2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bence kv söylemiştir alt katta kalalım diye yada laf sokmuştur o nedenle eşinde diretmiştir yoksa erkek ne karışır nerde yattıklarına ah bu erkeklerin saçma sapan diretmelerine anlam veremedim gitti yine seninki 5 gün kalsın yollarım demene sesini çıkarmamış ben 10 gün dediğim halde adam surat astı güzel dille anlattığım halde kp var benimde ben de rahat edemem emziremem demiştim kv odaya gidip gelirsin 2 saatte bir demişti kadın ne rahat ameliyatlı halimle gidip gelecem benimkiler kışı geçiririz sizde demişlerdi duyunca o gece uyuyamadım sinirimden bana söylemiyor bile eşime söylüyor benim evimde çok küçük yer yok diyorum rahat edemiyorum diyorum eşim anlamıyor eğer gönderebilirsen hiç takma yolla sinir olup sütün kesilmesin çünkü göğüs ucu ağrısı olunca arada havalandırıyorsun kp olunca nasıl yapacaksın ne bileyim kanaman oluyor ben kaç kez battım olmaz yani bence de ayıp ama kv anlayış olsaydı zaten peşlerine takıp getirmezlerdi ben getirme dediğim halde getirecem odada emzirirsin dedi yüzsüz işte ne diyeyim eşlerde anlayış nerdeeeee
Al birini vur ötekine gelde sinir olma suratini neden asıyoki. Bende Kp iyi kalabilio rahat edebilio buna şaşırıyorum öyle eli ayağı tutmayan biriside değil yani 5-6günde tek durabilir ama kv tek bırakmaz ya bişey olursa die. Sen bu pimpiriklikle adamı en yakın zamanda öbür tarafa yollarsın dedim birgün.valla güzel dille durumu izah ederim yanlış anlayan anlasın artık kendimi düşünmek istiyorum oyle önceki gibi 3hafta katlanamam. E bide abi var onunlada kalan zamanda ilgilenmem gerekio, herseferinde yok kafamı kapat yok altıma bişey çıkmışmı derken gerilmek istemiyorum.burda kadınların daha anlayışlı olmasi lazim ama o biraz zor huylu huyundan vazgeçmez.

kizlar yarin insallah spinal anesteziyle bebegime kavuscam bana da dua edin kizlar hem sevincliyim hek korkuyorum hem de cok heyecanliyim
:-)
Canm erken degil mi baya :)) dayanamdn erkene aldn deme bende diyrm nerelerde yoksun bu aralar onun telasna dustn galiba :D bak benden once dogurcn yine:D hayrlisiyla atlatrsn cnm ins bende heyecndan uyuyamazdm :)

