- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #38.581
Doğumdan önce bende ya ben bunu burda büyütsem olmuyormu diyordum :)Ben de yapamadim daha :) Gerci korku da bastirdi yapmasam mi diye dusunur oldum artik :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğumdan önce bende ya ben bunu burda büyütsem olmuyormu diyordum :)Ben de yapamadim daha :) Gerci korku da bastirdi yapmasam mi diye dusunur oldum artik :)
Bu gece özellikle saat başı meme istedi. Gündüz uzun emip uzun uyuyor gece kısa süre emip kısa uyuyor. Sanırım düzenimiz böyle olacak :) şuan bir buçuk saat uyudum mesela. Bide yine gündüz yapmıyor bunu gece mememde uyumak istiyor emsede emmesede. Ayırınca basıyor ağlamayı. Hala alışmaya çalışıyoruz birbirimizeHey emziren anneler gece vardiyalariniz nasil :)) biz emiyoruz simdi her sey yolunda zahmetli ama 2. Cocuk olmasina ragmen harika bir duygu. Dogurmayan az kaldi sanirim allah onlara da saglikli bir sekilde dogum nasip etsin.
Çok sağol canım. Evet mecburi sezaryene döndük kısmet böyleymiş. Çok şükür bebeğime kavuştum yaCanım bebek için aktif olamıyorum. Hayırlı olsun kuzun sağlıkla büyüsünn. Sezeryanla dogum yapmışsın normal sandım o kadar beklemiştin ama önemli olan ikinizin sağlığı. Bol sütlü günleriniz olsun inşallah :))
Aynı his bende de oluyordu ama başınin konumu ile pek alakası yok gebeliğe bağlı basilar, ödemeler, bağların gevsemesi vs etkili daha çok. benim oglumun basi doğuma 1 saat kalaya kadar yukarıda idi mesela,ama ben o ağrıları 3 aydır hep cektimGünaydın hamiledaşlarım doğuran arkadaşlara hayırlı olsun.darısı bizlere inşallah.şu 9 ay geçtide şu son günler geçmek bilmedi.valla eşim bile artık diyor geleceksen gel oğlum insanda heves bırakmadın diyor valla heves bırakmadı.heyecandan kasık ağrısından uyku düzenim kalmadı son 10 gündür ha şimdi doğurcam ha bugün doğurcam diye ama gelen giden yok.bide arkadaşlar sorum olacak benim oturduğum yerden kalkarken çok zorlanıyorum rahmim çok acıyor başı aşağıda korkuyorum başınımı eziyorum diye çünkü kalkarken birden kalkamıyorum bazende yürürken birden aşağıya baskı yapıyor sanki o an çıkıcak gibi elimle destek sağlıyorum aranızda bjyle olan varmı.yada buna benzerini yaşayan varmı.
bi mememin ucu kucukmus.oyle dedi ebe.aslinda ucu var gibi ama bebek kavrayamadiCanım benimde gögüs ucum yok bu konu benide tedirgin ediyor senin içemi dönük yoksa azda olsa varmı uçları
Pompayla sagınca ucu çok çıkıyo bakalım ben nasıl emziricem
yok canım ikinci. ilki mecburi sezaryendi bu da o yüzden sezaryen..senin gibi sancı çektim ben de ama acilmam olmayınca sezaryen oldum. tam 25 saat sancı çektim ilk doğumda.İlk sezaryenin mi canım
malesef canım hamileliğin etkisi ben de öyleyim .az kaldı son 5-6 günümüz inşallahya kızlar uyuyamıyorum daralıyorum nefes alamıyorum bu nedir böyle
hayırlı olsun canım.Allah analı babalı büyütsünKızlar ben oğlumu aldım kucağıma... allah herkesin yardımcısı olsun... zor bir doğum geçirdim. İnşallah sizler bir avazda doğurursunuz
evet canım anlatma daha doğum yapmayan arkadaşlar var .herkesin doğumunda bir olmuyor kimi kolayca doğuruyor kimi zorlanıyor.o yüzden stres yaşamasınlar özellikle ilk doğumu olanlar.anlatmamakla iyi düşünmüşsün yaniAnlatırsam korkutmuş gibi olurum sanki...
canım ne eğin başı edilmez korkma. o hoş hemen hemen hepimizde var .benim 2 aydır çok baskı var vajinaya ve canımı acıtıyor o kadar ki baskı yapıyor .ama gelen giden yok bir de sağlığı da yerinde hiç endişen olmasın senin deGünaydın hamiledaşlarım doğuran arkadaşlara hayırlı olsun.darısı bizlere inşallah.şu 9 ay geçtide şu son günler geçmek bilmedi.valla eşim bile artık diyor geleceksen gel oğlum insanda heves bırakmadın diyor valla heves bırakmadı.heyecandan kasık ağrısından uyku düzenim kalmadı son 10 gündür ha şimdi doğurcam ha bugün doğurcam diye ama gelen giden yok.bide arkadaşlar sorum olacak benim oturduğum yerden kalkarken çok zorlanıyorum rahmim çok acıyor başı aşağıda korkuyorum başınımı eziyorum diye çünkü kalkarken birden kalkamıyorum bazende yürürken birden aşağıya baskı yapıyor sanki o an çıkıcak gibi elimle destek sağlıyorum aranızda bjyle olan varmı.yada buna benzerini yaşayan varmı.
