2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cnm normalde daha dun ust ustte pit pit sesleri cıkardi hani arka arkaya simdi o da yok 3 kere mi ne haraket erti 1 saatt daha bekkyip gtcm
Canım bi çömel kalk hareketi yap 10 tane falan. Hareket et baktın ki ses yok git mutlaka. Sabahtan beri 3 kere hareket ettiyse git zaten bekleme. Bize de haber et korkma ama inşallah her şey yolundadır :KK200:

Kızlar sancıyı nasıl anliyacaz alt bölgeme baskı oluyor ve kasılma hissediyorum ama anlamıyorum şancı mi değil mi

Aynen dun cnm haraketlydi bgn yok zaten cumrtesi btyrdu gunm dr o zaman gelr baslatrz demisti carsmba gtcktm kontrole devlete gtsm mi belki baslyrmudur ne dysn cokcguclu degl az bole haraketi
Canım devletin kadın doğum aciline git bakalım inşallah sıkıntı yokturdur stres yapma bebişin iyidir

Kızlar sancıyı nasıl anliyacaz alt bölgeme baskı oluyor ve kasılma hissediyorum ama anlamıyorum şancı mi değil mi
Bende çok merak ediyordum nasıl diye :) zaten doğuma yakın yalancı sancılar sıklaşmıştı acaba mı diyordum ama doğum sancısını anlamamak mümkün değil hiçbi ağrıya benzemiyor

Bende çok merak ediyordum nasıl diye :) zaten doğuma yakın yalancı sancılar sıklaşmıştı acaba mı diyordum ama doğum sancısını anlamamak mümkün değil hiçbi ağrıya benzemiyor
Yalancı şancı olsa bile inşallah bu gece düzene girer gelsin istiyorum artık bebisim

Arka sokak olunca çat kapı geliyolar canım. Hiç öyle çekinme falan yok. Kuzenim doğum yapmıştı bi kaç yıl önce evinde kızın hastaneden gelmesini beklediler bildiğin. Hiç düşünmezler rahatsız mısın falan. Müstakil ev bir de dış kapıyı açıp habersizce geliveriyolar.
Allah kolaylık versin canım o zaman sana, iyi beslenmis dersin o yüzden tosun doğdu ya da kilosunu az soylersin 700-800 gr belli olmuyor zaten o kadarlik kilo farkı. Milletin herşeye yorum yapmasına da sinir oluyorum. Kime neyse herkes kendinde soz hakkı hissediyor. Garip insanlarımız

Canm senn durum benden daha kotuyms pislk kadn bir taraflrna grsn kahpe torununu tasyr yeminle bende oleym evde brsy yiymyrm dgru duzgn yabanci gbi insn ceknyr ne yapsm bakyrlar hep . Esin gormuyr mu brde askere gtcm allah sana bin kat sabir versin kendmden cok sana uzuldum kadermz ayniyms bacm ya:KK43:( tek duam senin dwha fazla o evde kalmaman cnm benm annemle aram bozk gdemyem senn annenle aran mi kotu
Bacım ben bahtsız bedeviyim:rolleyes:Annem babam hayatta değil maalesef. Benimde kaderim buymuş ne yapayım. Neyseki kızkardeşi haftaya gidecekmiş çok sevindim en azindan kafam rahat eder bari kv çalışıyor akşamları da kendi yaptığım yemeği yer yarım saat oturur yanlarında giderim odama.Allah kimseyi evinden barkindan ayri yerde kimsenin yanında sığıntı gibi yasatmasin biz yaşıyoruz başkaları yaşamaz işallah. Bu hafta eşim gelmişti sağolsun annesine falan kızdı bu kiz hamile düzgün beslenmesi lazım üstelik sekeri yüksek hamur isi falan yapmayın diye. Kv bana bakış attı ama birsey demedi

Iyi akşamlar kızlar takipteydim sürekli doğum yapan anneler bebekleriz hayırlı uğurlu olsn ben gibi bekleyen anneler de tez zamanda sağlıkla kavuşsun inşallah akşam 6 gibi suyum az az geldi zaten suyumda 28 hattadan beri azalma vardı riskli gebelik yaşıyordum 37+5 Şuan hastaneye geldim açılmam 3 cm ama bebeğim kakasini yapmış doktor normal doğum yapabirlsn ama 4 5 saat olur bu süreç ve bebek sıkıntıya girebilir doğum sonu yoğun bakima alinabilir buda sıkıntı dedi nts çok düz o yüzden sezeryan olman lazım dedi ilk bebeğim normaldi bunuda normal istiyordum ama nasip böyleymiş dualarınızi bekliyorm herşey yolunda gider inşallah

Iyi akşamlar kızlar takipteydim sürekli doğum yapan anneler bebekleriz hayırlı uğurlu olsn ben gibi bekleyen anneler de tez zamanda sağlıkla kavuşsun inşallah akşam 6 gibi suyum az az geldi zaten suyumda 28 hattadan beri azalma vardı riskli gebelik yaşıyordum 37+5 Şuan hastaneye geldim açılmam 3 cm ama bebeğim kakasini yapmış doktor normal doğum yapabirlsn ama 4 5 saat olur bu süreç ve bebek sıkıntıya girebilir doğum sonu yoğun bakima alinabilir buda sıkıntı dedi nts çok düz o yüzden sezeryan olman lazım dedi ilk bebeğim normaldi bunuda normal istiyordum ama nasip böyleymiş dualarınızi bekliyorm herşey yolunda gider inşallah
Sakin ol canım bebek ve sen daha önemlisiniz. İnşallah kolayca ayaklanırsın. Sağlıkla kavuşursunuz