Aynen kv yanında kalıyorum kendi üstten yapıyor. Allahtan o çalışıyor ama Kızkardeşi var o daha beter birde piskolojisi bozuk bu halimle onu çekiyorum. Pis mi pis elleriyle burnunu dislerini karıştırıyor. Birtanem ne yemek istersin yemek yapayım diyor. Sen dur diyorum Allah aşkına ben yapayım stres atıyorum diye. Bende hiç beceremezdim numaracida oldum. Zaten pisliklerini gördüm mü ya midem çok kötü siz yiyin ben bir bardak süt icicem diyorum. Ya canım istemiyor diyorum. Çok ısrar ederlerse sofrada yalandan öğürüyorum. Birsey desem dediğin gibi kötü olacam diyecek eşime esin bizi beğenmiyor bende çözümü böyle buldum. Kadını gönder dedim göndermiyor garezime bende sakin olmaya çalışıyorum bebeğim için burdayım diyorum. Eşime sitem ediyorum. Bugün bende eşime dedim yanlış bir evlilik yapmışım pismanim diye. O da yarın gelicem dedi neden böyle diyorsun üzülüyorum diyor ne yapayım bende iki canımla bunca seye katlanıyorum. Pislikleri cimrilikleri cabasi 110 lira rlektrik faturası gelmiş diye kp 2 gün söylendi. Özel hastanaye dr gidiyorum diye ara ara söyleniyor. Birde diyorlar canın birşey isterse bize söyle bende söylemiyorum kendim gidip alıyorum. Bu huylarını görüp nasıl istenir. Eşimde bana kızıyor ben seni oraya sana bakılsın diye gönderdim sen onlara bakıyorsun diyor.Bosver gelsin nasılsa gidecek 2 hafta veya 3 hafta brn daha 4 ay kadar daha cekicem bu şekilde düşün. Senin durumunda hiç kolay değil ama eşin kaynaklı inun musade etmemesi lazım. Eşin anacı olduğu için bu durumdasın sende arkadaşım. Allah ıslah etsin bunları ne diyeyim
Senin durum da zor ya daha çok var işte insan bilemiyor ki önünde ne var kp ne pintiymiş ya sen mi kullanıyorsun bütün elektriği tövbe ya birde teyze var sen de o daha kötü iyi ki eşin anlayışlı birşey demiyor benim eşim olsa ne var abartma sana bakıyorlar daha ne istiyorsun derdi bırak anlayış göstermesini bana kızardı sen düşman gibi görmesen onlar iyi insanlar derdi düşünsene kv eşimin yanında laf sokuyor ya duymadım diyor yada şaka yaptı diyor öyle savunuyor ki onları ailecek normal değiller hepsi para manyağı para yolla sen den iyisi yok görümcelerim anne evinden çıkmaz kocaları kılıbık ama kv gelini de öyle olsun istiyor diktatörlük peşinde kadın yaram ağrıyor diyorum eşim geçer geçer iyisin işte diyip duruyor anlayış sıfır eşimde bitiyor zaten o bir kere laf söylese belki bunları yaşamazdım

Kizlar normalde oglum cok hareketli degildir ama simdi durmak bilmio dogummu yaklasti cok hareketli tirstim valla;)

cnm Allah yardimcimiz olsun olsun insallah.bu kv lere eslerimize Allah akil fikir versin.kadin kendi bildigimi okurum diyo.madem oyle sen de kendi bildifin gibi davran hic kasma neysen o ol.yani kv evde diye aman ayip olnasin aman yanls anlamasin diye kendini kasma.icinden geldigi gibi davran.
İnş cnm inş dediğin gibi davranabilirim bakalım nasıl olacak yaşayıp görecem yine

gulgun45 gulgun45 canım sezeryandan sonra hasta bezimi kullanıldı hastane veriyor mu yoksa ben alayım mı sen neler kullandın ben normalde orkidin gece uzun pedini kullanıyordum o yeterli olurmu
Canım odaya gelince hemşire bebek bezi istedi ben baby me lohusa pedi almıştım var dedim biz bununla kanamayı daha iyi ölçüyoruz sesi iki kez bebek bezi taktı. Sonra lohusa pedi taktık. 10 lu paketten 3 ünü anca kullandım almadıysan hiç alma çünkü çok kalın lohusa pedi o kadar çok kanama olmuyor. Havasız bırakıyor o bölgeyi beni rahatsız etti normal pede geçtim hemen. Lohusa atlet ve lohusa sütyenine bi sürü para verdim normal atlette aynı işi görüyor hatta lohusa atletinin çıtçıtını aç kapa yapmadım indiriverdim sadece çünkü o kadar çok emzirme oluyor ki sadece yorucu bi detay. Lansonoh göğüs ucu kremi çok işe yaradı. Bir de yanında mama götür derim sezeryan olunca hemen süt gelmiyor biz de aldık verdik. Bebek kaşığı ilke şekeri düşmesin diye. Aptamil şekerli mama anne sütünü reddedebiliyormuş hipp, golden yada similar şekersiz mamalar, bir de göbek kurutucu sprey edinin. Takıldığın bişey olursa yardımcı olurum canım sağlıkla gelsin oğlun inşallah. İsim ne koyacaksınız?

