2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar bebegimin emmesine ragmen kan sekeri dusuk cikti kuvoze aldilar. Cok ama cok uzgunum birsey yok bunda onun iyiligi icin diyorlar ama gelde anlat bana nolur dua edin cabucak ciksin kuzum. Boyle birsey yasayan olmus muydu?

Canım bizde 3 saat ugrasıp ta uyandıramayınca hastaneye götürdüğümüzde kan şekeri düşük aç kalmıs dediler. Küvezlik bi drum olmadı . Canını sıkma kuvez kotu bısey değil tamamen bebğin iyi olması icin . Yeterki onlar iyi olsun. Kan şekeri kaç çıktı bu arada biliyo musun

Doğum yapan arkadaşlar brbeklerinizi kac gün sonra yıkadınız? Ben verniks tabakası kalsin diye hala yıkamadım doktor da göbeği düşene kadar yıkamayın demişti. Yarın 1 haftalik oluyoruz göbeği düşmedi hala.

Bugün de rengi sarı gibi bebeğimin biraz panikledim. Sarılık nasıl anlaşılır? Uyandıramama sorunu bizde de var.

2. Çocugum ama aradan 12 sene geçince ilk çocuk gibi oluyormus :-)

İstersen ılık suya tülbent batırıp pişik olabilcek yerlerini göbek çevresi hariç sil ben ilk bebekte öyle yapmıştım geç düşücek diye banyoyuda göbek bağı düşüp orasının sulu akıntısı bitene kadar yıkamadım kış bebeğiydi kızımda geç düşüyo bide tam kurumadan orası yıkayınca iltahap gibi akıyo dedikleri için riske atmak istemedim bundada öyle yapıcam

Kızlar bu arada dünde benim kontrolüm vardı tahim yumuşamış hazır ama rahim ağzın biraz geride dedi alttan muayene de nst de de sancım yoktu pazartesi bi daha gidicem her an doğum başlayabilir artık bi engel yok dedi pazartesi de sancı çıkmazsa suni sancı düşünücez bakalım

Suyum geldikten 20 saat sonra sezeryan oldum canım. 1 gün boyunca ara ara oldu sızıntı canım. Ama çok değildi. Akıntı gibi.
berrak renkteydi demimcanım su gibi kokusuz.. benim şuan tekrar gelmedi canım teşekkür ederim yorum için :)

onun hep erken doğum riski vardı..32de artık suyu iyice azalınca sezaryenle doğum yaptı..
Anladım canım , inşallah bebişim bi iki hafta daha dayanırda böyle de heran akacak gibi tedirgin olmak çok kötüymüş . WC’de israrla akar farketmem diye de korkuyorum artık . Hayırlısı bakalım :)

Oyy maasallah Allahim banada nasip etsin ins peki emmesinde sorun varmi emdimi hemem
Sen de hayırlısıyla sağlıkla doğuracaksın canım hiç endişe etme. Hemen sütüm geldi hemen de emdi. Ama ben sağarak vermeyi tercih ediyorum. Ne kadar süt aldığını göreyim ve sarılık olmasın diye. Sağarak verdiğim zamanlar dışında kalan zamanlarda da emziriyorum memeyi unutmasın diye.

Canım bizde 3 saat ugrasıp ta uyandıramayınca hastaneye götürdüğümüzde kan şekeri düşük aç kalmıs dediler. Küvezlik bi drum olmadı . Canını sıkma kuvez kotu bısey değil tamamen bebğin iyi olması icin . Yeterki onlar iyi olsun. Kan şekeri kaç çıktı bu arada biliyo musun
50 sinirmis bizim bi ara 30 kusurdu ama 47 49lara cikmisti 50nin ustune cikmayinca mudahale ettiler. Bu seker dusuklugu cok onemliymis allah korusun beyinde hasara yol aciyormus. Ama az once emzirdim simdi yukselmis insallah boyle devam eder

Canım bir süre sütünü sağarak vermeni tavsiye ederim. Emerken ne kadar süt geldiğini göremiyorsun. Biz 20 günlük olduk hala sağarak veriyorum. Hiç sarılık olmadık. İnşallah çok kısa sürede çıkar bebeğin küvezden.
Sagiyorum cnm yeterlide sutum var sezeryan kaynakli olabilirmis endiselenme dediler zaten sagip onlara veriyorum.

50 sinirmis bizim bi ara 30 kusurdu ama 47 49lara cikmisti 50nin ustune cikmayinca mudahale ettiler. Bu seker dusuklugu cok onemliymis allah korusun beyinde hasara yol aciyormus. Ama az once emzirdim simdi yukselmis insallah boyle devam eder

İnsallah canım . Rabbim sifa versin . Bol sütlerimiz olsun insallah bebişlerimize de yarasın

Hamiledaşım senin yakın sanırım bir kaç güne doğurursun.ama benim daha 2 haftam var ve bel ağrısından başka ağrım yok.senin nişan gelmeye başlamış sanırım.rabbim bir avazda kurtarsın
Az kaldi ama kizimn gelcgi yok cnm ya :) bende nisan sandm ama ebe tandıga sordm normal dedi morlm bozldu yoksa hastaneye gtcktm:)

Ay canim icimi rahatlattin Allah kalbinde ne dilegin varsa kabul etsin benimde riskli gebelik 35de alcaz dedi doktor ciger gelistiricide oldum hastanede yattim simdi 34+4 deyim cumartesi gitcem ins hayirliai olsun

Hiç problem etmeyin bende gebelik zehirlenmesi ile doğum yaptim ona ragmen küveze girmedi 2150 gram dogdu 15 gün sonra 2730 oldu çok şükür

Canim üzülme bizimki de sarilik olmustu taaa 15lere cikmisti ama cok sukue gecti cok sik besledim sekerli su verdim tenine deyceknsekilde altinn taktim sari kiyafet giydirdim sari tulbent orttum birinden biri iyi geldi ve duzeldi uzulme sakin snnki gene emio bnmki emmio bile sagipta sütümü veriorm
Canım benim sıkıntım daha fazla dikişlerimin çok olması göğsümün yara olması yüzünden bebeğe tam odaklanamıyorum moralim iyice bozuluyor inşallah düzelir :/ beni bilirsin sabırlıyımdır ama bu lohusa halleri duygusallaştırdı iyice

Back
X