Kizlar ben su an telefonlardan bile bunalmis durumdayim. Surekli herkes dogurdun mu nasilsin diye ariyor, normalde bu kadar aramayan insanlar. Herkes eve ziyarete gelmek istiyor, ben daha ev isi bile yapmiyorum kaldi ki misafir agirlamak. Aramiyorsun, davet etmiyorsun diye trip yapan var. Gecen disari cikmistim markete, arkadas cat kapi gelmis benim de telefonumun sesi kisik. Ben acmayinca esimin numarasini bulup aramis Koalina evde degil mi diye. Aksam 10'da cay koy geliyorum yazan var. Kimseye de boyle cat kapi gitmem ve simdiye kadar da bana kimse bu sekilde gelmis degil. Yani dinleniyor muyum, misait miyim, ev ne halde, misafir agirlayacak halde miyim dusunen yok daha simdiden. Veliler bile gelmek istedi saka gibi, daha dogurmadim ve izne ayrildigima gore evde dinlenmem gerekiyor, her gun bir kafileye hizmet etmem degil.
Dogum yapinca telefonlari kapatsam diyorum, surekli telefonda cene calacak ne vaktim ne enerjim olacak cunku, simdiden sikinti basti bana bu gelecek gidecek insanlardan dolayi.
Allahtan aileler anlayisli zaten onlar yeter bize...