Ben de iyi olduktan sonra istedim gelmesini öyle de olacaktı ama annem ayağını çatlattı diye kardeşim geldi oda çalışıyor bir hafta kalıp dönecek kv zaten gelecekti madem geliyor bana bakmaya gelsin ozaman dedim keşke demeseydim kadın triplere girdi hiç istemezdim birde yıllarca karına baktım olacak diyecek o nedenle de istemiyorum ama elim mahkum kimse yok aslında eşim biraz anlayışlı olsa İnan gelmesi bana koymazdı ama eşim aşırı anacı ve hep beni haksız eder ben ne yapsam bunu yaptın der yüzüme vurur sürekli beni izler nasıl davranıyorum diye sonra burnumdan getirir böyle böyle yaptın diye yani adama yaranamıyorum senin kv çok kaldı mı?
Sen iyi olduktan sonra neden gelecek anlamadım? Zaten kötüyken gelmesi gerekmez mi? Madem hastaymış iyi olduktan sonra da gelmesin. Ancak bebegimle ilgilenebilirim diye soylemelisin esine. Benim kayinvalidem 3 aydir bende. Benim erken dogum riskim oldugu icin bana bakmaya geldi. İgneden iplige evin tum isini o yapiyor. Yine de baskasiyla yasamak bana zor geliyor. Tabiki Allah razi olsun diyorum ayagima yemek getiriyor meyvemi soyup suyumu onume koyuyordu. Ama lohusalik baskaymis gercekten agresif biri oldum. Ben calisiyorum bebegim sallanmayacak diyorum biraz aglasa bakiyorum haldir haldir salliyor kizdim ben de. Gelip geceleri sallarsin artik dedim. Ne bileyim kundak yapmak istedi eski zaman aliskanliklarini unut diyorum ona. Dogum biraz zor gecti dikislerim fazla ve ayakta uzun sure sure duramiyorum. Ben dogum yapali 6 gun oldu. Eski duzenime doner donmez esime soyleyecegim artik sagolsun evine gitsin diye.

kizlar yarin insallah spinal anesteziyle bebegime kavuscam bana da dua edin kizlar hem sevincliyim hek korkuyorum hem de cok heyecanliyim
Anammm geliyor minik demek hadi gözün aydın rabbim sağlıklı bir Doğum nasip etsin hiç korkma stres olma herşey çok güzel olacak Allah’ın izniyle

Rabbim sağsalim hayirlısıyla bebişinle kavuşmayı nasip etsin inş cnm, ama erken değilmi farklı bi durummu vardıki daha 38. haftanı doldurmadan alio merak ettim.

Sen iyi olduktan sonra neden gelecek anlamadım? Zaten kötüyken gelmesi gerekmez mi? Madem hastaymış iyi olduktan sonra da gelmesin. Ancak bebegimle ilgilenebilirim diye soylemelisin esine. Benim kayinvalidem 3 aydir bende. Benim erken dogum riskim oldugu icin bana bakmaya geldi. İgneden iplige evin tum isini o yapiyor. Yine de baskasiyla yasamak bana zor geliyor. Tabiki Allah razi olsun diyorum ayagima yemek getiriyor meyvemi soyup suyumu onume koyuyordu. Ama lohusalik baskaymis gercekten agresif biri oldum. Ben calisiyorum bebegim sallanmayacak diyorum biraz aglasa bakiyorum haldir haldir salliyor kizdim ben de. Gelip geceleri sallarsin artik dedim. Ne bileyim kundak yapmak istedi eski zaman aliskanliklarini unut diyorum ona. Dogum biraz zor gecti dikislerim fazla ve ayakta uzun sure sure duramiyorum. Ben dogum yapali 6 gun oldu. Eski duzenime doner donmez esime soyleyecegim artik sagolsun evine gitsin diye.
Aynen öyle biriyle yaşamak zor geliyor insana belki de ilk günden öyle alıştık diye zor geliyor benim kv birlikte yaşamak derdinde bir de :) ben hamileyken yanına gittim öyle çokta hürmet görmedim ki düşük riskim olduğu halde hiçte iş yapma yat demedi seninki allah razı olsun yapmış benim ister ki yemeğini yapayım temizlik yapayım çay yapayım onunla oturup gece yarısına kadar onu dinleyeyim hiç susmaz çünkü henüz bir fikrim yok eski adetlerini yapmak ister mi bilmiyorum ama sanırım o noktada hiç cvp vermeyen ben bu kez susmam ben böyle yapıyorum diyebilirim senin kv 6 günlük bebeğin neyini sallıyor ne anlar o sallanmaktan eğer şuan için bakacak kimsen yoksa kalsın biraz daha işte yapıyorsa sıkıntı olmaz tek kalmazsın ama toparlanırsan yolla baş başa kal biraz bebeğinle çalışıyorsun zaten biraz sende zaman geçir onunla
Benim kv zaten gelecekti torununu görmeye gelecekmiş yanı zaten gelecekti bende erken gelin ben yalnızım dedim yoksa normalde annem yanımda olacaktı nasip olmadı işte ona da 1 hafta 10 gün sen kalırsın demiştim sonra kuzenim var o gelecek demiştim kadın sinir oldu öyle dememe çünkü beniyi olduktan sonra gelmekti niyeti ki 3 ay kalsın ben böyle diyince bu sefer yan çizdi yapamıyorum iş rahatsızım demeye başladı allah onu islah etsin iyi şekilde benden uzak olsunlar

