2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Arkadaşlar benim kasılmalarım çok fazla olduğu için ilaç kullanıyordum Doktor İlacımı kesti 3 gün önce gece 2'den beri ne zaman uyansam kasılıyordum ve saat 8'den beri de düzenli olarak 10 dakikada bir oluyor Bel ve kasık ağrım da var ama hemen gitmek istemiyorum Yine cok sıddetlenırse gıderım dıyorum ama 2hafta once sadece kasılmalarla acıle gıttım şımdı ıse kasık ve bel agrısı eşlik ediyor sanki adet olacakmışım da sökülmeye çalışıyor gibi yeni doğum yapan arkadaşlar da okursa bir şey söyleyebilir mi çok muallaktayım dayanılmaz oluyormus ssnırım o raddeyı anlayabılır mıyım. Bir de bağlantısı var mı bilmiyorum ama meme uçlarıma dokunamıyorum sızlıyor durduğu yerde uyandığımdan beri

Arkadaşlar benim kasılmalarım çok fazla olduğu için ilaç kullanıyordum Doktor İlacımı kesti 3 gün önce gece 2'den beri ne zaman uyansam kasılıyordum ve saat 8'den beri de düzenli olarak 10 dakikada bir oluyor Bel ve kasık ağrım da var ama hemen gitmek istemiyorum Yine cok sıddetlenırse gıderım dıyorum ama 2hafta once sadece kasılmalarla acıle gıttım şımdı ıse kasık ve bel agrısı eşlik ediyor sanki adet olacakmışım da sökülmeye çalışıyor gibi yeni doğum yapan arkadaşlar da okursa bir şey söyleyebilir mi çok muallaktayım dayanılmaz oluyormus ssnırım o raddeyı anlayabılır mıyım. Bir de bağlantısı var mı bilmiyorum ama meme uçlarıma dokunamıyorum sızlıyor durduğu yerde uyandığımdan beri

Canım kasılmadan falan anlamıyorum hiç yaşamadım ama 10 dk.bir duzenliyse doktoruna bilgi ver. O bekle derse beklersin. Yada hastaneye geç der nst falan çekerler.

benim şükür öyle pek ağrım yok ben daralıyorum ve heyecan da basıyor tarih belli olunca =)
temizliğe kadın çağır canım sen yapma
temizliği ben yapamam zaten canım birini buldum o gelecek yarın .ama yine de onun peşinde ben de yorulurum tabi
bir doktora git istersen doğum sancısı olabilir düzenliyse

Canım kasılmadan falan anlamıyorum hiç yaşamadım ama 10 dk.bir duzenliyse doktoruna bilgi ver. O bekle derse beklersin. Yada hastaneye geç der nst falan çekerler.
2haftaoncede 5dkya düşmüştü duzenlydı ama sancı cıkmadı drmum kasılmaları önlemek ıcın ılaca baslattı haftamdan dolayı yenı kestı sımdı yıne duzenlı ama ozman da duzenlydı bısey olmadı sadece eşlik eden yogun sırt agrısı var bu agrıda bele kasıga dogru yayılıyor sanki. Beklemekten baska bısey yapmıcam suan tesekkr ederımm

Canım geçmiş olsun ben eğer o gün yorulduysam, stresli bir gün geçirdiysem gece uykumdan uyandıracak sancılarım oluyor. 1 saat falan düzenli oluyor hatta sonra düzensiz bir şekilde devam ediyor. Doktorların söylediği ve eğitimde de anlatılan bir süre sonra sancıların şiddetinin artması gerektiği. 15 dakikada bir başlayıp 5 dakikada bire düşüyor ve şiddeti artıyor dediler. Hastane yakınsa gitmekte zarar yok bence, bir nstye bağlanılabilir. Artık bu haftalardan sonra her an tetikte olmak lazım.

