Gerçi benimde karnim başından beri genelde aşağıdaydı, bazıları bebislwrini aşağıda taşırmış bende onlardanım. İnş minnaklar vakti saatinde gelirler. B3nimde kv kötü değildir ama pek anlayış yoktur ve haddinden fazla hastalık hqstası ve nazlıdır, oğullarını daha ön planda tutar oyüzden lohusalıkta ister istemez bu durum bana batıyo kendi evimde kendimi misafir gibi hissetirio. 5 yaşında oğlum var ilk torunları diyip sesimi çıkarmamıştım gelip baya kalmışlardı ama bunda doğumdan snra gelsinler dedim bizimkide kabûl etmedi Oysaki başta öyle anlaşmamıştık.herşeye eşimin karar vermesi beni git gide gerio sanki hamile olan o.yukarda yatsınlar yok ozaman sonra gelsinler onada yok, madem öyle 5gün kalsınlar giderler zaten sen çalışmaya başlayacaksın bende anneme gidip kalıcam dedim, bakalım sonrasında yine bi arza çıkarmaz inş.bizimkine kalsa daha haftan dolmadan sezeryanlı halde yeni doğmuş bebekle oğlanı hemen kreşe gönderirsin derdinde.oldu canım milleti başıma güldürücen sen herhalde dedim.herşeyde çok alttan alıp tamam dediğim için böyle oldu ama bundan sonra 2çocukla bukadar sabrım olurmu orasını bilemiyorum. Rabbim herkesin yardımcısı olsun ne diyeyim.