Hic vajinal ultrason falan da yok. Daha once ikisini de yaptirmadim. Dogum yapacagim Devlet hastanesine gidiyorum son 2 kontroldur. Bununla mi alakali acaba? Devlette mi bakmiyorlar ki? Kafam karisiyor bu devlet hastaneleri neden bu kadar ilgisiz ki :KK43:

Bana da yapılmadı.39 a kadar sürem var Doğum olmazsa bakılacak.Bu arada ben özele gidiyorum .Yani doktor dan doktora değişiyor

Aynen öyle biriyle yaşamak zor geliyor insana belki de ilk günden öyle alıştık diye zor geliyor benim kv birlikte yaşamak derdinde bir de :) ben hamileyken yanına gittim öyle çokta hürmet görmedim ki düşük riskim olduğu halde hiçte iş yapma yat demedi seninki allah razı olsun yapmış benim ister ki yemeğini yapayım temizlik yapayım çay yapayım onunla oturup gece yarısına kadar onu dinleyeyim hiç susmaz çünkü henüz bir fikrim yok eski adetlerini yapmak ister mi bilmiyorum ama sanırım o noktada hiç cvp vermeyen ben bu kez susmam ben böyle yapıyorum diyebilirim senin kv 6 günlük bebeğin neyini sallıyor ne anlar o sallanmaktan eğer şuan için bakacak kimsen yoksa kalsın biraz daha işte yapıyorsa sıkıntı olmaz tek kalmazsın ama toparlanırsan yolla baş başa kal biraz bebeğinle çalışıyorsun zaten biraz sende zaman geçir onunla
Benim kv zaten gelecekti torununu görmeye gelecekmiş yanı zaten gelecekti bende erken gelin ben yalnızım dedim yoksa normalde annem yanımda olacaktı nasip olmadı işte ona da 1 hafta 10 gün sen kalırsın demiştim sonra kuzenim var o gelecek demiştim kadın sinir oldu öyle dememe çünkü beniyi olduktan sonra gelmekti niyeti ki 3 ay kalsın ben böyle diyince bu sefer yan çizdi yapamıyorum iş rahatsızım demeye başladı allah onu islah etsin iyi şekilde benden uzak olsunlar
Aynen iste sancısı vardı susturamadık sallamaya başladı. Ona kızdım esime de söyledim zaten gerginim kimseyi cekecek halde degilim dedim. Bebek aglıyor mesela susturamadım o da yandan besigin kenarları hava mı alıyor diyor. Bilmiyorum abartıyorum gibi gelebilir ama o an sinir tepeme çıkıyor. Merkezi sistem ev sıcaktan oturamıyoruz var olan problemin ustune sacma seyler soyleyip sinirimi hoplatıyor. Annem de bendeydi esimi de annemi de tembihledim konusun onunla bana karismasin bebek konusunda diye simdi sadece ev isleriyle ilgileniyor. Ben bebegim 8-9 aylik oluncaya dek calismayi dusunmuyorum insallah. Yoksa esim direk annem gelsin baksin diyecekti. Sen duygusal bir dille esini ikna etmeye calis bence. Her sey este bitiyor. Ben esime de ilgisiz davraniyorum sinirlerim bozulunca Allahtan anliyor bir sey oldugunu dirdirci konumuna dusmemis oluyorum.

