2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Oyyy maşallah. Kalınmı diyor anladım canm.Bende o zaman bu tarz bişeyler bakayım. Daha incede kış mevsiminde ne giydilir ki zaten.
Evet kalın diyor doktor buna. Böyle sarıp sarmalamayacakmışız:) ama bence gayet normal dışarısı buz gibi.

Dogum yapan arkadaslar Allah anali babali buyutsun insallah gecmis olsun,gozunuz aydin.
Kartanesi arkadas sancilar 5dk ya indiginde bekleme hemen git bende yalanci sanci zannettim 5dk bir gelen sanciyi 1saat evde cektim en yakin hastaneye gittigimde hemen doguma alindim sanci giriyo bazen 30sn bazen 1dk suruyodu cok canim yaniyodu sonra geciyodu normale donuyodum evi topladim o ara ben sanci geldiginde kivrandim kesildiginde is yaptimdoktora gittigimde 7.8cm acilmam vardi kontrol ettikce acilmam oldu
Evi mi topladııın :110:ben şok. Ben de 1 saat yolda çektim sancıyı. Bağırıp çağırmadım hic ama ayakta da duramıyordum. 9 cm ile gittim ben de:anneadayı:

Aynen cnm niye beklym kendilerini dusunyrlar beni dusundukleri yok esimede dedim benim ucak biletmi alrsn giderm 13 gunllukken bebek yola ckar deme ucakls kwln giydrcm cocugu brsy olmaz deme
hicbir şey olmaz canım zaten uçaklar çok sıcak havaalanları da öyle sıcak oluyor ..evine git dinlen ..orda yatsan yatıyor derler lohusa bu kadın dinlenmeye ihtiyacı var demezler

Bana da ayni seyi soyledi. Ben de siz yonlendirceksiniz neye uygun oldugumu bilemem dedim. Normal doguma girmeden dogumun nasil gececegini bilemeyiz riski goze aliyorsan normal, yok dersen sezeryan dedi. En son 20sine kadar gelmezse sezeryana karar verdik.
Haftaya kontrolde bakalım ne diyecek bana hiç tarih de vermedi hastanem bile belli değil bu gidişle kendi kendine evde doğurcam en iyisi:))

Haftaya kontrolde bakalım ne diyecek bana hiç tarih de vermedi hastanem bile belli değil bu gidişle kendi kendine evde doğurcam en iyisi:))
Biz de daha hastaneyle konusmadik. Ozel muayenehanesi var doktorun, bize yakin hastaneye gelip dogum yaptiracak. Tabi normal dogum olur, ani bir sey olursa hastanede kim varsa onunla dogururum artik :D bence sen de belirle artik, ani bir sey olsa bir de bunlari dusunme. Haftaya artik son kontrol olacak benim, senin de oyle olur asagi yukari.

Kizlar babalara hediye yaptirdiniz mi?
Bizim malum esimin is durumu sebebiyle ne o bana dogum hediyesi alabilir ne de ben ona bir sey yaptirabilirim.Keseleri yaptirirken bir tane de ona yaptirdim, yarim elma gonul alma iste:) baska fikri olan var mi?
Screenshot_2018-12-06-13-31-37.webp

Kizlar babalara hediye yaptirdiniz mi?
Bizim malum esimin is durumu sebebiyle ne o bana dogum hediyesi alabilir ne de ben ona bir sey yaptirabilirim.Keseleri yaptirirken bir tane de ona yaptirdim, yarim elma gonul alma iste:) baska fikri olan var mi?
Eki Görüntüle 2212713
Sen zaten babaya en güzel hediyeyi veriyorsun onun sana hediye almasi lazım canım

Kızlar dün suyumun gelmesinden şüphelenmiştim. Ama gitmedim hastaneye gece tekrar su geldi ve bu sefer pijamam Islandı apar topar gittik hastaneye amniyon sıvısı sızmış ama sızıntı şeklinde geldiği için şu an su yeterli olduğu için doktor eve gidebilirsin dedi gün içinde hafif hafif sızıntılar olabiliyor muş ama aniden boşalma olduğunda da sancı ağrı olduğunda mutlaka gel dedi alttan baktıklarında bir santim açıklık var dedi. Suyu çok da hafife almamak lazım . .. ruhum_mavi ruhum_mavi seninde suyun gelmişti sanırım , acaba ne kadar orandaydı. Bana gün içinde az az gelebilir dedi nst ye de sancı çıkmadı . Beş gün sonra tekrar gel dedi. İnşallah kızım erken gelmez :( izine bunhafta çıkacaktım . Evde dinlenecektim . Bugün izine ayrılmış oldum ..

