Hiç o hamileliği arayacaksın diyenleri dinleme bile bence yavrunun yanında olması kadar güzel birşey yok emzirirken ki o duygu muhteşem birşey yara ağrısını hiç hissetmeyeceksin bile çünkü ilk işin bebeğin olacak inş benim gibi skıntı yaşamazsın da direkt meme emer yavrun bak sakın hemşireleri tembihle kesinlikle mama vermesinler sen den habersiz asla önceden uyar yanında kalacak olanıda uyar hatta beni örnek ver alışırsa çok zorluk çekiyorsun vermesinler asla hemen sütün gelsin bütün doktorlar bebeğin midesi küçük 3 gün bile gelen ilk süt yeterli diye ve ilk bir hafta seni birileri kaldırsın yataktan ben kendim kalktım ilk günden beridir o nedenle karnım çok sert hatta dr belki fıtık olmuştur 15 gün sonrada ağrı devam ederse genel cerrahiye görün dedi benim suçum ne diye çekiniyorsam rahatsız olmasın diye kimseyi uyandırmadım kendim kalktım canım nasıl ağrıyordu kalkarken sen yapma aklında bulunsun tahin pekmez çok iyi geliyor süt için birde humana çayı oda artmasına iyi geliyor onları da kullanabilirsin ay hadi hayırlısıyla doğur inş insan son hafta artık yeter diyo haklısın benim tam 38 haftada suyum geldi bu minik çok aceleciydi yoksa ayın 30 Doğum için gün almıştım hatta o 3 gün bile nasıl geçecek diyordum bebeğim beni çok bekletmedi şükür sıkıntı olmadı inş senin de öyle geçer

Kv beni bunaltıyor artık düşün Doğum yaptım aramadı bile hatta ailesinden kimse aramadı ben söyleyince eşime onlarda iyi olsun öyle arayalım demiştik dediler hiç böyle birşey duydun mu insan merak eder heyecan yapar pis niyetli insanlar aramış kv eee ben rahatsızım iş güç yapamıyorum ohhh ne güzel kardeşin iş yapıyor valla ben yapamam diyo gel ölme sonra hadi görüşürüz diyip kapattı sinir oldum eşime dedim rahatsızsa gelmesin ben kendime bakamıyorum onlara nasıl bakacam dedim aradı yok ondan demedim hanı havalardan böyleyim dedi kadın beni uyarıyor resmen sana bakamam iş yapamam ne diye geliyorsun ozaman bilmyorım cnm canımı sıkmıyayım diyorum ama İnan bunlar insanı hasta eder üstüne eşimin hala onları savunması da ayrı bir dert ne bileyim allahım bana muhtaç etmesin diye dua ediyorum