- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #43.321
Kurban olduğum yaa, hiçbişeyin faydası olmuyo mu canım. Ben Rezene ve masajla rahatlattımGazi yuzunden canim ikinmaktan ememiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurban olduğum yaa, hiçbişeyin faydası olmuyo mu canım. Ben Rezene ve masajla rahatlattımGazi yuzunden canim ikinmaktan ememiyor
Ayy bunlar da bir alem. Kimin ne yaptığı belli değil yahu?!Olabilir canım bize de 2 aylık aşı sadece çarşamba günü yapılıyormuş o gün getir dedi
Seninle aynı şehirde olsak tanışmak isterdim gerçekten :))) hasta ruhlu iğrenç kv :)) belki de bizim hormonlardan dolayı herşey batıyor. Ben öz anneme katlanamıyorum. Emziğe alıştırcam ama annem burda diye alıştırmıyorum ben uyurken Emzik verirken emziği önce kendi ağzına sokarsa diye. Ne alaka halbuki. Nerden geldi aklıma bilmiyorum ama öyle bi korku oluştu. Sigara içiyo normalde burda içmez sanmıştım günde 1-2 tane içiyo yakalıyorum sinir oluyorum görünce. Benim çocuğum hiç ağlamıyo. Yani ağlaması derdini anlatmak için. Ağlıyorsa ya karnı aç ya altı pis. Gazını da mıkırdanıyosa eğer kucağında dik tut 5-6 saniye içinde kendi çıkarıyor. Çocuk uykusundan ağlayarak uyanıyo alıyo kucağına pişşş pişşş pişşş sallıyo. Anne diyorum çocuk ağlıyorsa bi derdi var bi altına baksana neden sallıyosun çocuğu. Öfffyle pöffleye ya altını açıyo ya da bana veriyo çok biliyorsan sen bak der gibi. Ayyyy ayyyyyy şiştim:)))Alistirrmaya cakisiyorum ama yapamiyorum cok asiri agliyo dayanamiyorum ilk 3 sy anne kokusuna ihtiyaclari varmis diye madem boyle istiyor boyke olsun 3 ay sonraya biraktim.ama tabi belli olmaz ara sira denerim hep ama ustelemicem yormicam onu
Kesinlikle kv bi triplere girdi bizde.oglundan falan kiskandi her gun hasta ilgi bekliyo oglundan
Hatta bana sütum olsa da versem demisti hasta ruhlu kv.igrenc.
Cnm bizim aramizda cok mesafe olsaydi bu seferde gelir kalirdi bi kac ay daha kotu olurdu.
Ben kv mi sevmem kafa yapilarimiz ters kinadigim insan tiplerinden.ama nefret etmezdim.oturur konusir sohbetimiz olurdu.ama dedigin gibi dogumdan sonra kadin triplere girdi ben de bi nefret ettim suratini gormek istemiyorum.umarim lohusalik bitince gecer mecbur esimin annesi olunca katlanmk zorundaym
Allah yardımcın olsun canım ama cinayet sebebi. Büyük konuşmiyim ama gerçekten ben olsam gelmeyin derim. Abla sen de geçirdin biliyosun az çok en azından 1 ay bana izin verin gelmeyin derim yani. Bence söyle. Bu böyle olmaz insan çatlar sinirindenBenimde ayniydi annem varken simdi annem gitti kv duruyo yanimda eşim yokken geliyo. Bebegim zaten kolik oldu gece uykumuz hic yok gündüz 10 da yatiyor tek uzun uykusu o oluyo saat 12-1 gibi kalkiyo kv birakiyorum tam yatcam gorumcem geliyo coxuklari okul cikisi direk bize geliyolar ve aksam 7-8 gibi anca gidiyolar o arada kv devamli gorumceme ve cocuklarina hizmet.etmekle mesgul oluyo. Görümcemde cocugumu sarip sarmalamaya calisiyo. Bebegim zaten 1 ayda 1500 gram almis hala evde cocuk gece agladigi icin ac kaliyo ondan agliyo muhabbeti dönüyo. Tam dısarı cikiyim biraz kafa dagitiyim diyorum kv söyliyorum pesine görumcem cagiriyo kvdimi biz gezmeye gitcez cocuklara bak diyo oda kizini tercih ediyo halbuki ben 40 yilin basi bi cikcam baksa olür sanki gorumcemin cocuklari buyuk siz cocuklarla gidin gezin demiyo. Kisacasi bana hamileligimde o kadar.yardimi dokunan gorümcem benle resmen sdik yaristiriyo kv kizina yaranmaya calisiyo evimde 1500 insan dolu yinede kotü olan benim ama
Canım ilacı getiren sistem var. Her zaman gelmiyo ilaçlar. Belli bir günde geliyo bazı ilaçlar. O yüzden demiş olabilirlerAyy bunlar da bir alem. Kimin ne yaptığı belli değil yahu?!