hayırlı olsun canım sağlıcakla büyüt inşallahKızlar merhaba, anne oldum da geldimdarısı size inşallah. 2 gündür hastanedeydik bugün evimize geldik şükür. Doğumdan sonra çok zorlandım, korkup aşırı stres yapmıştım çünkü. Genel anesteziyle sezeryan oldum. Ağrı kesicilerle idare ediyorum sadece bebeğin herşeyiyle kendim ilgilenmek isterdim gücüm yetmiyor o biraz üzüyor beni. Emzirme sıkıntımız da var maalesef. Tüm bunlara ragmen anne olmak çok güzelmiş çok sevdim
![]()
Kızlar ben oğlumu aldım kucağıma... allah herkesin yardımcısı olsun... zor bir doğum geçirdim. İnşallah sizler bir avazda doğurursunuz
Gözünüz aydin kızlar, hayırlı uğurlu olsun.Kızlar merhaba, anne oldum da geldimdarısı size inşallah. 2 gündür hastanedeydik bugün evimize geldik şükür. Doğumdan sonra çok zorlandım, korkup aşırı stres yapmıştım çünkü. Genel anesteziyle sezeryan oldum. Ağrı kesicilerle idare ediyorum sadece bebeğin herşeyiyle kendim ilgilenmek isterdim gücüm yetmiyor o biraz üzüyor beni. Emzirme sıkıntımız da var maalesef. Tüm bunlara ragmen anne olmak çok güzelmiş çok sevdim
![]()
Bende 10 saat iki doğum yapmış gibi oluyor resmen. Bu kolaylıkla geçer inşallah canımyok canım ikinci. ilki mecburi sezaryendi bu da o yüzden sezaryen..senin gibi sancı çektim ben de ama acilmam olmayınca sezaryen oldum. tam 25 saat sancı çektim ilk doğumda.
Hayırlı olsun canım gözün aydınKizlar cok sukur ben de cuma gunu kizimi kucagima aldim
Spinal oldum gayet iyiydi sukurdarisi herkesin basina, sagsalim kavussun herkes insallah
![]()
Canm sonrasını bilmiyorum ama ilk zamanlar sarılık olmaması, şekeri düşmemesi için 2 saatte bir uyandırıp beslemek gerekiyor mutlaka. Zaten sen uyandırmasan da saati geldiğinde kendisi acıkıyor ve mızmızlanmaya başlıyor. Annenin dediği kaç aylıkken mesela? O günleri iple çekiyorum :)Kizlar benim annem cocuk ilk zamanlar haric uykudan uyandirilmaz emzirmek icin , huysuz yaparsiniz diyor. Biz hep gece uyumusuz. Kardesim de ben 15 yasimdayken dogdu onun da hastalik falan haric hic gece uyandigini,agladigini hatirlamam. Ne kadar dogru bir yaklasim acaba cok merak ediyorum...
Aa yaptın mı doğum canım. Hayırlı olsunKizlar cok sukur ben de cuma gunu kizimi kucagima aldim
Spinal oldum gayet iyiydi sukurdarisi herkesin basina, sagsalim kavussun herkes insallah
![]()
Ilk 20 gunfalan beslersin sonra birakirsin gece uyandirmayi diyor mesela. Kardesimi de hatirliyorum gobegi cok gec dusmustu 20 gunde falan. O ara neredeyse hic gece kalkip aglamiuorduCanm sonrasını bilmiyorum ama ilk zamanlar sarılık olmaması, şekeri düşmemesi için 2 saatte bir uyandırıp beslemek gerekiyor mutlaka. Zaten sen uyandırmasan da saati geldiğinde kendisi acıkıyor ve mızmızlanmaya başlıyor. Annenin dediği kaç aylıkken mesela? O günleri iple çekiyorum :)
doğru aslında çocuk gelişim uzmanları da ilk aylarda sadece gece beslemesi yapılmalı sonra bırakılmalı diyor. ama çocuk emmek için uyanırsa bence emzirilmeli.özellikle sen uyandirmazsin ama o uyanırsa da yapacak bir şey yok.Kizlar benim annem cocuk ilk zamanlar haric uykudan uyandirilmaz emzirmek icin , huysuz yaparsiniz diyor. Biz hep gece uyumusuz. Kardesim de ben 15 yasimdayken dogdu onun da hastalik falan haric hic gece uyandigini,agladigini hatirlamam. Ne kadar dogru bir yaklasim acaba cok merak ediyorum...
hayırlı olsun bebeğinKizlar cok sukur ben de cuma gunu kizimi kucagima aldim
![]()
inşallah canımBende 10 saat iki doğum yapmış gibi oluyor resmen. Bu kolaylıkla geçer inşallah canım
hemen doğum olmuyor canım haftalarca bekleyen de var ..yine de zor istersen doktoruna ama sezaryen gününe kadar bekleyebilir san cin olmazsa ya da suyun gelmezsekızlar nişanım geldi sanki :/ kahve rengi sümüksü akıntı geldi :/ doktorumen son muayenede nişanın doğumun başlayacağı habercisi değildir demişti bilemedim şimdi napsam :/