2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kızlar nişanım geldi sanki :/ kahve rengi sümüksü akıntı geldi :/ doktorumen son muayenede nişanın doğumun başlayacağı habercisi değildir demişti bilemedim şimdi napsam :/
Bekle canım benim nişan geldikten 4 saat sonra sancılar başlamıştı tabi daha uzun süren de olabiliyor. Yürüyüş yap eğil kalk duş al iyi gelecektir

doğru aslında çocuk gelişim uzmanları da ilk aylarda sadece gece beslemesi yapılmalı sonra bırakılmalı diyor. ama çocuk emmek için uyanırsa bence emzirilmeli.özellikle sen uyandirmazsin ama o uyanırsa da yapacak bir şey yok.

hayırlı olsun bebeğin

inşallah canım
hemen doğum olmuyor canım haftalarca bekleyen de var ..yine de zor istersen doktoruna ama sezaryen gününe kadar bekleyebilir san cin olmazsa ya da suyun gelmezse
bende sancı veya suyun gelmesini bekliyorum bakalım

Merhabalar Kızlar Doğum yapan arkadaşların gözü aydın sağlıklı sıhhatli günleriniz olsun inşallah:) hastanede laızm olacak dediğiniz depend pet şeklinde olandan mı bahsediyorsunız yoksa kilot mu ? Ben normal pet koydum çantaya ama yeterli olmuyor herhalde

Hey emziren anneler gece vardiyalariniz nasil :)) biz emiyoruz simdi her sey yolunda zahmetli ama 2. Cocuk olmasina ragmen harika bir duygu. Dogurmayan az kaldi sanirim allah onlara da saglikli bir sekilde dogum nasip etsin.
Gece kendiliginden uyaniyor ama gündüz uyandirip emzirmesi zor. Sarılık olmasın diye mecbur.bide maalesef göğsümün birini reddediyor cok zor alıyor onu çogunlukla sagip buzluga koyuyorum. Ama inatla hep ilk onu veriyorum emdigi kar diye. Vee tabiki yaralar :)

Sonunda hastane çantamı hazırladım. Küçük bir valize sigdi herşey. Eksik yoktur umarım. Depend külot 3 tane lohusa pedi3 tane koydum. Yeter herhalde zaten ilk gün hasta pedi falan takiyorlarmis.

lina0156 lina0156 . O uyanirsa zaten problem yok ama o sarilik tehlikesini atlattiktan sonra uyuyan cocuk uyandirilmaz, huysuz olur sonra surekli aglar dedi annem. Ben 3 cocuk buyuttum hic biri de gece kalkmadi diyo:) ama 12 gibi beslermis bir de 5 gibi kalkar emzirirdim ama uyku sersemi olurdunuz, sonra 8-9a kadar uyurdunuz diyor. Bakalim artik bebege gore bir duzen oturtcaz.

Kizlar benim annem cocuk ilk zamanlar haric uykudan uyandirilmaz emzirmek icin , huysuz yaparsiniz diyor. Biz hep gece uyumusuz. Kardesim de ben 15 yasimdayken dogdu onun da hastalik falan haric hic gece uyandigini,agladigini hatirlamam. Ne kadar dogru bir yaklasim acaba cok merak ediyorum...
Ben mecbur ilk hafta kaldiriyorum sarilik ihtimaline karsi gece zaten kendisi uyaniyor bazen çok emerse 2 saat yerine 3 saate kadar bekliyorum. Gündüz daha sık emziriyorum zaten ikiniz ayarlıyosunuz o baği merak etme :)

lina0156 lina0156 . O uyanirsa zaten problem yok ama o sarilik tehlikesini atlattiktan sonra uyuyan cocuk uyandirilmaz, huysuz olur sonra surekli aglar dedi annem. Ben 3 cocuk buyuttum hic biri de gece kalkmadi diyo:) ama 12 gibi beslermis bir de 5 gibi kalkar emzirirdim ama uyku sersemi olurdunuz, sonra 8-9a kadar uyurdunuz diyor. Bakalim artik bebege gore bir duzen oturtcaz.
özellikle uyandirmazsin canım sen de ama onu genelde bebek belirliyor .benim kız emmeyi bırakana kadar hep uyandı kendisi uyanırdı emmek isterdi.zor oluyor öyle anneninki güzel yöntem ama çocuğa uyarsa tabi.bir de çalışıyoruz her saat başı uyanan çocuk çok zorlar