Senin durum da zor ya daha çok var işte insan bilemiyor ki önünde ne var kp ne pintiymiş ya sen mi kullanıyorsun bütün elektriği tövbe ya birde teyze var sen de o daha kötü iyi ki eşin anlayışlı birşey demiyor benim eşim olsa ne var abartma sana bakıyorlar daha ne istiyorsun derdi bırak anlayış göstermesini bana kızardı sen düşman gibi görmesen onlar iyi insanlar derdi düşünsene kv eşimin yanında laf sokuyor ya duymadım diyor yada şaka yaptı diyor öyle savunuyor ki onları ailecek normal değiller hepsi para manyağı para yolla sen den iyisi yok görümcelerim anne evinden çıkmaz kocaları kılıbık ama kv gelini de öyle olsun istiyor diktatörlük peşinde kadın yaram ağrıyor diyorum eşim geçer geçer iyisin işte diyip duruyor anlayış sıfır eşimde bitiyor zaten o bir kere laf söylese belki bunları yaşamazdım
Bakma sen esimde normalde kv laf soylese bana annem saftır kötülüğünden dememiştir diyor. Benimkisi salaga yatıyor oğlunun yanında. Ben gelmeden onlar canımı sıkar sende canımı sıkarsan bir daha yüzümü göremezsin dedim. İnatim yapacagimida bildiği için suan için ses etmiyor.Yoksa o da dedi sana bakıyorlar ne istiyorsun. Direk bana demiyorlar zaten dolaylı yoldan laf sokuyorlar. Ko öyle deyince bende dedim baba evde 4 kisiyiz çok geldiyse söyle oğluna ödesin. Yok kızım sen yanlış anladın diye laf çevirdi. Eşime söyledim brn gelince konusayim odeyeyim dedi. Hepsi böyle bunların sen ne diyorsun normal doğum yapmayı istemek bile suç resmen 2 güne bir kv diyo sen normal yapacaksın 2 güne ayaklanirsin. Eltim yazın sezeryan oldu nazindan bir ay baktirdi kendine. Onunki cok zordu diye kıyaslamalar. İs yerinde hamile bayan varmış bebek hareket edince buna karnını elletiyormus gelip gelip anlatıyor.Duymamazliga vuruyorum Bende hiç elletmiyorum kıymetli gelinleri elletseymis. Çünkü ben iyi davrandikca tepeme çıktılar. o kiyasliyor ya ve suana kadar hep iyi niyetli yaklaştım obur gelinin yapmadığını yaptım ama kiyaslanmalar artık tak ediyor.İşallah sağlam bir kazık yerlerde kıymetimi anlarlar diyorum. Zaten ahdim var bir evime gideyim 3-4 yıl gelmiyecem yanlarına oğulları geliyorsa gelsin. Her bayram düşün ben gelirim yanlarına obur gelin son gün bir kuru telefon acar. Bu kurban bayraminda kv ne dese begenirsin gecen senede xxxx kızım geldi bana su isleri yaptı etlerimi ayıkladı. Düşün nasıl sinirlendim sen ya karıştırdın dedim ya da hafızanı kaybettin o bendim dedim ses çıkarmadı. Birde tatlı tatlı anlatıyor. Gören der kadın iyi niyetli gelin cazgır. Benim kocada baktım ağzını açmıyor ailesine valla susmuyorum. Aynen onların bana laf sokması gibi bende genelde tatlılıkla laf sokuyorum. Cimriliklerini seninkilerde benimkilerde alsin gözüne soksunlar. Ölünce öte dunyaya götürecekler. Hele bizimkiler aylık nerden baksan 8-10bin gelirleri var evleri kendinin arabaları kendinin 1 aydır burdayım 2 kez sehir icinde kullandılar sadece. Öyle ahım şahım yeme alışkanlıkları yok sürekli bir ağlama ben hic birşey anlamadım gercekten. Ben cok zengin bir aileden gelmiyorum gelirimiz daha düşüktü ama ben bu kadar varlık icinde yokluk görmedim. Allah sanada banada sabır verir inşalalh öncelikle senin esinede akıl fikir verir bu gece rüya falan görürde işallah sana çocuğuna karşı normallesir isallah