Ay kızlar acele etmeyin bir gün dursa kar kardır valla çok kötüyüm uykusuzum bebeğim uyanmıyor emmiyor 3 kilodan 2.800 oldu sarılık oldu doktor emzir sık sık diyor hiç ememiyor hemen uyuyor napcaz ya varmı fikir verecek valla çok bunaldım ağlıyorum
Canım senle aynı durumdayım sürekli ağlıyorum. Uyanmıyordu ayaklarını açıp oynadım altını açtım burnunu sıktım her yoku denedim. Sürekli emziriyorum. Şimdi de göğsümü bırakmıyor yara olmuş ağrısına dayanamıyorum. Mamaya da alıştı mama yiyor ama göğüste istiyor. Beni desen çok kan kaybettim diye baş dönmem var ilaç içiyorum ama faydasını ne zaman görürüm bilmiyorum. Saç baş dağınık alelacele acele banyo :/ Allah yardımcımız olsun

Kızlar dün suyumun gelmesinden şüphelenmiştim. Ama gitmedim hastaneye gece tekrar su geldi ve bu sefer pijamam Islandı apar topar gittik hastaneye amniyon sıvısı sızmış ama sızıntı şeklinde geldiği için şu an su yeterli olduğu için doktor eve gidebilirsin dedi gün içinde hafif hafif sızıntılar olabiliyor muş ama aniden boşalma olduğunda da sancı ağrı olduğunda mutlaka gel dedi alttan baktıklarında bir santim açıklık var dedi. Suyu çok da hafife almamak lazım . .. ruhum_mavi ruhum_mavi seninde suyun gelmişti sanırım , acaba ne kadar orandaydı. Bana gün içinde az az gelebilir dedi nst ye de sancı çıkmadı . Beş gün sonra tekrar gel dedi. İnşallah kızım erken gelmez :KK43: izine bunhafta çıkacaktım . Evde dinlenecektim . Bugün izine ayrılmış oldum ..
Canım benim de az gelmişti suyum. Ve yeterli miktarda suyum da vardı. Ama az da olsa amniyon sıvısı biraz gelince artık o kısımdan içeriye enfeksiyon girme riski yükseliyormuş ve en geç 24 saat içinde doğuma alınman gerekiyor dediler. Seni neden gönderdiker ki? Başka bir yere mi gitsen acaba?

Canım senle aynı durumdayım sürekli ağlıyorum. Uyanmıyordu ayaklarını açıp oynadım altını açtım burnunu sıktım her yoku denedim. Sürekli emziriyorum. Şimdi de göğsümü bırakmıyor yara olmuş ağrısına dayanamıyorum. Mamaya da alıştı mama yiyor ama göğüste istiyor. Beni desen çok kan kaybettim diye baş dönmem var ilaç içiyorum ama faydasını ne zaman görürüm bilmiyorum. Saç baş dağınık alelacele acele banyo :/ Allah yardımcımız olsun
Canim üzülme bizimki de sarilik olmustu taaa 15lere cikmisti ama cok sukue gecti cok sik besledim sekerli su verdim tenine deyceknsekilde altinn taktim sari kiyafet giydirdim sari tulbent orttum birinden biri iyi geldi ve duzeldi uzulme sakin snnki gene emio bnmki emmio bile sagipta sütümü veriorm

hicbir şey olmaz canım zaten uçaklar çok sıcak havaalanları da öyle sıcak oluyor ..evine git dinlen ..orda yatsan yatıyor derler lohusa bu kadın dinlenmeye ihtiyacı var demezler
Izmire gdym orda kimsed eolmaz tekim rahtlrm kendme daha erken gelrm :) cnm birsy sorcm dun kan geldi ya bugun kahverimsi devam edyr ve parca dustu kuck koyu kahve sildigmde halen akintnn icinde var ya basna geldmi daha once

Back
X