Merhabalar Kızlar Doğum yapan arkadaşların gözü aydın sağlıklı sıhhatli günleriniz olsun inşallah:) hastanede laızm olacak dediğiniz depend pet şeklinde olandan mı bahsediyorsunız yoksa kilot mu ? Ben normal pet koydum çantaya ama yeterli olmuyor herhalde
Kilot şeklinde olani çok rahat taşma sızma derdi yok

doğru aslında çocuk gelişim uzmanları da ilk aylarda sadece gece beslemesi yapılmalı sonra bırakılmalı diyor. ama çocuk emmek için uyanırsa bence emzirilmeli.özellikle sen uyandirmazsin ama o uyanırsa da yapacak bir şey yok.

hayırlı olsun bebeğin

inşallah canım
hemen doğum olmuyor canım haftalarca bekleyen de var ..yine de zor istersen doktoruna ama sezaryen gününe kadar bekleyebilir san cin olmazsa ya da suyun gelmezse

Sadece anne sütü alan bir bebegi gece beslemeden durmaz sanırım. Anne sütü çabuk hazmediliyor. Düzene girse yeter ben gunlerdir mahvolmus durumdayım surekli memede kalmak istiyor. Çok hafif bir uykusu var hemen uyanıyor. Düzene girsin diye dua ediyorum. Önce meme yaralari bebeğin gaz sancısı herşey üst üste geldi. Emzirme çayı rezene de feci uyku yapıyor. Zombi gibi dolaşıyorum ortalıkta.

Kızlar bebegmin haraketleri az hissetmyrm dogru duzgn dr gidiym
Canım doğuma yakın bizde de hareketleri azalmıştı. Normalde çok hareketliydi halbuki. İçin rahat etsin diye git bence . Zaten doğuma yakın sık gitmek gerekir önlem amaçlı

Canım doğuma yakın bizde de hareketleri azalmıştı. Normalde çok hareketliydi halbuki. İçin rahat etsin diye git bence . Zaten doğuma yakın sık gitmek gerekir önlem amaçlı
Aynen dun cnm haraketlydi bgn yok zaten cumrtesi btyrdu gunm dr o zaman gelr baslatrz demisti carsmba gtcktm kontrole devlete gtsm mi belki baslyrmudur ne dysn cokcguclu degl az bole haraketi

Aynen dun cnm haraketlydi bgn yok zaten cumrtesi btyrdu gunm dr o zaman gelr baslatrz demisti carsmba gtcktm kontrole devlete gtsm mi belki baslyrmudur ne dysn cokcguclu degl az bole haraketi
Canım dün bende doktora söyledim hareketi eskiye göre azaldı bir gün cok korktum gelicektim dedim dedi ki günde 10 dan azsa mutlaka gel ama 4 saate kadar uyuyabilirler dedi. Sen takip et için rahat etmiyorsa mutlaka git bebeğini senden daha iyi kimse bilemez ve kimse düşünemez :anne:

Canım dün bende doktora söyledim hareketi eskiye göre azaldı bir gün cok korktum gelicektim dedim dedi ki günde 10 dan azsa mutlaka gel ama 4 saate kadar uyuyabilirler dedi. Sen takip et için rahat etmiyorsa mutlaka git bebeğini senden daha iyi kimse bilemez ve kimse düşünemez :anne:
Cnm normalde daha dun ust ustte pit pit sesleri cıkardi hani arka arkaya simdi o da yok 3 kere mi ne haraket erti 1 saatt daha bekkyip gtcm

Ben mecbur ilk hafta kaldiriyorum sarilik ihtimaline karsi gece zaten kendisi uyaniyor bazen çok emerse 2 saat yerine 3 saate kadar bekliyorum. Gündüz daha sık emziriyorum zaten ikiniz ayarlıyosunuz o baği merak etme :)
Bende uyandırmıyorum zaten acıkınca uyanıyor ağlıyor :) uykusunu bölünce daha çok huzursuz oluyor.

Back
X