Kizlar ben su an telefonlardan bile bunalmis durumdayim. Surekli herkes dogurdun mu nasilsin diye ariyor, normalde bu kadar aramayan insanlar. Herkes eve ziyarete gelmek istiyor, ben daha ev isi bile yapmiyorum kaldi ki misafir agirlamak. Aramiyorsun, davet etmiyorsun diye trip yapan var. Gecen disari cikmistim markete, arkadas cat kapi gelmis benim de telefonumun sesi kisik. Ben acmayinca esimin numarasini bulup aramis Koalina evde degil mi diye. Aksam 10'da cay koy geliyorum yazan var. Kimseye de boyle cat kapi gitmem ve simdiye kadar da bana kimse bu sekilde gelmis degil. Yani dinleniyor muyum, misait miyim, ev ne halde, misafir agirlayacak halde miyim dusunen yok daha simdiden. Veliler bile gelmek istedi saka gibi, daha dogurmadim ve izne ayrildigima gore evde dinlenmem gerekiyor, her gun bir kafileye hizmet etmem degil.
Dogum yapinca telefonlari kapatsam diyorum, surekli telefonda cene calacak ne vaktim ne enerjim olacak cunku, simdiden sikinti basti bana bu gelecek gidecek insanlardan dolayi.
Allahtan aileler anlayisli zaten onlar yeter bize...

Kizlar ben su an telefonlardan bile bunalmis durumdayim. Surekli herkes dogurdun mu nasilsin diye ariyor, normalde bu kadar aramayan insanlar. Herkes eve ziyarete gelmek istiyor, ben daha ev isi bile yapmiyorum kaldi ki misafir agirlamak. Aramiyorsun, davet etmiyorsun diye trip yapan var. Gecen disari cikmistim markete, arkadas cat kapi gelmis benim de telefonumun sesi kisik. Ben acmayinca esimin numarasini bulup aramis Koalina evde degil mi diye. Aksam 10'da cay koy geliyorum yazan var. Kimseye de boyle cat kapi gitmem ve simdiye kadar da bana kimse bu sekilde gelmis degil. Yani dinleniyor muyum, misait miyim, ev ne halde, misafir agirlayacak halde miyim dusunen yok daha simdiden. Veliler bile gelmek istedi saka gibi, daha dogurmadim ve izne ayrildigima gore evde dinlenmem gerekiyor, her gun bir kafileye hizmet etmem degil.
Dogum yapinca telefonlari kapatsam diyorum, surekli telefonda cene calacak ne vaktim ne enerjim olacak cunku, simdiden sikinti basti bana bu gelecek gidecek insanlardan dolayi.
Allahtan aileler anlayisli zaten onlar yeter bize...
çok seviliyorsun demek ki =) açık açık söyle bence dinlenmek istediğini yoksa baş edemezsin canım.

çok seviliyorsun demek ki =) açık açık söyle bence dinlenmek istediğini yoksa baş edemezsin canım.
Yok canim ya meraktan herhalde ariyorlar. Dogursam haberiniz olur diyorum, musait degilim, yatiyorum hic bisey yapmiyorum diyorum ve telefonlari acmiyorum. Artik anlamalari gerekmez mi yani kirilmasinlar diye direk aramayin diyemiyorum da. Bir arayan bir saat muhabbet ediyor...

Yok canim ya meraktan herhalde ariyorlar. Dogursam haberiniz olur diyorum, musait degilim, yatiyorum hic bisey yapmiyorum diyorum ve telefonlari acmiyorum. Artik anlamalari gerekmez mi yani kirilmasinlar diye direk aramayin diyemiyorum da. Bir arayan bir saat muhabbet ediyor...
Telefonların bazılarını açmıyorum bende bu yüzden artık daral geldi :110:ama sizin gibi kapıya kimse dayanmadı yani. Hiç sevmem habersiz misafiri. Ev dagınık mı değil mi müsait mi diye insan sormaz mı kimseue öyle gitmem kimsenin de gelmesini istemem. Doğumdan sonra bunlar daha da artacak maalesef :bicak:

anlıyorum canım Allah yardımcın olsun insanlarla uğraşmak kolay değil heleki bu dönemde.

Telefonların bazılarını açmıyorum bende bu yüzden artık daral geldi :110:ama sizin gibi kapıya kimse dayanmadı yani. Hiç sevmem habersiz misafiri. Ev dagınık mı değil mi müsait mi diye insan sormaz mı kimseue öyle gitmem kimsenin de gelmesini istemem. Doğumdan sonra bunlar daha da artacak maalesef :bicak:
Benim twlefon bozuk zaten cogunlukla istesem de acamiyorum ama hala yapilmadi mi diye darlayan var. Aksam 10da gelmek , habersiz kapiya dayanmak nedir ya. Gelenler evin daginikligina bakmayiz canim maksat seni gormek diyor da bir kurabiye alip gelen yok. Isten cikip oturmaya gelen insan actir yani evde ikramlik bir seyler var mi bakalim. Ayy ben mi fazla ince dusunuyorum yoksa hamilelik hormonlari bana yeni mi coktu :D

Back
X