Canım geçmiş olsun ben eğer o gün yorulduysam, stresli bir gün geçirdiysem gece uykumdan uyandıracak sancılarım oluyor. 1 saat falan düzenli oluyor hatta sonra düzensiz bir şekilde devam ediyor. Doktorların söylediği ve eğitimde de anlatılan bir süre sonra sancıların şiddetinin artması gerektiği. 15 dakikada bir başlayıp 5 dakikada bire düşüyor ve şiddeti artıyor dediler. Hastane yakında gitmekte zarar yok bence, bir nstye bağlanılabilir. Artık bu haftalardan sonra her an tetikte olmak lazım.
Canım teşekkür ederim Evet hastane araba ile 1 dakika en fazla Aslında o yüzden bekliyorum Yine aynı şeyi yaşar mıyım diye evde şu an yürüyüş yapıyorum 10 dakikada bir falan oluyordu 15 dakikaya bir falan çıktı gibi kasılmalar sanrm yıne yanıltcak inşallah da öyle olur bugun :dua: yenıden çoğalırsa sıklık gideceğim Doktor da yine aynı şey olursa hemen geliyorsun demişti

Canım teşekkür ederim Evet hastane araba ile 1 dakika en fazla Aslında o yüzden bekliyorum Yine aynı şeyi yaşar mıyım diye evde şu an yürüyüş yapıyorum 10 dakikada bir falan oluyordu 15 dakikaya bir falan çıktı gibi kasılmalar sanrm yıne yanıltcak inşallah da öyle olur bugun :dua: yenıden çoğalırsa sıklık gideceğim Doktor da yine aynı şey olursa hemen geliyorsun demişti
bence direk git, şimdi düşündükçe strese girdikçe geçmeyecek belki de hiç. Bu yalancı kasılma bile olsa açılmaya sebep olma ihtimali varmış ona da bakar en azından.

Allah razı olsun cnm inş bir aile olduğunu anlar eşim de artık vazgeçer bu şekilde davranmaktan ben asla ailesini silsin görüşmesin istemem o onun ailesi elbette görüşecek ama bu şekilde olmaz beni ezip geçerek değil benim asla öyle bir şansım yok kv evine gitmemek gibi eşim bana o yılı dar eder sürekli kavga ederek mecburen gidiyoruz her yıl kv isteği sene de 3 kere filan gitmemiz ama bir defa bile zor dayanıyorum
Senin kv az değilmiş kıyaslamak ne ya birde eltiyle allah akıl fikir versin politik davranması gerek iki gelin arasında yanlış yapıyor herkesin bünyesi aynı değil ben sezeryan oldum mesela bugün 10 olacak ağrılarım yeni yeni arttı gibi ya ben çok saldım kendimi tek kalktım önemsemedim ondan kötü oldu bilmiyorum bazı insanlar da aylarca yatar yada hemen kalkar bu kişiye özel bir durum değil kv kalmış nasıl Doğum yapacağın nasipte ne varsa o olacak boş insanlar işte akıllı olsalar zaten böyle salakça kıyaslama yapmazlar benim kv kızlarıyla kıyaslıyor onlar hemen ayaklanmış ben de ayaklanırmışım alla alla belki benim ağrım olacak nerden biliyorsun ve kızları da ayaklanmamış yalan söylüyor valla elinden geliyorsa uzak dur gitme benim öyle beş şansım yok gitmek zorundayım yoksa evliliğimin bitmesi gerekir o derece yani
Eşine surat asssan ona kötü davranmayı denesen aceba etkili olmaz mi adam laftan sözden anlamıyor üstüne birde söylediğin için sen kötü oluyorsun. Sanki onlar sana cok iyi davraniyorda sen duyduk yere laf ediyorsun. Keske gidememe gibj bir şansın olsaymış. Ben gitmem veya yapmam dersem eşimde çok iyi bilir huyumu çok incinmisimdir,o yüzden biraz kavga ederiz ama birşey diyemez. Birde üstelik eltim yanlarına hic gelmiyor nasıl seviyorlar onu kuruyorlar yeni yeni görmeye başladı,simdi kızkardeşinide göndermiyor eşim ben haricinde2-3 kez söylemiş o bile diyor degerimiz yok yanlarında diye. Keşke senin işinde gorebilse. Bende böyle anlatıyorum kv kp istemeyen gelin gibi Allah biliyor hep de söylerim evlerine gelin geldiğimde kp kv yerinde görmedim anne baba olarak görmeye çalıştım hep evime geldiklerinde gene aynı şekilde laf söyleseler bile sustum büyüğüm dedim. Artık bu yaz baktım ben yaptığım halde oburu yapmış herseye bir kıyaslama ve dedim verdiğim değerin hic birini hak etmiyorlar. Esimede dedim benim onlara verdiğim degerin ceyregini vermediler. Madem yapmayan kıymetli oburu ne yapıyorsa bende öyle yapacam. Tabi eşimin bana hak verip görmesi yaptığım iyilikleri falan görmesi onların böyle olduğunu girmesi 4 yılin sonunda oldu. Seninkide anlar da pisman olur isallah sana ve bebeğine yaşattıkları için. Erkekler biraz gec idrak edebiliyor böyle şeyleri heleki yasida 30un altindaysa