Bana da 2 ay asisi için tarih verirken cuma olsun istemiştim vermedi. sadece persembeleri yapılıyor dedi.
Işlerine nasıl gelirse öyle mi? Sonuçta sağlık ocağı bana uzak pusetimiz agir ve 2ay aşıları ağır olduğu için eşim de olsun istedim. Sadece cuma izin alabilecek o tarihte eşim de.
1 ay gecti ben henuz gitmedim doktora bilmiyorum belki aralarda gotururumArkadaşlar bugün kalça filmi falan çekildi 1 aylık olduk sağlık ocağında aşımızı olduk sıkıntı yok şükür ancak doktor diğer ay tekrar çağırdı rutin her ay görecekmiş bu arada özel hastaneye devam ettim Doğum yaptığım hastaneye sizler nasıl yapacaksınız her ay doktor kontrolüne devam edecekmisiniz yoksa sadece sağlık ocağıda yeterli olurmu kafam karıştı
Hangi dr. CnmBiz bir çocuk doktoru bulduk. Özel muaynehanesi var. her ay rutin olarak gidiyoruz. Genelde aşıdan bir gün önce görmek istiyor.
Serdar Fırat’a gidiyoruz canm. Çukurambar’da muaynehanesi.Hangi dr. Cnm
Ayaklarına sıcak su mu koyuyorsun canım sıcak uygulama derkenAşırı gaz sıkıntısı olunca hemen vermiyorum memeyi ben. Kaliteli emmiyo çünkü. Masaj yapıyorum sıcak uygulama yapıp gazını çıkartıyorum öyle emziriyorum
Kuzum nereden aldın kiraz çekirdeği torbasını? Bir arkadaşım faydasını görmedik deyince almadım ben. Nerede ısıtıyorsun? Mikrodalga fln mı?nefertityy
Canım kiraz çekirdeği torbası ısıtıp koyuyoruz, bi de annem kekik çörekotu ezip bi kese dikmiş onu ısıtıp koyuyorum. Hem kokusu sakinleştiriyo hemde rahatlatıyo. Elimi birbirine sürtüp ısıtıp karnını okşuyorum. Gazı en iyi sıcak ve masaj çıkarıyo bence
Ya işte Hep bir şekilde sorun oluyor. Keşke bizim bebekte böyle uslu olsa da, annemin davranışları sorun olsa.. maşallah de bebeğine nazar değmesin hiç kuzuya..Seninle aynı şehirde olsak tanışmak isterdim gerçekten :))) hasta ruhlu iğrenç kv :)) belki de bizim hormonlardan dolayı herşey batıyor. Ben öz anneme katlanamıyorum. Emziğe alıştırcam ama annem burda diye alıştırmıyorum ben uyurken Emzik verirken emziği önce kendi ağzına sokarsa diye. Ne alaka halbuki. Nerden geldi aklıma bilmiyorum ama öyle bi korku oluştu. Sigara içiyo normalde burda içmez sanmıştım günde 1-2 tane içiyo yakalıyorum sinir oluyorum görünce. Benim çocuğum hiç ağlamıyo. Yani ağlaması derdini anlatmak için. Ağlıyorsa ya karnı aç ya altı pis. Gazını da mıkırdanıyosa eğer kucağında dik tut 5-6 saniye içinde kendi çıkarıyor. Çocuk uykusundan ağlayarak uyanıyo alıyo kucağına pişşş pişşş pişşş sallıyo. Anne diyorum çocuk ağlıyorsa bi derdi var bi altına baksana neden sallıyosun çocuğu. Öfffyle pöffleye ya altını açıyo ya da bana veriyo çok biliyorsan sen bak der gibi. Ayyyy ayyyyyy şiştim:)))
Aynen canim ne yapalim allah beterinden korusunKortizonu bırakınca tekrarlıyor canım zaten. Mecburuz corasetine.
Çok saol cnm İnan dediklerini yapmaya çalışıyorum ama birden sinirleniyorum ya eşime ya ailesine sinirimi bozup duruyorlar yine de sakin kalmaya çalışıyorum zor bir bebek benimkisi uyumuyor sürekli ıkınıyor uykuda bile zaten o nedenle uykusu bölünüp geri uyumuyor ağlıyor tabi ben de uykusuz olunca hepten çileden çıkıyorum yalnız olmakta zor ama bazen biri olsa ona buna karışır boşver yalnız kendin bak diyorum bakalım olmadı annemi alacam yanıma bir sürelik en azından gündüz bakar ben biraz uyurum yada iş güç yaparım hepsi kalıyor çünkü kontrole gittik cnm dün dr ağrı kesici veremem böyle böyle büyüyecek dedi gaz ilacını değişti başka bir ilaç verdi ki 1/5 ayda alacağım 3 damla oluyor bir sürü para bir işe de yarasa üzülmeyecem verdiğim paralara yeter ki yavrum rahat uyusun aşı için bilgiler verdi 2 ayda başlayacak dedi aşıların fiyatları çok daha pahallı şükür halimize diyorum ya hiç parası olmayan nasıl yaptıracak bu aşıları allah olmayanın yardımcısı olsun dermatiti için de süt ürünlerini kesmişti devam et dedi yumurtanın da sarısını yiyebilirsin dedi bakalım ama uykusuzluğa alıştım gibi birşey sanki yavrum uyusun da ben uyumasam da olur diyorumKimse anasının jarninda
Canım lohusayız sonuçta kafaya takman gayet normal. Hormonlar hala alt üst. Uyku yemek yaşam bütün düzen de bozuldu tabi.
