryan günü aldik bebegim bayagi asagidaymis zaten .bayagi agrili geçiyor bugunler buyuzden. insallah o gune kadar bekler kizim benimde :))

Back
X