Bana da yapılmadı.39 a kadar sürem var Doğum olmazsa bakılacak.Bu arada ben özele gidiyorum .Yani doktor dan doktora değişiyor

Rahatlattin beni. Ankaranin en buyuk dogum hastanesine gidiyorum. Ama masallah o kadar kalabalik ki doktorlarin agzindan laflari cimbizla aliyosun. Soru sorunca zombi gormus gibi bakiyorlar. Sinirim bozuluyor benim de

Aynen iste sancısı vardı susturamadık sallamaya başladı. Ona kızdım esime de söyledim zaten gerginim kimseyi cekecek halde degilim dedim. Bebek aglıyor mesela susturamadım o da yandan besigin kenarları hava mı alıyor diyor. Bilmiyorum abartıyorum gibi gelebilir ama o an sinir tepeme çıkıyor. Merkezi sistem ev sıcaktan oturamıyoruz var olan problemin ustune sacma seyler soyleyip sinirimi hoplatıyor. Annem de bendeydi esimi de annemi de tembihledim konusun onunla bana karismasin bebek konusunda diye simdi sadece ev isleriyle ilgileniyor. Ben bebegim 8-9 aylik oluncaya dek calismayi dusunmuyorum insallah. Yoksa esim direk annem gelsin baksin diyecekti. Sen duygusal bir dille esini ikna etmeye calis bence. Her sey este bitiyor. Ben esime de ilgisiz davraniyorum sinirlerim bozulunca Allahtan anliyor bir sey oldugunu dirdirci konumuna dusmemis oluyorum.
Abartmıyorsun cnm şuan çok normal herşey batıyor çünkü bu kim olursa olsun sadece kv değil annelerimizde bizi sinir ediyor çünkü şuan uykusuz ağrılı endişeli bir dönemden geçiyoruz haliyle tahammülümüz yok en yakın zamanda yollarsın bebeğinle baş başa kalırsın
Yok cnm benim eşim asla ikna olmuyor her şekilde konuştum yok adam değişmiyor işin komik yanı da bekarken aramaz sormazdı bile hangi ara bu kadar anacı oldu anlamış değilim

KıZlar ben de 38. Haftadayım ve bu aralar uyuyamıyorum sola yatmaktan çok sıkıldım doktor 14 ü ya da 17 si alırız dedi sezeryan olcam 2. Bebek o yüzden ...sabaha kadar resmen yatakta dönüyorum ki dönemiyorum bile Az kaldı inş artık bi yandan gelsin istiyorum bi yandan da korkuyorum hayırlısıyla atlatırız hepimizde inşallah yazmak istedim bi an iyi geceler herkese Rabbim kolaylık versin