Ama güçlü olmak zorundasın. Kaldi ki bak tek başına bakıyormuşsun. Hem kalabalık olsa daha kotu olurdun emin ol. Malesef böyle durumlarda kendi annen bile olsa uzman kesiliyor. O senin bebeğin en iyi sen bakar en iyi sen bakarsın ve tek karar mercii sensin şuan. Ben hem esim8n hem kendi ailemin stresinden onları göndererek kurtuldum. Yoksa depresyonun eziğindeydim. Ya kendime ya bebeğime zarar verecektim. K4ndini düşün. Sen iyi olacaksin ki bebeğine yeteceksin.
Arada 1 saat bile olsa ver eşine. Yaz nasıl çıkarılır bebek nasil sakinlestirilir öğret, onu da dahil et bakıma. Ten teması kurun konuşun şarkılar söyleyin ona. Telden muzik acabilirsin. Beyaz gurultu deneyebilirsin. Gerginlik stres herşeyi hissediyor bebekler. Huzursuz yada var bir sikinti si ki uykuya direniyor. Uykuda büyüyecek sonuçta.
Hiçbirşeye benim de vaktim yok ama şükrediyorum yine de.
Bol dua oku bebeğine. Nazar da olabilir. Ve kontrole gittiğinde hepsini anlat sıkıntılarının. Inşallah biran önce düzelir.
Canım benimk dde aynı çok ıkınıyor, masaj denedin mi hiç? Bir de mama veriyor musun?Çok saol cnm İnan dediklerini yapmaya çalışıyorum ama birden sinirleniyorum ya eşime ya ailesine sinirimi bozup duruyorlar yine de sakin kalmaya çalışıyorum zor bir bebek benimkisi uyumuyor sürekli ıkınıyor uykuda bile zaten o nedenle uykusu bölünüp geri uyumuyor ağlıyor tabi ben de uykusuz olunca hepten çileden çıkıyorum yalnız olmakta zor ama bazen biri olsa ona buna karışır boşver yalnız kendin bak diyorum bakalım olmadı annemi alacam yanıma bir sürelik en azından gündüz bakar ben biraz uyurum yada iş güç yaparım hepsi kalıyor çünkü kontrole gittik cnm dün dr ağrı kesici veremem böyle böyle büyüyecek dedi gaz ilacını değişti başka bir ilaç verdi ki 1/5 ayda alacağım 3 damla oluyor bir sürü para bir işe de yarasa üzülmeyecem verdiğim paralara yeter ki yavrum rahat uyusun aşı için bilgiler verdi 2 ayda başlayacak dedi aşıların fiyatları çok daha pahallı şükür halimize diyorum ya hiç parası olmayan nasıl yaptıracak bu aşıları allah olmayanın yardımcısı olsun dermatiti için de süt ürünlerini kesmişti devam et dedi yumurtanın da sarısını yiyebilirsin dedi bakalım ama uykusuzluğa alıştım gibi birşey sanki yavrum uyusun da ben uyumasam da olur diyorum
Ayy bunlar da bir alem. Kimin ne yaptığı belli değil yahu?!
Bana da 2 ay asisi için tarih verirken cuma olsun istemiştim vermedi. sadece persembeleri yapılıyor dedi.
Işlerine nasıl gelirse öyle mi? Sonuçta sağlık ocağı bana uzak pusetimiz agir ve 2ay aşıları ağır olduğu için eşim de olsun istedim. Sadece cuma izin alabilecek o tarihte eşim de.
Karnına koyuyorum canım çok sıcak değil ama,ayaklara da olur.Ayaklarına sıcak su mu koyuyorsun canım sıcak uygulama derken
Hayır canım normal fırında da ısıtabiliyosun. Sevi bebe reflü yatağı almıştık, onun ortasında oluyor. Güvenilir sıcak su torbası da olabilir. Ben sıcağın gaza iyi geldiğine inanan biriyim. Kendimde çok çekiyorum gazdan. Çıkqramam bn. Sıcak iyi geliyo kendime deKuzum nereden aldın kiraz çekirdeği torbasını? Bir arkadaşım faydasını görmedik deyince almadım ben. Nerede ısıtıyorsun? Mikrodalga fln mı?