- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #38.101
Al birini vur ötekine gelde sinir olma suratini neden asıyoki. Bende Kp iyi kalabilio rahat edebilio buna şaşırıyorum öyle eli ayağı tutmayan biriside değil yani 5-6günde tek durabilir ama kv tek bırakmaz ya bişey olursa die. Sen bu pimpiriklikle adamı en yakın zamanda öbür tarafa yollarsın dedim birgün.valla güzel dille durumu izah ederim yanlış anlayan anlasın artık kendimi düşünmek istiyorum oyle önceki gibi 3hafta katlanamam. E bide abi var onunlada kalan zamanda ilgilenmem gerekio, herseferinde yok kafamı kapat yok altıma bişey çıkmışmı derken gerilmek istemiyorum.burda kadınların daha anlayışlı olmasi lazim ama o biraz zor huylu huyundan vazgeçmez.Bence kv söylemiştir alt katta kalalım diye yada laf sokmuştur o nedenle eşinde diretmiştir yoksa erkek ne karışır nerde yattıklarına ah bu erkeklerin saçma sapan diretmelerine anlam veremedim gitti yine seninki 5 gün kalsın yollarım demene sesini çıkarmamış ben 10 gün dediğim halde adam surat astı güzel dille anlattığım halde kp var benimde ben de rahat edemem emziremem demiştim kv odaya gidip gelirsin 2 saatte bir demişti kadın ne rahat ameliyatlı halimle gidip gelecem benimkiler kışı geçiririz sizde demişlerdi duyunca o gece uyuyamadım sinirimden bana söylemiyor bile eşime söylüyor benim evimde çok küçük yer yok diyorum rahat edemiyorum diyorum eşim anlamıyor eğer gönderebilirsen hiç takma yolla sinir olup sütün kesilmesin çünkü göğüs ucu ağrısı olunca arada havalandırıyorsun kp olunca nasıl yapacaksın ne bileyim kanaman oluyor ben kaç kez battım olmaz yani bence de ayıp ama kv anlayış olsaydı zaten peşlerine takıp getirmezlerdi ben getirme dediğim halde getirecem odada emzirirsin dedi yüzsüz işte ne diyeyim eşlerde anlayış nerdeeeee