Bakma sen esimde normalde kv laf soylese bana annem saftır kötülüğünden dememiştir diyor. Benimkisi salaga yatıyor oğlunun yanında. Ben gelmeden onlar canımı sıkar sende canımı sıkarsan bir daha yüzümü göremezsin dedim. İnatim yapacagimida bildiği için suan için ses etmiyor.Yoksa o da dedi sana bakıyorlar ne istiyorsun. Direk bana demiyorlar zaten dolaylı yoldan laf sokuyorlar. Ko öyle deyince bende dedim baba evde 4 kisiyiz çok geldiyse söyle oğluna ödesin. Yok kızım sen yanlış anladın diye laf çevirdi. Eşime söyledim brn gelince konusayim odeyeyim dedi. Hepsi böyle bunların sen ne diyorsun normal doğum yapmayı istemek bile suç resmen 2 güne bir kv diyo sen normal yapacaksın 2 güne ayaklanirsin. Eltim yazın sezeryan oldu nazindan bir ay baktirdi kendine. Onunki cok zordu diye kıyaslamalar. İs yerinde hamile bayan varmış bebek hareket edince buna karnını elletiyormus gelip gelip anlatıyor.Duymamazliga vuruyorum Bende hiç elletmiyorum kıymetli gelinleri elletseymis. Çünkü ben iyi davrandikca tepeme çıktılar. o kiyasliyor ya ve suana kadar hep iyi niyetli yaklaştım obur gelinin yapmadığını yaptım ama kiyaslanmalar artık tak ediyor.İşallah sağlam bir kazık yerlerde kıymetimi anlarlar diyorum. Zaten ahdim var bir evime gideyim 3-4 yıl gelmiyecem yanlarına oğulları geliyorsa gelsin. Her bayram düşün ben gelirim yanlarına obur gelin son gün bir kuru telefon acar. Bu kurban bayraminda kv ne dese begenirsin gecen senede xxxx kızım geldi bana su isleri yaptı etlerimi ayıkladı. Düşün nasıl sinirlendim sen ya karıştırdın dedim ya da hafızanı kaybettin o bendim dedim ses çıkarmadı. Birde tatlı tatlı anlatıyor. Gören der kadın iyi niyetli gelin cazgır. Benim kocada baktım ağzını açmıyor ailesine valla susmuyorum. Aynen onların bana laf sokması gibi bende genelde tatlılıkla laf sokuyorum. Cimriliklerini seninkilerde benimkilerde alsin gözüne soksunlar. Ölünce öte dunyaya götürecekler. Hele bizimkiler aylık nerden baksan 8-10bin gelirleri var evleri kendinin arabaları kendinin 1 aydır burdayım 2 kez sehir icinde kullandılar sadece. Öyle ahım şahım yeme alışkanlıkları yok sürekli bir ağlama ben hic birşey anlamadım gercekten. Ben cok zengin bir aileden gelmiyorum gelirimiz daha düşüktü ama ben bu kadar varlık icinde yokluk görmedim. Allah sanada banada sabır verir inşalalh öncelikle senin esinede akıl fikir verir bu gece rüya falan görürde işallah sana çocuğuna karşı normallesir isallah
Allah razı olsun cnm inş bir aile olduğunu anlar eşim de artık vazgeçer bu şekilde davranmaktan ben asla ailesini silsin görüşmesin istemem o onun ailesi elbette görüşecek ama bu şekilde olmaz beni ezip geçerek değil benim asla öyle bir şansım yok kv evine gitmemek gibi eşim bana o yılı dar eder sürekli kavga ederek mecburen gidiyoruz her yıl kv isteği sene de 3 kere filan gitmemiz ama bir defa bile zor dayanıyorum
Senin kv az değilmiş kıyaslamak ne ya birde eltiyle allah akıl fikir versin politik davranması gerek iki gelin arasında yanlış yapıyor herkesin bünyesi aynı değil ben sezeryan oldum mesela bugün 10 olacak ağrılarım yeni yeni arttı gibi ya ben çok saldım kendimi tek kalktım önemsemedim ondan kötü oldu bilmiyorum bazı insanlar da aylarca yatar yada hemen kalkar bu kişiye özel bir durum değil kv kalmış nasıl Doğum yapacağın nasipte ne varsa o olacak boş insanlar işte akıllı olsalar zaten böyle salakça kıyaslama yapmazlar benim kv kızlarıyla kıyaslıyor onlar hemen ayaklanmış ben de ayaklanırmışım alla alla belki benim ağrım olacak nerden biliyorsun ve kızları da ayaklanmamış yalan söylüyor valla elinden geliyorsa uzak dur gitme benim öyle beş şansım yok gitmek zorundayım yoksa evliliğimin bitmesi gerekir o derece yani

Canm erken degil mi baya :)) dayanamdn erkene aldn deme bende diyrm nerelerde yoksun bu aralar onun telasna dustn galiba :KK70: bak benden once dogurcn yine:KK70: hayrlisiyla atlatrsn cnm ins bende heyecndan uyuyamazdm :)
cnm bugun kontrol gunumdu.ntsye girdim sanci cikti doktor da 10una birakmayalim yarina alalim gelisimi iyi dedi bende seve seve kabul ettim ben de 8 i olsun dicektim tam :-)

Back
X