Yok canim ya annemler bi ara bisey için gittiler kv ile tek kaldim yataktan kalkmaya calisoyorum en zorlandigim kisim o cocuk agliyor bi yandan benim kv oturmuş telde. Napiyosun anne sen dedim iyiyim faceden bilmem kim tebrik etmiste cevap yaziyorum diyo. Cocuk agliyor bari ona bak dedim aglasin azcik cigerleri gelisir diyor. Sırf kalkmamak için yerinden annemler geldide Allahtan baktilar cocugada banada :)
Ayyy sinir krizi sebebi. Fıtığı çıkar Allah korusun. Nasıl genis bir insan

Kızlar bebeği doktora falan götürürken yani dışarı çıkarirken ne giydirilmesi gerekiyor. Malum kış ayına girdik. Ne almalıyız ki

ay canım normal doğurursan zaten 1 haftaya ayaklanirsin git evine dinlen 50 gün ne işin var orda..eziyet olur sana da .bebeğin uyurken uyumak istersin millete batar.en rahatı kendi evin.sonra düğüne gelirsin ..gidilip gelinmeyecek yer değil ya sonuçta .uçakla her yer yakın
Aynen cnm niye beklym kendilerini dusunyrlar beni dusundukleri yok esimede dedim benim ucak biletmi alrsn giderm 13 gunllukken bebek yola ckar deme ucakls kwln giydrcm cocugu brsy olmaz deme

Kızlar bebeği doktora falan götürürken yani dışarı çıkarirken ne giydirilmesi gerekiyor. Malum kış ayına girdik. Ne almalıyız ki
Ben tulumunun üzerine şu şekilde polar alt üst takım giydiriyorum. Bunun üzerine de battaniyeye sarıp pusetine koyuyoruz. Ama doktorumuz çok kalın giydiriyorsun diyor :KK48:

Eklentiler

• 1D74D132-8171-4B4F-B952-4E91981E2BE0.webp
    1D74D132-8171-4B4F-B952-4E91981E2BE0.webp
    65 KB · Görüntüleme: 123
Ben tulumunun üzerine şu şekilde polar alt üst takım giydiriyorum. Bunun üzerine de battaniyeye sarıp pusetine koyuyoruz. Ama doktorumuz çok kalın giydiriyorsun diyor :KK48:
Oyyy maşallah. Kalınmı diyor anladım canm.Bende o zaman bu tarz bişeyler bakayım. Daha incede kış mevsiminde ne giydilir ki zaten.

Dogum yapan arkadaslar Allah anali babali buyutsun insallah gecmis olsun,gozunuz aydin.
Kartanesi arkadas sancilar 5dk ya indiginde bekleme hemen git bende yalanci sanci zannettim 5dk bir gelen sanciyi 1saat evde cektim en yakin hastaneye gittigimde hemen doguma alindim sanci giriyo bazen 30sn bazen 1dk suruyodu cok canim yaniyodu sonra geciyodu normale donuyodum evi topladim o ara ben sanci geldiginde kivrandim kesildiginde is yaptimdoktora gittigimde 7.8cm acilmam vardi kontrol ettikce acilmam oldu

cnm normal demekki cok da kilo kaybi yok bence.ama doktorunu dinleyip emziriyosun besliyosun zaten baska turlusu elinden gelmez insallah tez zmnda kilo alir merak etme.

Sagol canim aynende oyle oldu 3gun sonra saglik ocagina gittigimizde kilo almisti ordaki hemsirede sakin mama verme dedi anne sutu yeter dedi cok sukur iyiyiz .

Back
X