- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #43.521
Sen düz yatması için bişey yapacakmısın peki bekliycez mi düzelsin diye ya düzelmezseBenimkinin de sivri. Kafa düz durmuyor:) ya sağa ya sola düşüyor:) doktorumuz düzelir sonra dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen düz yatması için bişey yapacakmısın peki bekliycez mi düzelsin diye ya düzelmezseBenimkinin de sivri. Kafa düz durmuyor:) ya sağa ya sola düşüyor:) doktorumuz düzelir sonra dedi
Doktorda sırt üstü yatması doğru dedi sağlıklı olan oymuş yanlardan sert bişeylerle destekle dedi ama bulamadımBizimkide aynı sürekli yan yatmaktan bence . Hep kafYı yana çeviriyor hıc sırtüstü yatmıyo
İnşallahDüzelir canim.
Hadi ya ben mi çok panikledimBenimki de öyle zamanla düzelir merak etme.
İyi bari içim rahatladı biraz sağol canımBizimki de hep yan yatıyor, kafamız arkaya doğru biraz sivri. Oğlumda da öyle olmustu düzeldi büyüdükçe.
Akşamları olmasada gündüzleri yatırmak lazım doktorda sağlıklı yatış şekline düz yatış dedi öyle yatır ısrarla yanlardan sert bişeylerle destekle dediAnladım canm. Daha çok küçük oldugu için sırt üstü yatirinca da insan kusar diye korkuyor ya.
İyiymiş benim kine hiç etki etmiyor 3.5 yaşında
Cnm ben kizimda evde bebek arabasi kullaniyodum travel olandan ona binipte evde gezdirince uyuyodu bi dene istersenBen ankaralıyım canım samsuna gelin geldim kimsem yok annem vardı gitti arkasından ağla ağla bittim oğlumu yıkamam lazım banyoya giremiyorum bişey yapmak için eşimi bekliyorum öyle çaresizimki
Ben peçeteyle alınacak gibiyse alıyorum kalanda banyodan sonra elimle sıkınca geliyor canım. Serum fizyolojik damlatıyorlar sanırımO olmadan da nasıl temizlicez burnu? Büyük insan gibi çıkıyor bazen
Canım zamanla göğüsler terbiye olur bebeğin ihtiyacı kadar süt üretimi olur demişti ablam.Kızlar gnlük bi defa sağım yapıyordum. Emzirdiğim memeden 200-250 cc arası çıkıyordu. 3-4 gündür 70-100 cc çıkıyorbebeğim emerken fışkırıyo ama. Sizce niye böyle olmuştur
![]()
İnşallah öyledir kuzum. Sütüm yetiyo mudur korkusu sarmaya başladıCanım zamanla göğüsler terbiye olur bebeğin ihtiyacı kadar süt üretimi olur demişti ablam.
Düz yatıramıyorum ki canm. Kafasının yanlarına destek koyuyorum bu sefer ağlıyor. Bekleyeceğiz büyüdükçe yatacak düz şekilde.Sen düz yatması için bişey yapacakmısın peki bekliycez mi düzelsin diye ya düzelmezse
Canım yine de çok iyi maşallahı var sütünün aman nazar değmesin. Benim bir göğsümden 30-40 anca geliyoKızlar gnlük bi defa sağım yapıyordum. Emzirdiğim memeden 200-250 cc arası çıkıyordu. 3-4 gündür 70-100 cc çıkıyorbebeğim emerken fışkırıyo ama. Sizce niye böyle olmuştur
![]()
Bizimkide baya sivri canimİyi bari içim rahatladı biraz sağol canım
Malt içeçek dediğin ne canımDogumdan beri giremedim kizlar herkes dogum yapmistir tabi öncelikle gozunuz aydin allah anali babali buyutsun insallah. Bizim cok zor bir surec oldu bebegim yogun bakimda kaldi neyseki atlattik. Tek derdimiz suan emmek. Aslinda tavsiye vermek icin yaziyorum. Sanirim sutu az olan arkadaslar var. Benim yogun bakim süreci falan sutum epey azalmisti yemedigim icmedigim sey kalmadi faydasi olmadi hicbirinin en son 60 cc cikiyordu malt icecek iciyorum iki gundur sadece 3 kutuyla 80 e cikti. denemek icin aldik 5 tane simdi kasayla alicam sutum oturana kadar. Ozellikle gece iyice azaliyordu sutum suan oyle bir sorun da kalmadi sukur. Kesinlikle tavsiye ediyorum
Canim biz ebebekten aldik farkli markalarda var galiba. Alkolsuz arpa suyu aslinda emzirenler icin internette okudum bende yorumlari cok insan memnun gercekten ise yariyorMalt içeçek dediğin ne canım
bizimkide kucigun elini isiracakri yakaladim allahtanIkı cocuk annelerı sızde kafanızu cevırınce gızlıce buyuk cocugunuz bebege zarar verıyor mu ? En son kızım kucugun ayagıyla elıne basmaya calısıyordu Allahtan erken farkettım